Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
Na Medieval som to ešte neskúšal. A už som Ullapool Caber tradol s jedným típkom tak sa ho asi pokusím ziskať späť.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
caute, mam taku chulostivu otazku, nemate niekto nahodou nejaku stranku, na ktorej su popisane ceny za jednotlive itemy? viem ze by toho bolo strasne vela, popripade nejaky strucny graf co za co atd.? dakujem
Popisané ceny máš aj priamo v hre. Ale ak tak veľmi chceš tak http://wiki.teamfortress.com/wiki/ tam máš všetky itemi aj ako sa craftujú a aj ich cenu. Poprípade ak vieš presný názov itemu tak ho môžeš zadať do vyhladávania a ono ti ho tam zobrazí.aviceN napísal:caute, mam taku chulostivu otazku, nemate niekto nahodou nejaku stranku, na ktorej su popisane ceny za jednotlive itemy? viem ze by toho bolo strasne vela, popripade nejaky strucny graf co za co atd.? dakujem
Ak by si potreboval zoznam základného craftingu tak http://www.tf2items.com/crafting/blueprints.php
-
Qerten
Medium Star
Nemyslím že chcel cenu za REAL MONEY ale na trade.. alebo nemám pravdu? Ak myslíš cenu na trade tak vždy predávaj/kupuj za takú cenu aby si bol spokojný..
(ja som napríklad predal 2 vianočné krabice za 11 random vecí)
co je to ten medieval.nova mapa ci?Shark_360 napísal:Na medieval to ide ako nic...kym nei je otvorena brana, tak len utoc na sniperov, spyov, scoutov, medicov, pyrov atd oni maju malo zivota. Ked sa otvori brana a uvidis heavyho v brane, tak sa rozbehni a udri ho...zabijes este minimalne dvoch, co sa nim kryju...
Tak to už neviem ale skôr mi to pripadalo ako za realne lebo inak mi to nedáva zmysel.Qerten napísal:Nemyslím že chcel cenu za REAL MONEY ale na trade.. alebo nemám pravdu? Ak myslíš cenu na trade tak vždy predávaj/kupuj za takú cenu aby si bol spokojný..(ja som napríklad predal 2 vianočné krabice za 11 random vecí)
Mapa+novy mod. Mozes pouzivas zbrane ako v stredoveku (melee+kuse+luky)"Son-Goku"
co je to ten medieval.nova mapa ci?
vies mi dat IP ja som nasiel zatial len jeden server ale je prezdny
Mapa sa volá cp_degrotkeep ...
(Medieval)
-
aviceN
Guru
Je to tak, ide mi o trade cenu, za aku vytradujem jednotlive itemy
Tak ako písal kolega. Traduj tak aby si bol šťastný...aviceN napísal:Je to tak, ide mi o trade cenu, za aku vytradujem jednotlive itemy
nove ale nie vsetky take pyrove hrable to ani nema zmysel tradovat
Prečo by to nemalo mať zmysel ?Son-Goku napísal:nove ale nie vsetky take pyrove hrable to ani nema zmysel tradovat
lebo nie su nicim vynimocne.napr powerjack sa dobre traduje
su vynimocnejsie ako powerjack, lebo su novsie, nema ich tolko ludi
neviem ja som bol na burze a tam ich nikto nechcel.zato powerjack nema problem.dva krat som tradoval pj a slo to rychlo
Kde si bol na burze ?? Na dákom servri ? Daj ip...
213.229.97.210:27010
Dík
A ako sa voláš na Steame ??
nechcem tu verejne pisat nick