Call of Duty: Modern Warfare 2
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
No po dlhsom premyslani som sa ako fanusik alteriw rozhodol spustit hojko.com cod6 server, najdete ho v serverliste, alebo sa staci pomocou konzoly pripojit na hojko.com. V plane su aj rozne modifikacie ako v poslednom case oblubeny zombie mod. Prevadzka je zatial testovacia a casom sa uvidi podla navstevnosti. Have fun 
Zatial co pozorujem tak stale 0 hracov. Chcelo by to asi nejake viac zvyraznit, ze mame vlastne dedicated servery na MW2 
-
hojko
Site Admin
Akych 0 hracov??? Je tam 14/18 a 18/18, takze sa da povedat, ze je to skoro plne.
-
aviceN
Guru
da sa na server napojit aj s originalkou?
-
hojko
Site Admin
Ako sa to vezme. Treba mat stiahnuty aj alterIWnet klient, aby si sa mohol pripojit.
Tak v momente ked som pisal tu spravu, som pozeral a bolo tam 0 a to iste aj par krat predtym, mozno smola, ked zrovna nacitavalo mapu 
Alebo sa nastavoval server v tej chvili.
caute , mam taky problem pustim call of duty a hodi mi tu ciernu obrazovku a nacita sa to .. mam original .. mam vsetko spravene ... pri prvom spusteni mi to v ukazke seklo a trz mi to toto robi ... PC mam Athlon II X4 640 Procesor 3,0GHZ ... ram 4gb a graf Geforce GTS 450 ... WIN7 Home Edition 64bit ... pls pomozte
Síce som nemal záujem o multiplayer CODMW2, ale keď už ste rozbehali ten server tak som to nainštaloval (btw vďaka za návod) a celkom sa vám to rozbehlo až som mal problém sa tam dostať
Sranda hra, ale keďže hrám dobre asi tak ako opica šoféruje, pravdepodobne už zajtra to zas odinštalujem
Sranda hra, ale keďže hrám dobre asi tak ako opica šoféruje, pravdepodobne už zajtra to zas odinštalujem
-
hojko
Site Admin
andone7: Dlhe hodiny som presedel pri MP na CoD+datadisk a CoD2, avsak toto mi pride o dost ine a mam problem trafit hraca. Chce to trening, nic ine 
Ono ak si prechadzal priamo zo starsich Call of Duty rovno na Modern Warfare 2 tak to je sok. Multiplayer je uplne zmeneny, levely, perky, killstreaky (asi najbrutalnejsia zmena, kedze uz po bojisku nebehaju len vojaci, ale nad hlavami sa odohrava cirkus niekedy), attachmenty atd atd atd. Prakticky uz ta hra neni az tak o skille, ale o tom ci sa par krat do niekoho trafis a potom si zavolas killstreak rewardy. Ja osobne vsak nemavam az take stastie, ze by som ich volal stale 
-
hornblower
Light Professional
Caute ja mam len taky maly problem resp. moja neznalost kam zadam manualne ip adresu servera ? Nieco take ako favourites v CS. Asi som slepy neviem to najst. Prosim poradte.
-
Sphinx
Addict
pustis si konzolu~ napises connect a ip servera
tak nevedeli by ste mi pomoct ?? prvykrat som pustil hru pri ukazke mi to seklo a pocul som iba zvuk .. a teraz ked to spustim cierna obrazovka a myska v strede a nacita sa to a nic ... poziadavky splnam
-
Corn Flake
Guru wannabe
Nainštaluj si directx a najnovšie ovládače
aj direct aj najnovsie ovladace mam ...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Originál či stiahnutá?
original od bratranca on to hraval a uz to nechce , tak mi to dal aj so steamom... vsetko som skusal , preinstalovat , ptm daco v rozliseni windowsu nastavit ako bol navod a nepomohlo
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Napíš celú zostavu aj so systémom.
AMD Athlon II X4 640 Procesor 3,0 GHZ
4GB ram
Windows 7 Home Premium 64bit
Nvidia Geforce GTS 450 1GB
4GB ram
Windows 7 Home Premium 64bit