Z improved fearu si to hod do imp drain souluMeken napísal:tie talenty co si dal su stare alebo nove.. ja potrebujem na verziu 3.3.5...
dal som si takto http://wow335.gamestool.net/warlockt.ph ... 0000000000
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
takze ten improved fear si nemam davat?
ved si mi mohol naklikat ako si to rozdelit ... a dat tu odkaz na build
ved si mi mohol naklikat ako si to rozdelit ... a dat tu odkaz na build
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
moze mi dat niekto link na GEARSCORE kde su itemy z naxxu-kela / OS 25tky oranzove cislice ...hram na Twinstari ..
a na curse som nasiel len taky kde su cisla fialove a silno fialove.
a na curse som nasiel len taky kde su cisla fialove a silno fialove.
-
Wishmaster
Medium Professional
Cim vyssi ilvl, tym tmavsia farba..
) Cizeto neni tak, ze rozne farbicky cisiel 
-
R1k1nko
Darca
ako na twinstari este nieje ani uldar ani icc ...
a ja chcem ten GS kde boli jasnejsie rozoznane itemy ( cize prave tie farbicky ) dagerka a fistka z KELA boli oranzove ... 385gs atd ...a ine itemy boli fialove a potom tie z 10man alebo HC boli taketo
na curse.com je GSlitle
ja by som chcel najst funkcne iba GEARSCORE ( nic ine ) tak pol roka staru verziu ..
mozete poradit ? teraz ked som po dlhej dobe pustil WoW tak sa neviem hybať myšou ako ked dam prave a lave stlacim tak by som sa mal vediet pohybovat aj otacat kameru ale mne to tak nejde ked dam prave tak sa mi kurzor ako keby sekal alebo nieco take ale myš mi ide v pohode a na inych hrach mi to nerobi neviete cim to moze byt ?
Caute dlho som nehral wowko. Prelistoval som par stran ale nenasiel som odpoved na moju otazku. Ktory free sk/cz server je momentalne najlepsi ? (najfunkcnejsi, dobra komunita, malo padov). Anthoria, Twinstar, alebo nieco noveho je ? Diki.
-
Andr3w
Light Professional
skus si povypinat vsetky addony a v adresi s hrou zmaz adresar WTF komplet cely skus to takkostak napísal:mozete poradit ? teraz ked som po dlhej dobe pustil WoW tak sa neviem hybať myšou ako ked dam prave a lave stlacim tak by som sa mal vediet pohybovat aj otacat kameru ale mne to tak nejde ked dam prave tak sa mi kurzor ako keby sekal alebo nieco take ale myš mi ide v pohode a na inych hrach mi to nerobi neviete cim to moze byt ?
-
adr0z
Zablokovaný
Hráte niekto na DEFFENDER 2.4.3 ? Ak áno , napíšte SS , môžme zahrať , pochodiť arénky , atď. Som ochotný aj požičať nejaké goldy.
TomAss napísal:Caute dlho som nehral wowko. Prelistoval som par stran ale nenasiel som odpoved na moju otazku. Ktory free sk/cz server je momentalne najlepsi ? (najfunkcnejsi, dobra komunita, malo padov). Anthoria, Twinstar, alebo nieco noveho je ? Diki.
Anthoria - priemerne 15 padov denne (admin na anthorke sa chvalil s UPom 1 den...) ale pomerne velka komunita (v sobotu poobede aj 1500 ludi i ked 55-60percent dementi)
ja uz ani neviem... free cz/sk servery ma sklamali dost... vyzera to na brigady a ofik :-]
caute chcem sa spytat da sa nejako freeznut ucet na blizzarde ked tam mam aktivny time kupon
-
xH4wK
Ak myslis freeznut tak, ze sa ti nebude pocitat herny cas - tak nie.
Da sa to freeznut len tak, ze sa ti nebudu strhavat mesacne platby, ale to zrejme nie je tvoj pripad kedze ako sam pises mas tam aktivny time kupon.
Da sa to freeznut len tak, ze sa ti nebudu strhavat mesacne platby, ale to zrejme nie je tvoj pripad kedze ako sam pises mas tam aktivny time kupon.
najlepsi je asi twinstar. aj ked naozaj neodporucam free servery...TomAss napísal:Caute dlho som nehral wowko. Prelistoval som par stran ale nenasiel som odpoved na moju otazku. Ktory free sk/cz server je momentalne najlepsi ? (najfunkcnejsi, dobra komunita, malo padov). Anthoria, Twinstar, alebo nieco noveho je ? Diki.
Hravam na Twilight's Hammer, Level 60 Tauren Paladin momentalne, meno Metthal. Chcem vediet ci sa tam nachadza este vobec niekto z Ceska alebo Slovenska. Ak hej, tak nie som sam, mam tam este 4 priatelov. Ozvyte sa 
Niekto z EU - Ravencrest od Ali zamerany skôr na PvE? 
-
xH4wK
Jaj som happy relativne ... Atramedes(25) down
)
Potom este guilda dala aj Chimaerona no to som bol na striedacke
Take progress 8/12 v cata 25m.
Potom este guilda dala aj Chimaerona no to som bol na striedacke
Take progress 8/12 v cata 25m.
CG vám
ja som akurat pred nedavnom dingol len 329 IL na heroicy ale hrozna otrava kym to najde partu 
To H@wk :Parádne videjko, ten záver úplne best, Ventrilo bo TS či čo to bolo
GJ 
-
Janio
Zablokovaný
Čavte, možno blbá otázka na Bugtorii som si poslal na atla 1200 G koté mi zázrakom nedošli... Keďže potrebujem financie zaujímalo by ma čo sa dá najlepšie predať v aukcii. Relic of ulduar, damaged necklace už sa tak nepredáva...
Keďže to chcem farmiť dlho, a mining nemám tak niečo čo sa dá bežne získať vez dungov... možno nejaké low do 60ky
Dík
Keďže to chcem farmiť dlho, a mining nemám tak niečo čo sa dá bežne získať vez dungov... možno nejaké low do 60ky
Dík
skus clothy pozri v aukcii ktore sa najdrahsie predavaju