bežecký pás alebo Eliptický trenažér

O športe...
rastosl
Novice
Novice

bežecký pás alebo Eliptický trenažér

Príspevok od používateľa rastosl »

Dobrý deň.
Chcel by som poradiť, že čo je lepšie kúpiť na chudnutie. Mám kúpiť elektrický bežiaci pás, alebo eliptický trenažér.
Ďakujem
jarabi
Medium Star
Medium Star

Re: bežecký pás alebo Eliptický trenažér

Príspevok od používateľa jarabi »

Ja by som radšej zmenil jedálniček a kúpil pernamentku do fitka :)
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

chudnutie je vecou stravovacích návykov, akákolvek aktivita, je už len čerešnička na torte, základ je vedieť, čo a ako jesť a tým nemyslím dietu z dámskeho magazínu, ale osvedčené metódy vrcholových športovcov, hoď si do googlu "sacharidové vlny" a "Cyklicko ketogénna dieta" ak si chceš silou mocou niečo kupovať, tak si kúp tri kilá kuracích pŕs a permanentku do fitka a keď vyhodiš všetky sladené vody ešte ušetríš, nehovoriac o tom, že bežiaci pás/elipt. trenažér stoja nekresťanské peniaze
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

ked chces chudnut tak POHYB POHYB POHYB, zmen stravovaci listok (jedavaj 5x denne v mensich porciach, na ranajky supni viac sacharidov napr. ovsene vlocky kupuj si cerealne pecivo vynechaj natierky typu Rama Flora atd. daj si radsej obyc. maslo nepi ochutene sladene vody obmedz sladkosti) a hlavne maj pevnu volu, stanov si ciel ako by si asi chcel vyzerat kolko by si chcel schudnut.
a z tvojich dvoch by som si osobne vybral ten trenazer :] vela stastia pri paleni tukov :P
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Eliptický trenažér je najulitmátnejší stroj na chudnutie, ostatné "rady" si netreba brať až tak k srdcu. Žer čo chceš, pi čo chceš, nejedz po siedmej večer, to je jediné, papaj radšej 5-7x denne menej, ako 3x veľa. To je všekto. Najviac jedz ráno, najmenej večer. Doobeda vypi 70% vody. Stačí aj 2 Litre denne.

Môj brácho: 104 kG, 4 mesiace na eliptickom trenažéri 2 x 20 minút denne [doobeda a večer] na 80% záťaži, 4-5 litrov vody denne = výsledok: 70 kG.
Napísať odpoveď