STEAM - diskusia / problemy / otazky
-
palciii
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
toto by aj mna zaujimalo.
Da sa nastavit aby sa update nepauzoval pocas hrania?
Da sa nastavit aby sa update nepauzoval pocas hrania?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Jednine tak ako som napísal vyššie
ako je mozne ze pack je skoro o 9e drahsi ako keby som to kupoval individualne?
http://store.steampowered.com/sub/1036/
//autoeditácia príspevku (24 Dec 2010, 14:46)
a mam este jednu otazku,keby som si tuto hru kupil,da sa tam dat nejako cestina ci nie?
http://store.steampowered.com/sub/1036/
//autoeditácia príspevku (24 Dec 2010, 14:46)
a mam este jednu otazku,keby som si tuto hru kupil,da sa tam dat nejako cestina ci nie?
nosooo ten Magic mam na jednom ucte, Steam ho nema pocesteny. Je tam ale najnovsi patch, cize externu CZ tam po upravach das.
A co sa tyka toho pricingu - je tam bug. Individualne to je lacnejsie.
Osobne ti odporucam len TotE - standalone datadisk, tiez ho planujem kupit na Steam-e pre dalsi ucet, ale za 6€, giftnuty z USA. EU cena je dost prehnana.
A co sa tyka toho pricingu - je tam bug. Individualne to je lacnejsie.
Osobne ti odporucam len TotE - standalone datadisk, tiez ho planujem kupit na Steam-e pre dalsi ucet, ale za 6€, giftnuty z USA. EU cena je dost prehnana.
Na steame mam kupeny Borderlands + 3 DLC. Chyba mi posledne Claptrap DLC. Ked si ho kupim zmeni sa mi Borderlands v zozname na Borderlands GOTY ?
Nie, nezmeni sa.
-
palciii
keby napisal na support s velkou prosbou nezmenili by mu to ?:D
Stala sa mi zaujimava vec
Chcel som si kupiť jednu hru, len som nevedel či mám na účte tolko penez. Tak reku skusim, platil som cez paypal, všetko ok. Hra sa objavila v zozname, ale po kliknutí nan vybehne obrazovka že nákup sa stále spracováva a že dovtedy nemôžem hrať. Takže asi na účte tolko prachov nebolo, avšak otázka je, čo teraz? Dúfam že nebloknu účet jak som tu v poslednej dobe čital
/takže hra zo zoznamu sama zmizla
Chcel som si kupiť jednu hru, len som nevedel či mám na účte tolko penez. Tak reku skusim, platil som cez paypal, všetko ok. Hra sa objavila v zozname, ale po kliknutí nan vybehne obrazovka že nákup sa stále spracováva a že dovtedy nemôžem hrať. Takže asi na účte tolko prachov nebolo, avšak otázka je, čo teraz? Dúfam že nebloknu účet jak som tu v poslednej dobe čital
/takže hra zo zoznamu sama zmizla
tiez som mal 3 a kupil som si posledny, sice nemam v zozname GOTY ale mam Duke Nukem First Access Club Code, myslim ze medzi normalnou a GOTY verziou nie je ziaden iny rozdielrochedo napísal:Na steame mam kupeny Borderlands + 3 DLC. Chyba mi posledne Claptrap DLC. Ked si ho kupim zmeni sa mi Borderlands v zozname na Borderlands GOTY ?
//tak ano, na steam stranke mi uz pise, ze vlastnim GOTY
-
Royalflush
Guru wannabe
Neviete prečo mi pri spúštaní Overlord vypíše ''This Game is currently unavailable, please try again in another time'' ? Ostatné hry mi idú.
Museli to pomenit, kedze som naposledy pozeral Gearbox fora a bolo to presne naopak. Ale tak aspon mas dobry pocit, ze mas GOTYbeardie napísal: tiez som mal 3 a kupil som si posledny, sice nemam v zozname GOTY ale mam Duke Nukem First Access Club Code, myslim ze medzi normalnou a GOTY verziou nie je ziaden iny rozdiel
//tak ano, na steam stranke mi uz pise, ze vlastnim GOTY
30 eur stal 4 pack, cize 7.50 za hru
stare DLC boli za 3 eura, cize 9
teraz DLC za 4 eura, takze 4
spolu 21 euro
stare DLC boli za 3 eura, cize 9
teraz DLC za 4 eura, takze 4
spolu 21 euro
Mam otazku ohladom kupi cez steam.Chcem kupit CS:Source v terajsej akcii za 3,75 ale nasi su nedovercivy ohladom kupovania cez taketo stranky.Preto by som rad vedel presny postup, do kolkych dni to pride na ucet, ci nezoberu s uctu viac atd.
Resp. Nenasiel by sa niekto komu by som poslal na ucet tie 4 eura a kupil by mi to ako gift?
Dakujem za odpoved.
Resp. Nenasiel by sa niekto komu by som poslal na ucet tie 4 eura a kupil by mi to ako gift?
Dakujem za odpoved.
http://www.hojko.com/steam-navod-na-kup ... 37793.html
nie, nezoberú si viac, hra sa ti objaví okamžite na účte...
nie, nezoberú si viac, hra sa ti objaví okamžite na účte...
-
Royalflush
Guru wannabe
Nevie niekto???Royalflush napísal:Neviete prečo mi pri spúštaní Overlord vypíše ''This Game is currently unavailable, please try again in another time'' ? Ostatné hry mi idú.
Mne to sem tam robilo na L4D2. Pozri spravcu, ci ti nebezi proces v pozadi, pripadne restartni Steam.
Mne to iste robilo pri Borderlands ked mi chybalo MS Visual C++ 2005 Redistributable. Cize tam ti chyba nieco k hre. Moze to byt stary DirectX, nejake ovladace alebo uz spominany Visual.Royalflush napísal: Nevie niekto???
-
Royalflush
Guru wannabe
Šak ale vždy keď hra niečo potrebuje, tak to pred spustením nainštaluje... ako mam zistiť čo do toho mam dať omfg.
Mne to tiez nenainstalovalo 
omfg a čo tak skúsiť nainštalovať directx spomínaný visual c++, nové ovládače od grafy ?Royalflush napísal:Šak ale vždy keď hra niečo potrebuje, tak to pred spustením nainštaluje... ako mam zistiť čo do toho mam dať omfg.