Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Ja som začal stávkovať na bet-at-home 
Dosla poukazka, co ?
Ja som hral vcera live orlando, vitaz 2. stvrtiny
inac som tipoval LA a GS
Včera som podal na bet-at-home na body Turkoglu a doskoky Bosha. Vyšlo mi to, ale zaujímalo by ma, prečo bola táto možnosť iba včera, keďže na tieto individuálne štatistiky sa celkom oplatí podávať...yazoo napísal:
Btw, mal niekto na včera NBA či len ja som hral tie ťažké zápasy?
Dnes idem na handicap Chicaga proti Detroitu a over 184.5 v zápase New Orleans - Atlanta.
Bolo asi preto len včera, že sa nato naozaj oplatí podávať...Pilifo napísal:
Včera som podal na bet-at-home na body Turkoglu a doskoky Bosha. Vyšlo mi to, ale zaujímalo by ma, prečo bola táto možnosť iba včera, keďže na tieto individuálne štatistiky sa celkom oplatí podávať...
Dnes idem na handicap Chicaga proti Detroitu a over 184.5 v zápase New Orleans - Atlanta.
ale zas par komentov dozadu si mi na ten tiket co som chcel dat Pitt a Van napisal ze Edmonton vie zaskocit...yazoo napísal:V tomto prípade je istejší podľa mňa Vancouver. Chicago má také up & downs doma, že to nechápem od začiatu sezóny. Ten Pittsburgh by mal byť, ale dnes akosi necítim na nich čistú dva. Tam hrám radšej X2. Celkom dosť sa ešte bojím môjho overu 5,5 pri LAK - Anaheim.
Btw, mal niekto na včera NBA či len ja som hral tie ťažké zápasy?
No ale na takom titanbete sú tieto stávky dostupné každý deň...
Za tým si stojím, Edmonton to vie na lepšie tímy. Tuším, že Washington tiež tak zaskošil alebo nejaký tím ktorý bol v popredí tabuľky. Ale možno je to istejšie niekedy jak Chicago doma. Pozri sa na ich štatistiky výhry-prehry doma a zistíš sám.
No to je uz jedno, 3 evri uz leteli tak teraz verit
-
PjotR1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Chlapci chcem sa opýtať takúto vec ohladne podania tiketu,našiel som na niké Slalom ženy,tiket som vyplnil takto:
No len sa chcem opýtať tu by mala byť v podstate výhra na 101% nie,lebo je 15 žien a keďže som dal všetky že skončia v poradí od 1 po 15 miesto tak by tam mal byť výhra istá nie? Či to funguje aj tak že keď náhodou dáka nedokončí alebo vypadne tak tiket proste nevýjde alebo ako to funguje vďaka za odpoveďe.
No len sa chcem opýtať tu by mala byť v podstate výhra na 101% nie,lebo je 15 žien a keďže som dal všetky že skončia v poradí od 1 po 15 miesto tak by tam mal byť výhra istá nie? Či to funguje aj tak že keď náhodou dáka nedokončí alebo vypadne tak tiket proste nevýjde alebo ako to funguje vďaka za odpoveďe.
No tak toto ti skôr na 101% nevyjde. Veľmi silno pochybujem, že všetkých 15 lyžiarok dokončí...No a samozrejme sa ráta to, že ak niektorá vypadne, tak sa logicky neumiestnila na 1. - 15. mieste 
-
PjotR1
Expert
No veď to som sa aj pýtal,že či sa ráta aj to že daktorá vypadne,ok Vďaka za iNFO. 
Ja tipujem tiež, ale väčšinou len vtedy, keď sú nejaké predané zápasy, resp. tutovky - sólo stávky
Aha a ty vieš ešte pred zápasom zistiť, že je predaný?Sp!rit napísal:Ja tipujem tiež, ale väčšinou len vtedy, keď sú nejaké predané zápasy, resp. tutovky - sólo stávky
-
PjotR1
Expert
čo poviete na toto,čo by ste poprípade zmenili
Columbus - Minnesota 1
NY Rangers - NY Islanders 1
Florida - Boston 2
Colorado - Detroit 2
Calgary - Buffalo 1
San Jose - Los Angeles 1
Columbus - Minnesota 1
NY Rangers - NY Islanders 1
Florida - Boston 2
Colorado - Detroit 2
Calgary - Buffalo 1
San Jose - Los Angeles 1
R@zZ0r: Takto čisto ti NHL nevyjde nikdy. Pre istotu skús niekde 1X alebo X2.
Tak NHL pekne v prdeli je. Pits mi dodrbal dva tikety. Jeden kombi za 5e kde som mal Chicago k nemu (NBA) a druhý kde som mal celé kolo za 50c s kurzom 158 a ušiel mi jedine Pittsburgh...
Tak NHL pekne v prdeli je. Pits mi dodrbal dva tikety. Jeden kombi za 5e kde som mal Chicago k nemu (NBA) a druhý kde som mal celé kolo za 50c s kurzom 158 a ušiel mi jedine Pittsburgh...
čo tipujete dnes z NHL?
ja to dnes vidím na NY Rangers, SJ Sharks a z vyšších kurzov Floridu Panthers
ja to dnes vidím na NY Rangers, SJ Sharks a z vyšších kurzov Floridu Panthers
-
mfp
Medium Star
A navyse, v tom slalome nestartuje len 15 pretekarok, niektora aj moze z nich dokoncit a skoncit 16ta a uz si prehral... to je uplne zbytocne podavat, isto to nevyjde
-
PjotR1
Expert
Jasné Kubooo ja som to nevedel,tak preto som sa pýtal nemusíte ma tu teraz kameňovať dvadsiaty.Nabudúce už budem vedieť no 
-
hojko
Site Admin
OMG, vsak v tom slalome pojde mozno 50 zien prve kolo. 30 najlepsich pojde do druheho kola s tym, ze ta s najlepsim casom bude startovat ako posledna. Az potom sa spocitaju casy a urci sa konecne poradie. Dovolim si povedat, ze kludne z tych mien co mas v tom zozname, tak 3 sa nedostanu ani cez prve kolo a dalsie 3 nedokoncia druhe kolo.