zdravim uz davnejsie som si na pamatovu kartu dal heslo.. no nokia mi ho potom uz nikdy nepytala tak som na to zabudol... a teraz je ta karta na nic... funguje iba v tom telefone, ani PC ju nenajde, ani citacka kariet, ani cez kabel ani cez iny telefon... iba cez tu nokiu... chcem sa spytat ci sa s tym da nieco spravit? karta je 8gb tak by som ju nerad zahodil
... tu kartu potrebujem do noveho mobilu lebo ten stary uz nebudem pouzivat
pamatova karta - HESLO
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: pamatova karta - HESLO
daj kartu do pc a sformatuj ju.
-
Grim
Darca
...ak ju PC nenájde tak ako ju má sformátovať?...
-
caesar1987
Addict
ked som mal ja volakedy nokiu a mal som zaheslovanku kartu tak po pripojeni k pc mi nesla otvorit, ale sformatovat sla a aj ju pc nasiel. Je mozne ze Viper1121 chape pojem ze ju pc nenasiel tak, ze mu nejde otvorit.
Aj keby ju chcel naformatovat v tom telefone co ju zoberie tak pri formatovani bude pytat heslo...preto je aj dovod precu ju ostatne citacky nevedia nacitat,.. skusil by som ist do nejakeho servisu tel a sa opytat ci vedia odblokovat pamat.karty a co to cca stoji.. nove 8GB karty sa pohybuju okolo cca 15eur...alebo este skus napisat uzivatelovi BB5UNLOCK
no mne ju PC vobec nenajde... cize formatovat cez PC neviem... a ked som formatoval kartu v mobile, ziadne heslo nepytala... ale mam tam moznost ze zrusit heslo, takze nejake heslo tam asi bude