Pod stromek som dostal nový pc a ešte predtým som si zaobstaral nový usb Wifi klúč Zyxel G 202 , nainštalujem drivery a všetko ide v pohode akurát rychlosť internetu je mizerná, pomaly stahuje a pomaly načítava stránky signál mám silný, aj som aktualizoval drivery. Mám windows 7 ultimate 64-bit. Prosim pomoc
USB WIFI : ZYXEL G- 202 pomaly internet
-
Shaggybala21
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
USB WIFI : ZYXEL G- 202 pomaly internet
Dobrý deň 
Pod stromek som dostal nový pc a ešte predtým som si zaobstaral nový usb Wifi klúč Zyxel G 202 , nainštalujem drivery a všetko ide v pohode akurát rychlosť internetu je mizerná, pomaly stahuje a pomaly načítava stránky signál mám silný, aj som aktualizoval drivery. Mám windows 7 ultimate 64-bit. Prosim pomoc
nechcu mať pomaly net. Má nekdo s tým zkusenosti ?
Re: USB WIFI : ZYXEL G- 202 pomaly internet
keď sa pripojíš cez kábel tak to ide taktiež pomaly?
-
Shaggybala21
Amateur
ešte som to nepripojil cez kabel,, lebo router je daleko XD a nechce sa mi komp prenasat teda presnejšie nemam to kde v blizkosti routera zapojit , jako už som to nak opravil už to ide dobre, ale nekedy to stagnuje , len dufam že či mi nebude lagovat battlefield bad company ( objeednal som si ho a čakam že mi dojde )
-
hrban
Addict
opinguj router ak nebudú nejaké vážne výpadky tak ti nebude lagovať BF
Prijmam s tym istym zariadenim tiez na PC premiestnil som router a vsetko ide jak hodinky