zdravim!chcel by som trochu kecnut o seriali ktory ma silno zaujal.zaujimalo by ma ze ci nieco take ako citanie z tvare gestikulacia microvyrazy atd ci sa to ozaj da tak pouzit ako v tom seriali.na zaciatku kazdej casti je poznamka ze pribeh je vymysleny a nepopisuje skutocne udalosti ani osoby ale to je podla mna iba preto ze su tam castokratukazane fotky znamych osobnosti ako napr britska kralovna americky prezident atd.
ma niekto s niecim takymto skusenosti???skusal sa to niekto ucit??ak ano tak by som poprosil zdroj...
velmi mato fascinuje...
serial je to super, Tim Roth v hlavnej ulohe je genialny... co sa tyka samotnych mikrovyrazov, je to podla mna tak, skus si obcas vsimat ludi ako reaguju na situacie a svoje emocie sa snazia zakryt... nikdy to nedokazu hned, vzdy tak na tu mikrosekundu nieco ukazu... skus pogooglit, nieco na nete o tom isto bude
Maki napísal:serial je to super, Tim Roth v hlavnej ulohe je genialny... co sa tyka samotnych mikrovyrazov, je to podla mna tak, skus si obcas vsimat ludi ako reaguju na situacie a svoje emocie sa snazia zakryt... nikdy to nedokazu hned, vzdy tak na tu mikrosekundu nieco ukazu... skus pogooglit, nieco na nete o tom isto bude
ale chlapec tam toho bohviekolko nema...a mam tiez dalsi problem...mam silnu jazykovu barieru takze stranky pisane po anglicky mi moc nepomozu...nie je na to nejaky dokument studia alebo kniha alebo proste cokolvek z coho by sa dlo ucit o tejtoproblematike???
Aiden napísal:pohladaj knizky Telling Lies, Emotions Revealed, Unmasking the Face od Dr. Paula Ekmana
dakujem....toto som prave hladal:D nazvy:D....mno dufam ze sa budu dat zohnat aj naskenovane na nete aj s obrazkami:D a hlavne po slovensky alebo cesky:D
pdf mozno najdes, ale v SK/CZ to urcite nie
na ebay najdes vsetky - ibaze po anglicky ... nauc sa najprv jazyk a potom sa mozes dlabat v niecom taktomto specifickom