Kupa mobilu z USA alebo ineho statu
Kupa mobilu z USA alebo ineho statu
cafte all chcel by som sa opytat ohlade kupy mobilu s usa ci by to slo na nase sim karty a na nase elektricke zastrcky ci by to slo dobit ten mobil z usa... a ked chcem kupit z mobil z hocijakeho statu europy tak kolko by asi stalo to postovne? alebo napr tiez ci by to islo na nase sim-karty kebyze to kupim z hon-kongu
alebo takeho statu ktory ma uplne akoze super fony za prjatelnu cenu 
Re: Kupa mobilu z USA alebo ineho statu
tiez zvazujem ze si kupim z usa mobil blackberry, hoci neposielaju do EU da sa to obist.
Z honkongu som si zobral iPhone 4, cena super, som spokojný záruka je od apple jeden rok, jedine som si musel zohnať ako to tu bolo spomíné svk zásuvku, no a to bolo 3 evrá na viac, cestovalo to 14 dní, loď, lietadlo, ups, cena pośtovného bolo do 20€, ale stále som v pluse ako keby som si to mal kúpiť na predraženom svk, samozrejme som si musel spraviť v honkongu fake adresu a s date preposlať ale fedexx to vyriešil.
na koľko ťa vyšiel ten ajfon? keď to vôbec je iphone 
presne tak na fejk adresu a potom cez fedex. len ta zasielka ma dost vysoku cenu kolo 30e. ale je jasne, ze je to stale lacnejsie ako tu, hoci ked sa pokazi je to uz horsie.
Filipito-> je to z honkongu, ale ako snáď vieš tak apple majú pobočky všade po svete, a zato, že ty ich dávaš do skupiny "to je čína" v tom ti ja už bohužial nepomôžem, čiže bral som to z ich oficiálnej stránky len to nie je .com ale je to .com/hk/en/iphone/ na € a všetky výdavky ma vyšiel 520€ neviem za koľko sa teraz pohybuje na svk, ale treba rátať s tým, že ja som ho mal 3týžde po tom ako sa dostal na trh,a neverím tomu,že kúpiš od dakoho 4,32gb za 500, zo zárukou to mám tak, že apple dáva ročnú záruku na to, čiže keď sa mi pokazí nebududem to posielať dákemu servisu, ale budem to posielať priamo do apple, jediná nevýhoda je asi fakt len to, že t-com, orange, ti dávaju 2 roky záruku, inak je to presne isté, a musím si zaklopať, zatiaľ čo som mal 3GS tak tam som nemal žiadne problémy, a návodom podĺa yt som si vymenil baterku a aj rozbité sklo,čiže zatial tam nebola źiadna vada, len vada zapríčinená mojim postojom k telefónu.
to je v pohode, ja som myslel že si to bral z neakého čínskeho ebayu, pokiaľ to je oficiálne od Apple tak potom sorry že som niečo napísal 
//áno ty karma onanista www.ebay.com.hk - svoju chorobu si choď liečiť niekam inam, pokiaľ nič nevieš...
//áno ty karma onanista www.ebay.com.hk - svoju chorobu si choď liečiť niekam inam, pokiaľ nič nevieš...
som sa pytal servisakov v mobil sopoch, aku nevyhodu ma kupeny mobil z usa, ze vraj ziadnu, len to ze odblokovat moze len na TyDebile co sa mi nezda.
skus sa nejako zrozumitelne rozpisat ohladom toho blokovania - nepochopil som uplne presne, co si napisal a ak som to pochopil spravne, tak je to hlupost, kedze ak je dovezeny telefon blokovany, tak po odblokovani bude pouzitelny na vsetky siete, respektive za istych okolnosti ho neodblokujes vobec
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To je nejaka blbost, tam ide o baseband.
rozpisat sa neviem, ja som sa len opytal servisaka a on mi toto povedal, co sa mi tiez nezda, ze len na TyDebile operatora. ked raz odblokujes je stale odblokovany na vsetky siete. inak kupujem odblokovany Blackberry 9530.