Ahoj mam problem zrejme s chladenim booku, poradte prosim.
Po pol hodine praci mi začal mrznut system ale mrzol tak ze nemohol som ho ani vypnut, ani ctrl+alt+del nefungovalo, musim ho natvrdo vypnut. Zaujimave je ze myska reaguje na pohyb. Mal som potom LINUX ten zrejme neprehrieval tak procak ani grafiku a tam som vedel pracovat dlhsie ale tiez mrzlo. Teraz som presiel opat na XP... pri instalacii mi vzdy book zamrzol zhruba v rovnaky cas pri instalacii ked nacitavalo info o LAN sieti, tak som zakazal LAN... Pri instalacii nefungoval ani touchpad ani klavesnica, musel som pouzit externe vsetko. Horko tazko som dokoncil na niekolky krat nistalaciu ... No ked som zapol system tak zasa mrzol aj pocas instalacie driverov... V oprave skusali book a povedali ze hardware je dobry, ze cely den bezal book v dose a testovali jednotlive komponenty a ze vsetko je OK ale akonahle spustili WIN tak sa zacal prehrievat book...
Skusal som dat novu pastu na chladic no efekt je ten isty. Dava sa tam nejaka specialna vodiva pasta alebo pena? Rozmyslal som ze ked je problem len v chladeni (udajne) ze kupim novy chladic aj s coolerom ale k nemu nedostamem asi tu originalnu pastu resp. penu... Nemali ste dakto podobny problem, a ked hej ako ste to riesili?
ACER TM4102WLMi chladenie
Re: ACER TM4102WLMi chladenie
Dáva sa tam neplovodivá pasta, a ak si ju tam dal správne, tak by sa to prehrievať nemalo. Navyše, zatiaľ čo som videl tak notebooky sa pri prehriatí vypli, nie zasekli...
povodne tam tekuta pasta nebola, bola tam taka seda hmota na ALU folii, dal som tam teraz klasicku pastu ale prehrieva sa to aj tak 
Si si naozaj istý že sa jedná o prehrievanie? Skús chytiť chladič či je naozaj taký horúci že na ňom nedokážeš nechať prst viac ako 3s. Kľudne môžu byť vadné napr. aj Ramky čo by vysvetľovalo to mrznutie. Ešte som nepočul o servise ktorý by testoval ntbk tak, že by ho nechal celý deň bežať v biose. :d
ramky som skusal dat druhe, to bola prva vec co ma napadla, a pod tym testovanim v biose som myslel ze tam spustili nejaky testovaci program z bootovatelneho cd co nema graficke rozhranie ako windows, ak si dobre spominam na nazov tak "nieco okolo hirens boot cd a podobne" tam rozpraval