GTA IV > Parental Contol Probem
GTA IV > Parental Contol Probem
Zdravim, ked chcem spustit moje GTA 4. tak mi vyhodi pred jej spustenim okno z hry s textom: "Issue – You see the following message when trying to play GTA IV. Application Failed to Launch. The application you are attempting to launch failed to start. GTA IV may be blocked by Windows Parental Controls/Family Safety. Please make sure you have access to the application before trying to launch it, or contact Rockstar support. " Pri tom som sam administrator a s Rodicovskou kontrolou som nikdy nic nerobil. Tu je aj video k tomuto problemu .neznamy autor... : . Vyskusal som skoro vsetko, napr. : vypnut Parental Controls cez MSconfig > nepomohlo, skusil som vytvorit dalsieho pouzivatela a na nom povolit hranie tejto hry > nepomohlo . Mam nainstalovany len uplne prvy patch, pretoze ked som nainstaloval najnovsi tak mi hra nesla spustit .. Pri googleni mi nenaslo tento problem nikde vyrieseny. moje HWW :Acer Travelmate 6592- Intel core Duo 2.2Ghz, 2GB RAM, ATI Mobility Radeon HD 2400XT ,, viem ze nic moc ale staci
Pre viac info alebo riesenie piste. Dík.
Re: GTA IV > Parental Contol Probem
Za prvé nabudúce pohľadaj témuohľadom daného problému cez "Hľadať"... A za druhé tu sa nerieši warez... 
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
V jednom mas pravdu, ze uz existuje tema ohladne GTA IV, ale kde vidis warez???
Po prvé, nie som až taký debil, že by som pred napisaním témy/príspevku nepoužil
funkciu Hľadať!
Riešenie tohoto problému som už hľadal 2 dni pred napísaním príspevku, aj na Google, aj na Hojkovi.
Žial som nenašiel nejaké funkčné riešenie.
A po druhé: v príspevku nevidím žiadny warez!
Za prvé tak napíš do témy ktorá už existuje a nie že založíš novú, zakladateľ hlavnej témy ohľadom GTA IV nebude po Googli hladať všetky možné problémy a dávať ich tam aj s riešeniami takže ak máš niak problém tak napíš do tej témy.. A za druhé tipujem že je to warez keďže 95% majú ľudia problém len s warez verziami, ak sa mýlim tak pardon, ale ja radšej upozorním dopredu..trend napísal:
Po prvé, nie som až taký debil, že by som pred napisaním témy/príspevku nepoužil
funkciu Hľadať!
Riešenie tohoto problému som už hľadal 2 dni pred napísaním príspevku, aj na Google, aj na Hojkovi.
Žial som nenašiel nejaké funkčné riešenie.
A po druhé: v príspevku nevidím žiadny warez!
A tú K- si si mohol odpustiť, ak už tak vrúcne chceš karmovať tak sa aspoň podpíš..