Zdravim
Aky by ste mi doporucili klikaci program ktory by za mna robil pracu,ide o to ze dam to nahrat a idem na mozillu dam stranku kliknem na odkaz a hotovo,vypnem mozillu a to iste bude stale opakovat.Skusal som niejake ale dal som nahrat to co som pisal vyssie a ked o kusok isiel internet pomalsi vyplo sa to,jak keby niejake obmedzenie casu.
Aky program doporucujete?A este ak by bolo mozne niejaky navod.
ja by som potreboval aj vo windowse aj internete.
Lebo kliknem na ikonu tor vo windovse otvori sa mi mozilla a ten tor sa otvara vzdy dlhsi alebo kratsi,potom dam stranku ,nacitasa a vypnem tor.A stale dokola aby sa to dalo robit
jak sa ovlada ten AutoClick 2.1 lebo strasne nevym nato dojst
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2010, 0:56)
no takstiahol som to PTFBPro a ked som ho naistaloval a pustil tak som dal New Macro/Window Macro/ potom som zacal nahravat,potom som to ulozil a pustil,islo to iba kusok ako som zapal tor nacital sa a konec,urcite to bude to obmedzenie casom co stym?da sa to niejak spravit aby to bolo neobmedzene keby to napr 1.minutu meska tak aby sa to nevyplo a pockalo tu minutu a ked sa zapne tak dalej pokracovalo?
Vo vlastnostiach toho macra si nastav nech nie je zapnute policko "Skip redundant mouse movement" a skus sa pohrat s naastaveniami... aj mne chvilu trvalo kym som prisiel na to kao to funguje
no uz som niejak to vyriesil ale neni to ono dal som dve marca,prve ze pusti tor a to som nastavil aby sa pustal kazdu minutu,potom som spravil druhy marco a ten uz s internetom ale ten som zas spravil ze aby sa spustil po 20 sekundach dokial sa zapne tor a potom bude robit a potom sa vypmne tor a zas dokola ale problem je ze ked ide pomalsi internet tak tor sa zapne a robi to co ja ale ked neskorsi sa nacita stranka tak ten macro klikne tam kde som mu dal aby klikol ale tam nic neni lebo sa este ta stranka nenacitala niekedy.
Ale diky za rady