Setrenie paliva
Setrenie paliva
Ponukam zaujimavu technologiu, ktora setri PHM 7-22% zalezi od automobilu pre viac info kontaktujte mailom na *****@gmail.com alebo telefonicky +421944 *** ***
Re: Setrenie paliva
nie si prvy ani posledny 
noze nam trosku popis fungovanie tej zaujimavej technologie

-
drop
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
aj ja čakám na to ako to funguje
som samé oko 
nefunguje to nijak je to zase len nejaky od*b ako na nemenovanej stranke kde radili aby motoristi jazdili na co najvyssom rychlostnom stupni idealne otacky 1100 - 1200..

Magnetky na palivove hadice, vrtulky pod karburator, granule a prisady do paliva, odpory v krabicke co napojis na ECU, mas snad nieco co tu este nebolo ? Snad bananove supky do vyfuku ? cim menej vyfuci von tym sa aj menej spali dnu ?
-
RATZINGER666
Darca
ccimo: 1200ot nie je pri beznych novsich motoroch ziaden problem 
Setrenie paliva
1200 otáčok nieje problém , ak je to V8 5,7 l .
-
RATZINGER666
Darca
presne tak... a dokonca ani pri vacsich alebo pri mensich

Rozmyslam, ze vymenim tu uhorkovu flasu s elektrodami, co mi na sedadle spolujazdca vyraba vodik.. Co stoji ta sranda?
-
Grim
Darca
...neviem, ale podľa mňa ten vodík nieje nejaký extra výhodný...ja som si radšej kôli aerodynamike odtrhol kľučku na spolujazdcových dverách...
//Kibo: áno, na mojej strane som si nechal
//Kibo: áno, na mojej strane som si nechal
-
RATZINGER666
Darca
grim: tak tymto si ma dorazil 
k teme: autor aj vyrobok je urcite doveryhodny, sam autor nam dokonca prednedavnom ponukal aj uuuuzasny, overeny a odskusany bionic band naramok http://www.hojko.com/post1443338.html#p1443338
k teme: autor aj vyrobok je urcite doveryhodny, sam autor nam dokonca prednedavnom ponukal aj uuuuzasny, overeny a odskusany bionic band naramok http://www.hojko.com/post1443338.html#p1443338
-
erytrocyt
VIP
Ponúkam technológiu, ktorá ušetrí 100% pohonných hmôt. Ponúkam ju zadarmo. Choď pešo.actsvk napísal:Ponukam zaujimavu technologiu, ktora setri PHM 7-22% zalezi od automobilu pre viac info kontaktujte mailom na ****@gmail.com alebo telefonicky +421944 *** ***