TV program na Vianoce - hroza

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Georgeo88
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: TV program na Vianoce - hroza

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

Muffi napísal:Sa mi to len zdá, alebo po iné roky bola stále Princezná so zlatou hviezdou čiernobiely film? Lebo teraz to pozerám a je to farebné. Ale neviem, či si to s niečím nemýlim.
myslím že si to mýliš s Pyšnou princeznou tá bola vždy čiernobiela :)

inak program na Vianoce prekvapivo celkom dobre,hlavne markíza aj ked tie Tri oriešky o 20:00 mi už riadne lezú na nervy.

S tou smrtonosnou pascou máte v podstate pravdu,nemali by to dávať cez sviatky aj keď mám rád tu sériu a preto som si to pozrel,ale ostatný program bol jeden velky brak a zaklincovali to tou popoluškou z Turca,síce som to nepozeral,lebo na to nemam zaludok,stačili mi asi 2 minúty,keď to pozerala sestra
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

To co spravila JOJka, ze vcera tam zaradila na prime time tu babu, to je naozaj ako to tu niekto pisal, vrchol dekadencie, ved to je hanba.
Avsak vacsia hanba je, ked to niekto naozaj aj pozeral...

Osobne mi az tak nevadia nepatricne filmy na Vianoce. Rozpravok som praveze prejedeny, kazdy rok ta ista nadielka, az mi tie Vianoce splyvaju...Uz od minuleho roku pozeravam hlavne nahrate filmy z netu s titulkami, pripadne cesky dabing. Naozaj z duse neznasam reklamy a slovensky dabing (v 90% filmoch).
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Popoluska z Turca stala len za to, ze sa objavil nesmrtelny Desperado, ktory je po novom princ Pakistanu. :hehe:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

kto ho chce objavit staci zajst v kosiciach na pizzu do modeny (sry za reklamu), robi tam casnika a nenecha vas najest sa, ma vo zvyku sa mixovat do rozhovorov a tak...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

hej, chlapec aj rád spieva, asi čaká kým sa pri stole objaví nejaký producent.. je pochopiteľné, že vymenil post princa za čašníkovanie, každý normálny človek by spravil to isté :)
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

Bol to hnus len čo je pravda. V tej JOJke asi zaplatili Grincha aby im spravil vianočný program. :smt104
Ale predsa toho 24. som chcel pozerať na JOJ plus film "Veľký" pretože to je už old school filmik (ako spomienka na moje mládí :vrta_sa_v_nose: ) s Tomom Hanksom keď mal ešte brčkavé vlasy :lol:

...ale aj tak som to nestíhal sledovať ako som rozbaľoval darčeky (keďže som tento rok nedostal iba PSP :uvodzovky: )
Napísať odpoveď