Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
a este otazocka ked si chcem kupit BF BC2 (z PGS) mam kupit rovno aj Vietnam ci existuju este aj klasicke servery na ktorych sa da hrat bez tohto datadisku??
@jozefitko: neboj datadisk neni povinny
na klasicky BC2 je stale kopec serverov a aj bude 
PS: Preco si to nekupis cez Steam ci EA Store? Je tu kopec ludi s ktoryma sa mozes dohodnut.
PS: Preco si to nekupis cez Steam ci EA Store? Je tu kopec ludi s ktoryma sa mozes dohodnut.
stale sa da hrat aj povodna hra. Tym, ze pribudol vietnam sa nic nemeni 
par dni dozadu bola akcia na steame kde BC2 sa dolo kupit za necelych 10e.
Na EA UK Store stoji BC2 £19.99.
kua za 10€? ze ja chodim na steam len raz za rok potom mi taketo akcie ujdu sakra....ale nasiel som CD key za 20$ a asi to tam kupim, maju este 3ksstuka napísal:stale sa da hrat aj povodna hra. Tym, ze pribudol vietnam sa nic nemeni
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2010, 4:55)
ok, tak som kupil ten CD key a uz to stahujem s EADM
mozem sa potom k nejakemu klanu pridat alebo k ludom co to hraju?
-
Norick98
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Jasnee mozes kludne prist pozret ku nam. Hravame kazdy vecer.
Mame 100slotovy, casovo neobmedzeny teamspeak a aktualne objednany 32slotovy server ( len cez sviatky to provderovi trochu trva
).
Ak sa ti bude pacit mozes chodit pravidelne ako clen nasho Public squadu.
Ak casom naberes skill a chut sutazit, mozes postupit do Elite squadu, ktory je momentalne v 4 ESL ligach.
Sazmorejme sa moze pridat aj hocikto iny
http://www.slovakbc.eu
BTW: ak chce niekto kanal na TS serveri (nemusi byt ani BF tim), dajte mi vediet. Vytvorime zdarma + channel admin rights.
Mame 100slotovy, casovo neobmedzeny teamspeak a aktualne objednany 32slotovy server ( len cez sviatky to provderovi trochu trva
Ak casom naberes skill a chut sutazit, mozes postupit do Elite squadu, ktory je momentalne v 4 ESL ligach.
Sazmorejme sa moze pridat aj hocikto iny
BTW: ak chce niekto kanal na TS serveri (nemusi byt ani BF tim), dajte mi vediet. Vytvorime zdarma + channel admin rights.
tahal to niekto z EA ten digital limited edition? mam to stiahnute ale ked spustim autorun alebo aj easetup.exe tak po vybrati English mi to spadne Autorun stopped working tak teraz neviem co je problem, ci netreba mat v DT mini image alebo neviem co mu vadi...RLD verziu som presiel single este ked to bola novinka....
-
Andrew007
Guru wannabe
Norick zacal som pred par dnamy, resp. presiel z cod serie na bc2 + vietnam a myslim si ze mi to ide celkom dobre. Hravame to dvaja skoro kazdy den s kamaratom cez skype a uz nejake tie taktiky su po ruke. Ak by sa dalo a pusti sa novy server mohli by sme vecer dat TDM s ostatnymi hracmi. Zatial si zvisujem len ranky a challenge, prevazne drtim za recona.Norick98 napísal:Jasnee mozes kludne prist pozret ku nam. Hravame kazdy vecer.
Mame 100slotovy, casovo neobmedzeny teamspeak a aktualne objednany 32slotovy server ( len cez sviatky to provderovi trochu trva).
Sazmorejme sa moze pridat aj hocikto inyhttp://www.slovakbc.eu
![]()
btw. pisal som do shoutboxu a tiez som bol na Teamspeku pod menom Andrew - mozno ze ste ma aj vsimli len mi mic nejak prestal sluzit.
ta stranka je dost neprehladna, kde tam najdem nejaky BC2 server?
.. vidim tam iba Vietnam (alebo mate len ten?), ktory mozno kupim v buducnosti .. cim viac SK/CZ serverov, tym lepsie : )
-
Norick98
Medium Star
@asmorth: Mas kluc? Ja som ho aplikoval do cisto preinstalovanej RDL verzie a islo to. Na konci instalacie staci vybrat online overenie a nepotrebujes ani crack ani dvd.
@Andrew007: jj pamatam si ta z videnia, na TS som ta ale este nezastihol, nemal som pred vianocami vobec cas. btw zrovna som ta aktivoval na stranke, mozes sa uz aj nalogovat
@Drago: Navi nie je najprehladnejsie to priznavam
nie sme stranka zamerana na komunitu, ale klan. Takze tam je len nas server, ktory je od dnesneho rana offline. Preobjednavanie nam vyslo takto na sviatky, tak je to pomalsie. Jediny EA autorizovany CZ/SK provider je Fakaheda a ich zoznam serverov najdes tu: http://www.fakaheda.eu/tabulka.php
@Andrew007: jj pamatam si ta z videnia, na TS som ta ale este nezastihol, nemal som pred vianocami vobec cas. btw zrovna som ta aktivoval na stranke, mozes sa uz aj nalogovat
@Drago: Navi nie je najprehladnejsie to priznavam
tak BC2 je zas v akcii
za £6.80
tak snad teraz uz nikdo nezavaha
http://store.steampowered.com/app/24960/
tak snad teraz uz nikdo nezavaha
http://store.steampowered.com/app/24960/
-66% a 13,60€ no nic, uz som to asi rozbehal, dal som update na PB ale uz ked tam bola aj hra pridana a zda sa, ze to ide uz, skusam na gamepark.cz a PB znacku to malo takze zatial to ide...v najhorsom stiahnem tu RLD verziu a normalne to instalnem odtial...
chalani vysvetlite mi to, je toto baserape?
http://img684.imageshack.us/i/bfbc2game ... 91924.jpg/
totizto moja malickost dostala kick, ze som tam stal, nechapem na co je dobre davat si taketo pravidlo na rush a podla mna je to dost daleko od spawnu utociacich.
totizto moja malickost dostala kick, ze som tam stal, nechapem na co je dobre davat si taketo pravidlo na rush a podla mna je to dost daleko od spawnu utociacich.
Prave som si zakupil tuto hru cez steam, mohol by mi niekto prosim hodit nejake servery kde hravate? 
[mozno to tu niekde je, ale hladat to medzi 70 stranami by trvalo asi trosku dlho]
[mozno to tu niekde je, ale hladat to medzi 70 stranami by trvalo asi trosku dlho]
vyhladaj si v browseri "SLOVAK BAD COMPANY" a malo by ti to najst asi jediny slovensky serverAdry napísal:Prave som si zakupil tuto hru cez steam, mohol by mi niekto prosim hodit nejake servery kde hravate?
-
Norick98
Medium Star
no vlastne by ti to nenaslo
, nemame to vsetko velkymi pismenami, co zial BF rozlisuje...
takze staci ked zadas "Slovak" a odporucam mat vypnute vsetky filtre.
BTW od dnes je nas server 32 slotovy, ale zrejme ho budeme viac pustat na klasike a nie na Vietname.
takze staci ked zadas "Slovak" a odporucam mat vypnute vsetky filtre.
BTW od dnes je nas server 32 slotovy, ale zrejme ho budeme viac pustat na klasike a nie na Vietname.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Nie žeby som bol moc veľky kemper a ani nehccem vyrívať ale neplanujete zväčšit limit sniperov?
Na akom serveri si bol ?? Lebo toto v ziadnom pripade nie je baserape... Bolo to urcite koli baserape ? (nie koli VIP, ...)stuka napísal:chalani vysvetlite mi to, je toto baserape?
Dakujem 
este jedna otazka, je tu nejaka customizacia postavy? Pocul som o niecom takom, ale zial ingame som to nikde nenasiel.
este jedna otazka, je tu nejaka customizacia postavy? Pocul som o niecom takom, ale zial ingame som to nikde nenasiel.
Ahoj,
Exituje tu len tzv. "SPECACT" kit (kamuflaz). Je to specialne oblecenie (na kazdy kit jedno) + textura na zbrane (len jedna zbran na jeden kit).
Pozri viac na webe.
Je vsak nutne si tento pridavok zakupit.
Exituje tu len tzv. "SPECACT" kit (kamuflaz). Je to specialne oblecenie (na kazdy kit jedno) + textura na zbrane (len jedna zbran na jeden kit).
Pozri viac na webe.
Je vsak nutne si tento pridavok zakupit.