Obrázkové vtipy
Re: Video vtipy + zaujimave videa
Vedeli ste o tom , že Adolf Hitler zomrel až v roku 1992 ?
Teletext STV strana 512. Je to srandovne dvojzmyselné , teda aspoň mne
---------------------------------------------------------------------------
Nadávať mi kôli jednému obrázku ? Tak to fakt neviem čo si mám o niektorích myslieť ...
Beriem na vedomie a rešpektujem to , že každý v tom nemusí vidieť ten dvojzmysel , ale že niekomu kôli tomu ide dobre že nie pena na ústa , tak to ma prekvapuje
Teletext STV strana 512. Je to srandovne dvojzmyselné , teda aspoň mne
---------------------------------------------------------------------------
Nadávať mi kôli jednému obrázku ? Tak to fakt neviem čo si mám o niektorích myslieť ...
Beriem na vedomie a rešpektujem to , že každý v tom nemusí vidieť ten dvojzmysel , ale že niekomu kôli tomu ide dobre že nie pena na ústa , tak to ma prekvapuje
Re: Obrázkové vtipy
Mozno to tu uz bolo, ale neda mi
Mile dievcatka, tu ho mate

- Prílohy
-
- 35163_136295293061236_100000422993348_280335_6908416_n.jpg (26.67 KiB) 3060 zobrazení
Re: Obrázkové vtipy
to sa budeme hrat na silvestra. 161 kariet :3 4chan drinking game
vyrezavanie dalo zabrat
// stiahol som tie karty z netu, prelozil do slovenciny (s diakritikou sa mi uz nechcelo a aj skladba viet je taka kostrbata lebo som sa ponahlal : D ), trochu upravil na nasu partiu... zabava zarucena, len chcelo by to o nieco viac status kariet :S
vyrezavanie dalo zabrat
// stiahol som tie karty z netu, prelozil do slovenciny (s diakritikou sa mi uz nechcelo a aj skladba viet je taka kostrbata lebo som sa ponahlal : D ), trochu upravil na nasu partiu... zabava zarucena, len chcelo by to o nieco viac status kariet :S
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa: