zahladenie do dievcata
zahladenie do dievcata
ahoj...
Ako by ste povedali zene ktoru ste videli iba 2 krat ale velmi ste sa do nej zahladeli ba dokonca zalubili..tak aby ste nevyzerali ako nejaky ,suknickar,kurevnik alebo co..i ked ta zena sa uz velmi vela krat v muzoch sklamala.....poradte
Ako by ste povedali zene ktoru ste videli iba 2 krat ale velmi ste sa do nej zahladeli ba dokonca zalubili..tak aby ste nevyzerali ako nejaky ,suknickar,kurevnik alebo co..i ked ta zena sa uz velmi vela krat v muzoch sklamala.....poradte
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: zahladenie do dievcata
A ako čo by som jej mal povedať ?
-
Bushido
Medium Professional
stačí byť sám sebou a trochu si veriť, ak ti to nevyjde, tak nevesaj hlavu, lebo ked ťa nemá rada tak jej môžeš aj básne spievať... Držím palce 
no mna by tiez zaujimalo co jej chces povedat,
ak nieco v zmysle, ze sa ti paci.. to by nemal byt problem, resp skus sa s nou najskor viac zoznamit ak sa da
ak nieco v zmysle, ze sa ti paci.. to by nemal byt problem, resp skus sa s nou najskor viac zoznamit ak sa da
Určite jej hneď priamo nepovedz, že sa ti páči. Snaž sa byť na miestach kde ona a normálne sa s ňou baviť pritom občas jej dávaj komplimenty. Keďže sa veľakrát skalamala musíš ísť na to pomaly.
myslite ze ist do toho pomaly..alebo jej to strucne pekne vysvetlit..no co jej mam povedat asi nieco co by ju pritiahlo ku mne zbalit ju
Mohol by si nám prezradiť vek?DeLay napísal:myslite ze ist do toho pomaly..alebo jej to strucne pekne vysvetlit..no co jej mam povedat asi nieco co by ju pritiahlo ku mne zbalit ju
samozrejme dievca ma 18
Tak nemáš čo stratiť, ak sa príliš nehanbíš, skús ju nejako osloviť, ak nie je nafúkaná, tak ťa nepošle do kelu a mohol by si dostať šancu dokázať jej, čo pre teba znamená, ak ju pozveš na kafé a podobne.. 
no povedal som to narovinu uprimne
-
lollo
Professional
a? aka bola reakcia ? ako sa zachovala ? je to tvoja nejaka znama? ci kamaratka? alebo uplne neznama osoba co poznas z videnia?
No povedať to na rovinu je vo veľkej väčšine prípadov asi tá najhoršia alternatíva. Môžem to posúdiť aj z osobnej skúsenosti, keď mi to ešte veľmi dávno povedala jedna baba, s ktorou som sa poznal tak akurát z videnia a nevedel som, čo na to povedať. Proste bol to šok a vtedy ťa inštinktívne skôr napadne z toho vycúvať...
to si len ty nevedel ako spravne zareagovat niekto ma rad ked sa mu to povie hned na rovinu a netancuje okolo horucej kase.Pilifo napísal:No povedať to na rovinu je vo veľkej väčšine prípadov asi tá najhoršia alternatíva. Môžem to posúdiť aj z osobnej skúsenosti, keď mi to ešte veľmi dávno povedala jedna baba, s ktorou som sa poznal tak akurát z videnia a nevedel som, čo na to povedať. Proste bol to šok a vtedy ťa inštinktívne skôr napadne z toho vycúvať...
Tak lenže nie od osoby, ktorú ani nepoznám predsa. Keby za tebou prišla celkom cudzia baba s tým, že sa jej páčiš a či to s ňou chceš skúsiť, tak ja by som tiež asi vycúval, šak to je divné to skúšať takto na slepo, treba toho druhého aj poriadne spoznať, nie len vonkajšiu stránku zhodnotiť a povedať si že ok, môže byť...Son-Goku napísal: to si len ty nevedel ako spravne zareagovat niekto ma rad ked sa mu to povie hned na rovinu a netancuje okolo horucej kase.
to mas tak iste ako ked si na diskoteke.zatancujes si vymenis cislo alebo fakebug a zacnes sa zoznamovat.ale nevieme co konkretne povedala filipovi.ak len ze sa mu paci tak to sa da prekusnut
.to som chcel povedat ze sokovany z toho netreba byt.ja by som sa asi usmial alebo zasmial.no kazdy sme iny
No ona to povedala skôr v zmysle: "Som do teba buchnutá a chcem s tebou chodiť."
Síce som mal vtedy 14 a ona 13, ale od takmer neznámeho dievčaťa je to trochu čudné, nemyslíš?
Síce som mal vtedy 14 a ona 13, ale od takmer neznámeho dievčaťa je to trochu čudné, nemyslíš?
na ten vek nic zvlastne si zober taku skolku tam sa uz bozkavaju 
To ja keď som bol druhák (na zš), tak mi jedna stále odkazovala po kamarátkach, aká je do mňa buchnutá. 
-
Grim
Darca
Son-Goku - máš osobnú skúsenosť, alebo z čoho pramení ten tvoj príspevok?...
z reciGrim napísal:Son-Goku - máš osobnú skúsenosť, alebo z čoho pramení ten tvoj príspevok?...