Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Ja som ju mal,celkom som bol spokojny len co mi vadilo tak bocne tlacitko zam/odom klavesnice malo 2mm volu,.. ze ho bolo pocutako beha hore dole,..
-
MisguidedAngel
Star
ok troska som stepol hru aj poziadavky,
hladam novy phone (nie bazar), dolezite veci pre mna:
- qwerty
- wifi
- schopny prehravac hudby a 3,5 mm jack
- cena: max. strop 250-300 €
- uvitam prehliadac dokumentov, gps by bolo fajn ale nie je to nutne, na fotaku si tiez nezakladam nejako specialne. SE xperia x10 mini pro nechcem
podla tychto udajov mi to vychadza na nieco od nokie, neham si poradit. rozmyslal som nad c6 ale vraj sa velmi velmi kazia.
hladam novy phone (nie bazar), dolezite veci pre mna:
- qwerty
- wifi
- schopny prehravac hudby a 3,5 mm jack
- cena: max. strop 250-300 €
- uvitam prehliadac dokumentov, gps by bolo fajn ale nie je to nutne, na fotaku si tiez nezakladam nejako specialne. SE xperia x10 mini pro nechcem
podla tychto udajov mi to vychadza na nieco od nokie, neham si poradit. rozmyslal som nad c6 ale vraj sa velmi velmi kazia.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Cavte... No takze potrebujem poradit... Budem sa snazit byt strucny a jasny. Fon bude pre mna takze ak budu nejasnosti tak sa pytajte.
Poziadavky:
Cena: max/okolo 150 € v Orangei na pausal.
Preferovana znacka: HTC, ale mozno ma ukecate aj na ine.
Mam vyhliadnuty fon HTC WILDFIRE, splna asi vsetky tieto poziadavky. Nenechajte sa zmiast ponukou v Orangei, neni za 1 € ale ked si zacnete skladat pausal tak je tam asi za 150 €. Ale neni som si isty ci si vyberem dobre a tu mi vzdy dobre poradili tak som sa prisiel poradit opat. Je tento fon dobry?(Za tu cenu). Brat sa bude nekedy v januari, ale chcel by som mat v tom jasno uz teraz
. A diky.
P.S.: Merry X-MAS
//Sorry ale sekol som sa. Vsade kde som pisal 150 € bolo myslene 50 €
Poziadavky:
Cena: max/okolo 150 € v Orangei na pausal.
Preferovana znacka: HTC, ale mozno ma ukecate aj na ine.
Mam vyhliadnuty fon HTC WILDFIRE, splna asi vsetky tieto poziadavky. Nenechajte sa zmiast ponukou v Orangei, neni za 1 € ale ked si zacnete skladat pausal tak je tam asi za 150 €. Ale neni som si isty ci si vyberem dobre a tu mi vzdy dobre poradili tak som sa prisiel poradit opat. Je tento fon dobry?(Za tu cenu). Brat sa bude nekedy v januari, ale chcel by som mat v tom jasno uz teraz
P.S.: Merry X-MAS
//Sorry ale sekol som sa. Vsade kde som pisal 150 € bolo myslene 50 €
-
guess.whoo
Redeemer
hej je to jasna volba pre teba
150€ za wildfire na pausal? to musis bluznit, za tolko pomaly ho kupis novy, vybraty... radsej vyber nieco eurove, strelis to a kupis nieco normalne od ineho, cerstvo vybrate
ale teda ak ti nie je luto tolkych penazi a bude ta hriat pocit novoty a "istej" zaruky, tak no offence
ale teda ak ti nie je luto tolkych penazi a bude ta hriat pocit novoty a "istej" zaruky, tak no offence
Hmm, sorry teraz som sa dobre sekol... Musite ma brat s rezervou, cely ten cas tu hovorim o 150 € ale pritom myslim 50 €. Sorry
. Takto to dopadne ked je clovek unaveny a 23:15 mu uz pomaly prepina...
Smejo: Mam 14 a rodicia maju svoj nazor na pouzite veci. Ich logika je taka ze ked je nieco nove, tak nech je to aj nepouzite.
Tak sa zhodneme na HTC Wildfire?
Smejo: Mam 14 a rodicia maju svoj nazor na pouzite veci. Ich logika je taka ze ked je nieco nove, tak nech je to aj nepouzite.
Tak sa zhodneme na HTC Wildfire?
-
guess.whoo
Redeemer
Tam okrem Wildfire nie je o com, je tam este Boston, ale ked doplacas len 50€ (neviem, kolko je na Boston), urcite chod radsej ho HTC kvoli kontrukcii. Ak by si nechcel doplacat a Boston by bol za €, mozno zvaz aj to.
O Boston, je loteria. Ale ja sa bojim riskovat to, ze mi raz spadne a je kaputt. Ale zas ma vyssie rozlisenie displeya. Ale HTC ma HTC Sense. Ja nevem, je to dilema
. Hmm a ktory mobil ma silnejsiu grafiku?
wildfire ma jednu velku chybu a to je display, velmi male rozlisenie......pri beznom pouzivani si to nevsimnes ale je to vidno hlavne pri hrach a aplikaciach....obcas 
jj... ten displey je nevyhoda (nizke rozlisenie)... ale na druhej strane nizke rozlisenie=mensia zataz=dlhsia vydrz baterky. Ale co hra v prospech HTC je hlavne kvalitne spracovanie (oproti Bostonu). Alebo ved ak poznate ine dobre mobily s cenou okolo 50 € s Androidom tak navrhnite. Ak suhlasite s Wildfirom, tak napiste a ja nebudem mat pochybnosti 
Orange zaradi San Francisco do ponuky az buduci rok, ak by si vydrzal, mas jasneho vitaza 
-
guess.whoo
Redeemer
no len ci bude splnat jeho financne obmedzenia 
Mam aj tu moznost, ze by sa bral az v maji.Lebo je to tak, ze mozem brat bud teraz v januari, ked konci pausal otcovi, alebo v maji ked mamke. A neves kedy presne ma vyjst San Francisco? (Lebo teraz som majitelom Nokie 6120c a uz mam co robit aby som vydrzal.) Ale ked sa mi oplati cakat tak pockam.icefiresr napísal:Orange zaradi San Francisco do ponuky az buduci rok, ak by si vydrzal, mas jasneho vitaza
Na Francisco sa oplati pockat, kuk sem:
A neves kedy sa ma objavit v ponuke Oranzovych?
Vyzera fakt dobre az na ten fotak a tak, ale kym sa dostane na slovensko tak sa na trh dostane zase nieco nove, o trochu lepsie ako tento a takto to bude stale.
Hmmm, mal som cas nad tym premyslat a ostanem radsej pri variente No waiting- HTC. Lebo ten moj terajsi mobil je katastrofa
. Ale kazdopadne dakujem za pomoc a tym co mi pomohli davam K 
-
PAuLi3
Darca
Zdravim, tak odhodlal som sa kupit si "novy" mobil z druhej ruky, teda nieco lepsie nez som doteraz maval
Moje poziadavky su aby to malo wifi, plnohodnotne gps( tj. aby som ho mohol plne vyuzit v aute), nejaky lepsi fotak (aspon 3mpx) a dotykovu obrazovku
Zatial som si pozeral iphone 3g, omniu2 a nejake htc, no neviem si medzi tym vybrat, co by bolo najvhodnejsie
najprv som bol pevne rozhodnuty pre iphone3g, lenze potom som cital, ze nema gps modul? alebo ako to je snim, niekde som zase cital ze ked sa jailbreakne tak ma plnohodnotne gps, takze fakt neviem...a preto sa obraciam na vas, aby ste poradili nejaku zlatu strednu cestu, resp. nieco najvhodnejsie.
Moj cenovy strop je 200€ (teda nechem novy kus z obchodu, ale chcem kupit v co najlepsom stave cez inzerat)
Moje poziadavky su aby to malo wifi, plnohodnotne gps( tj. aby som ho mohol plne vyuzit v aute), nejaky lepsi fotak (aspon 3mpx) a dotykovu obrazovku
Zatial som si pozeral iphone 3g, omniu2 a nejake htc, no neviem si medzi tym vybrat, co by bolo najvhodnejsie
najprv som bol pevne rozhodnuty pre iphone3g, lenze potom som cital, ze nema gps modul? alebo ako to je snim, niekde som zase cital ze ked sa jailbreakne tak ma plnohodnotne gps, takze fakt neviem...a preto sa obraciam na vas, aby ste poradili nejaku zlatu strednu cestu, resp. nieco najvhodnejsie.
Moj cenovy strop je 200€ (teda nechem novy kus z obchodu, ale chcem kupit v co najlepsom stave cez inzerat)