Silvester
-
Bolldar
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Já se střískal na Silvestra 2007/2008 tak , že jsem vstal z postele až po jedenácté ráno 2. lednaJake napísal:Uz som pochopil preco ludia hovoria Ja uz nejdem piť... aj napriek tomu ze to hned porusia
Jinak ne že bych si nedal nikdy panáka nebo dva, ale nikdy jsem se od té doby nezlil, že by mi bylo ráno zle
Re: Silvester
Asi by bodlo oživiť túto tému, keďže za chvílu je tu Silvester a sním aj koniec roka.. Chystá sa niekto na Silvestra do Ba na Hlavné námestie ?
No tak dúfam, že tento Silvester poriadne oslávim
Ale ohňostroje nebudem pozerať v BA alebo vo ZV.
ja sluzobne mfg... na Silvestra mam prisluzbu a 1.1. sluzim... zase ani kvapka tohoto roku...
-
redliner
King
Toho roku doma s priateľkou 
-
Digital
Guru
Chystám sa na týždeň do mlyniek (kúsok od špišskej n.v.) , takže som zvedavý ako to dopadne. Viac zavážil ale snowboarding než silvester 
na byte 10-12 ludi ja zabezpecujem repro hudbu a travu ostatne oni uz sa tesim 
-
p4ra
Redeemer
Idem s priatelkou a jej kamaratmi (teda uz aj mojimi) na 3 noci na chatu. Ale nejaky som nachcipany, snad neochoriem.
Klasika s partiou na dome jedného kamoša.
Zrejme u kamoša na byte hádam s fajn partiou. Ale neviem čím to je, no Silvester nijak extra neprežívam a nič by som si z toho nerobil ak by som aj ostal doma pozerať
zábavný
Silvester v TV ...partii to neprezrádzajte prosím
V podstate je celý Silvester chu****, je to ožran párty, ako každá iná. Je to okorené akurát tým trápnym státím na námestí pri ohňostroji a oblievačkou šampanským. 
Ja by som chcel byt chvilu v meste a po ohnostroji ist na nejaky hotel aj s priatelkou, nepoznate nieco v centre, alebo nie velmi daleko od centra za rozumnu cenu? Tak 20 eur za noc/osoba? Neboli ste takto niekto? Hladal som, ale najlacnejsie mi to myslim vyplulo 30/noc, kto najde menej? 
// myslim Bratislavu som zabudol napisat
// myslim Bratislavu som zabudol napisat
Frco: u nás v cetre je prd. a o dedinu dalej tak isto. máš smolu, tu nič nie je

súhlashughito napísal:V podstate je celý Silvester chu****, je to ožran párty, ako každá iná. Je to okorené akurát tým trápnym státím na námestí pri ohňostroji a oblievačkou šampanským.
Ja idem na chatu už pozajtra ráno teším sa jak malý chlapec. Minulé Silvestre som strávil v BA a každý jeden Silvester bol pre mňa v podstate nudný dúfam, že to na chate s kamarátmi bude iné.
V meste s kamaratmi, AC/DC Revival
to uz budem chyteny, potom ohnojstroj
let's celebrate birthday

-
mr_margera
Medium Professional
V tichosti závidím, ja na Silvestra pracujem... Obsluha ľudí za barom
...a neopite sa
...a neopite sa
-
Grim
Darca
...ja budem tiež obsluhovať...chalanov na byte...aspoň myslím...