HTC Wildfire
HTC Wildfire
Mam novy telefon s OS Android a neviem jak na nom spustit software, hry a ine. Viete niekto poradit?
Re: HTC Wildfire
poradime, ale musis trocha opisat tvoj problem....
tak skusim......nejake hry a app mas predinstalovane vo fone, a dalsia kopa ich je zadarmo na nete....pristup cez aplikaciu market ktoru tam musis mat....samozrejme ked chces instalovat hry a app mal by si byt na nejakej wifine
ak mas nejake dalsie otazky tak sa kludne pytaj.....
tak skusim......nejake hry a app mas predinstalovane vo fone, a dalsia kopa ich je zadarmo na nete....pristup cez aplikaciu market ktoru tam musis mat....samozrejme ked chces instalovat hry a app mal by si byt na nejakej wifine
ak mas nejake dalsie otazky tak sa kludne pytaj.....
Jo diky uz som na to prisiel cez ten market 
A pocuj mam doma este jeden telefon z OS Windows Mobile a mam tam navigaciu IGO myslim mojde to aj na Androide?
A ked vies o nejakej dobrej stranke alebo apikacii co by nemala v OS Android chybat tak sem s nou
A pocuj mam doma este jeden telefon z OS Windows Mobile a mam tam navigaciu IGO myslim mojde to aj na Androide?
A ked vies o nejakej dobrej stranke alebo apikacii co by nemala v OS Android chybat tak sem s nou
dobra navigacia na wildfire je sygic, ale bude fungovat aj iGO a ine dalsie....
a par aplikacii - uplne zavislacka hra je Air Control, pri tom presedis dlhe hodiny
a vobec na markete je toho dost vela takze skusaj vsetko zaradom...
a par aplikacii - uplne zavislacka hra je Air Control, pri tom presedis dlhe hodiny
a vobec na markete je toho dost vela takze skusaj vsetko zaradom...
Funguju aj exe subory?
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2010, 19:57)
A este sa chcem opytat ze aky je rozdiel medzi Android 2.1 a 2.2 verziou. Momentalne mam 2.1 a po prvom pripojeni na wifi mi ho chcelo aktualizovat tak ci sa to oplati.
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2010, 19:57)
A este sa chcem opytat ze aky je rozdiel medzi Android 2.1 a 2.2 verziou. Momentalne mam 2.1 a po prvom pripojeni na wifi mi ho chcelo aktualizovat tak ci sa to oplati.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Oplatí.
Ako mám dat fotky do kontaktov?
otvor si v galerii obrazok, menu->nastavit ako,ikona kontaktu a mas to, inak malo by sa dat priradit aj fotky na kontakty z facebooku ale zatial som na to este neprisiel ze ako(skusal som aplikaciu facebook sync ale asi som tam nieco pototo, proste to nefunguje), ked prides na nieco nove kludne sa o to podel 
Tak tam som sa dostal jak vybrat ako ikonu kontaktu ale nemám tam žiadne kontakty.
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2011, 16:59)
A avi to na Wildfire nebezi? Skusal som zopar prehravacov a ziadny nefungoval. Treba to potom asi konvertovat do mp4 alebo 3gp ci sa mylim?
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2011, 16:59)
A avi to na Wildfire nebezi? Skusal som zopar prehravacov a ziadny nefungoval. Treba to potom asi konvertovat do mp4 alebo 3gp ci sa mylim?
avi som este neskusal ale klasicke formaty ako 3gp budu urcite fungovat...
Nasiel som recenziu na Rockplayer http://www.mobil.sk/clanok10396-Zaujima ... 2_cast.htm ktor ma prehravat avi ale utekal tam zvuk takze asi nic s toho
nooo, takze som poskusal par playerov ale ani v jednom to neslo na 100%, budeme musiet asi pockat na nieco nove
A pouzivas aHome alebo nieco ine na zmenenie temy? lebo skusam vetko mozne ale nejak mi nic nefunguje. Asi budem musiet viac googlit 
myslis menu -> sceny ?
Mozno raz skusim.
Ale teraz sa chcem opytat nieco ine. Ci sa daju dostat napriklad obrazky do telefonu tak aby ich nebolo vidiet v galerii ale iba v ES spravcovy ktoreho pouzivam.
A este jedna vec. Mam v telefone hudbu a na niektore albumy, skladby mi stiahlo automaticky obrazok ktory pasuje na dany album. Ale mam tam kategoriu kde nemam zadaneho interpreta a tam mi nenaslo ziadny obrazok co by mi vobec nevadilo ale priradilo uz obrazok z ineho existujuceho albumu a teraz asi polovicka pesniciek ma ten isty obrazok. Neda sa to dajak zmenit, zrusit?
Ale teraz sa chcem opytat nieco ine. Ci sa daju dostat napriklad obrazky do telefonu tak aby ich nebolo vidiet v galerii ale iba v ES spravcovy ktoreho pouzivam.
A este jedna vec. Mam v telefone hudbu a na niektore albumy, skladby mi stiahlo automaticky obrazok ktory pasuje na dany album. Ale mam tam kategoriu kde nemam zadaneho interpreta a tam mi nenaslo ziadny obrazok co by mi vobec nevadilo ale priradilo uz obrazok z ineho existujuceho albumu a teraz asi polovicka pesniciek ma ten isty obrazok. Neda sa to dajak zmenit, zrusit?