Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko okolo iPhone

Príspevok od používateľa yazoo »

Hudbu si vyselektuj, obrázky musia mať svoju zložku zadefinovanú odkiaľ to bude čerpať. Videá sú v H246 alebo aké je to číslo, proste nájdi si convertor nejaký.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Alebo pri synchronizacii oznacis co tam chces nahrat
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

Ako tam môžem dať nejaké hry píše mi to, že všetky hry, čo tam doteraz mám mi to vymaže (sťahoval som nejaké cez installous). Včera, keď som to pripojil a neviem čo som spravil :D (možno aj nič) tak sa mi začali inštalovať nejaké hry a teraz neviem ako to mám spraviť.
Ďakujem
Prílohy
apps2.jpg
apps.jpg
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Nelegalne hry ti to nenahra. Najskor musis nainstalovat patch, ktory povoli nepodpisane aplikacie, ale na ten potrebujes jailbreak a potom treba postupovat podla navodu na Hackulo.us. Ale kedze piratstvo aplikacii nepodporujem, ten navod si budes musiet najst sam :wink:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Aky patch? Ja ked som prvykrat jailbreakoval iPhone, tak som mal tusim jailbreakme.com, nainstaloval Cydiu, definoval hackulo.us repo, nainstaloval Installous a aplikacie z iPhonu sa sami syncovali do iTunes bez akehokolvek patchu :-|
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

Stopa napísal:Nelegalne hry ti to nenahra. Najskor musis nainstalovat patch, ktory povoli nepodpisane aplikacie, ale na ten potrebujes jailbreak a potom treba postupovat podla navodu na Hackulo.us. Ale kedze piratstvo aplikacii nepodporujem, ten navod si budes musiet najst sam :wink:
Keby tie hry neboli tak predražené, tak ani ja to nepodporujem ale ked niektoré stoja 7€(možno niektoré aj viac) tak to je trochu moc na môj 8 eurový kredit :D
No ale prečo mi to včera normálne nainštalovalu dokonca 4 hry stiahnuté z netu?

moosha: Ako sa to teda robí? čo mám spraviť aby sa mi to tam nainštalovalo ...Jailbreak tam mám
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Minule som videl štatistiku spriemerovanú ohľadom hier, v priemere stojí hra 2,49 dolára. Takže sám vidíš, že od tých 2 eur a viac stoja len tituly od veľkých developerov ako Gameloft, EA a pod. Holt, iPhone má kopu hier, ktoré stoja 0,80eur a sú častokrát zábavnejšie ako tie tituly za 5-8eur. Moja najdrahšia app stála tuším 2,39 a to je Bejeweled 2. Stačí len hľadať. ;)
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Mam novy pc. Co sa stane ked pripojim iPhone k iTunes na novom pc? Nevymazu sa data v iPhone? Respektive ako preniest "stare" iTunes do "noveho"?
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Stopa napísal:Nelegalne hry ti to nenahra. Najskor musis nainstalovat patch, ktory povoli nepodpisane aplikacie, ale na ten potrebujes jailbreak a potom treba postupovat podla navodu na Hackulo.us. Ale kedze piratstvo aplikacii nepodporujem, ten navod si budes musiet najst sam :wink:
Vsak si mu uz cely navod napisal v tej jednej vete :D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vymazu, musis si ich zo stareho kompu preniest do noveho a znovu to ponahadzovat. Ak si spravis zalohu v iTunes, a subory zo stareho kompu das do noveho a umiestnis ich v rovnakej ceste (napriklad v starom kompe boli hry v D:/iPhone/hry, tak aj v novom kompe ich das do D:/iPhone/hry), tak len nacitas v novom iTunes to XML-ko zalohy a malo by to ist. Aspon na mojom iPode nano to raz davno tak fungovalo. Taktiez vies vytiahnut vsetku hudbu a apps z iPhonu pomocou SSH, ale to je velmi pracne. Mozes skusit aj DiskAid, ktory ale osobne neviem pouzivat, no nevyzera zlozito. Funguje v podstate rovnako ako SSH, akurat ze to ide pomocou kabla a vies sa v suboroch lepsie orientovat.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

No neviem, ja platim viac ako 1.59 iba za aplikacie, ktore su skutocne niecim vynimocne: Infinity blade a Guitar toolkit napriklad. Inak vsetko kupujem kym su akcie.
Navyse ak sa ti nepacia ceny, tak sa kukni na Windows Mobile/Symbian alebo inu konkurenciu. Tam casto platia 2 ciferne sumy aj za ICQ klienta.
Moosha: mozno sa to zmenilo, ale predtym som vzdy musel nainstalovat samotny patch na povolenie nepodpisanych aplikacii a az potom installous. Asi to zabalili dokopy.
icefiresr
Addict
Addict

Potrebujem nieco, co mi spristupni datovu strukturu iPhonu na Win, aby som z neho mohol extrahovat subory v datovej strukture cez Prieskumnika vo Windowse. Poznate nieco take?

Velmi vdaka :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Stopa: Teraz pozerám, najdrahšia app je u mňa Carcassonne, ale tá za to stojí. Bavím sa len o hrách, nie o nejakých iných appkách teraz. Rozmýšľal som veľmi nad Real Racing 2 teraz, ale za tých 8 euro no neviem. Za takú cenu mám 3-4 hry ktoré ma bavia viac ako jedna. Veľmi dobrým príkladom je Angry Birds a Cut The Rope. To sú hry za 80c a tým, že vychádzajú na nich pravidelne updaty sa stávajú atraktívnejšie resp. viac hrateľné. Pričom je to úplne primitívne keď sa nad tým zamyslíš. Strieľaš vtákov po prasatách tak aby si prešiel level na 3 hviezdičky, lenže tých levelov máš niekoľko a stále to updatujú -> núti ťa to si tu app nechať nainštalovanú. Zatiaľ čo pri nejakých "story games", ktoré majú príbeh a prejdeš to za 3-4 dni si to nemôžem dovoliť tvrdiť.

Takže z hľadiska efektívnosti by som povedal, že hry ktoré majú pravidelné updaty sú populárnejšie ako hry ktoré majú obmedzený začiatok a koniec.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

icefiresr napísal:Potrebujem nieco, co mi spristupni datovu strukturu iPhonu na Win, aby som z neho mohol extrahovat subory v datovej strukture cez Prieskumnika vo Windowse. Poznate nieco take?

Velmi vdaka :)
DiskAid. 14 dni shareware, ma to stromovu strukturu a tusim ze aj vie rozkodovat nazvy apps a hudby.
icefiresr
Addict
Addict

DiskAid mi pokazil minule iPhone po Restore tak, ze siel na reklamaciu. Takze nikdy viac. Nasiel som uz riesenie, iFunBox.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Co ti s nim urobil?
icefiresr
Addict
Addict

Uplne sa prestal hlasit po pripojeni na PC.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

moosha: Hm nejaky iny sposob asi nie je ze? :( Ide o to ze ten novy pc je Mac a stary Win cize do rovnakej cesty to asi nedam kedze to tu funguje uplne inac.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Všetko okrem apps si zazálohuj cez externý HDD ak máš, ak nie tak to budeš musieť spraviť ináč. Aplikačky nechaj v telefóne, tie sa ti stiahnú automaticky po pripojení telefónu. V podstate iTunes má inú cestu v Macu, takže všetku hudbu ak naimportuješ do iTunes knižnice budeš mať duplicitne. Preštuduj si Apple web, tam majú nejaké switch videá tuším. Ja som to robil dávno a tuším, že som to robil len za pomoci externého HDD.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak potom ti ostava len kopirovanie z disku na disk :-/
Napísať odpoveď