bry den, dostal som na vianoce progaming podlozku s mysou a sluchadlami.. chcel by som sa spytat ako sa o podlozku starat, cim ju cistit apod.. nesuri mi to nejako len som sa chcel informovat nikde som to zatial nenasiel.
jedna sa o podlozku SteelSeries QcK tuto - http://www.progamingshop.sk/steelseries-qck-p-1362.html
thx
daj do práčky alebo len v umývadle ručne vykefovať aj pod vodou. mala by to prežiť. tiež mám qck, ale ešte som ju nečistil. a to ju mám, hmmm, cez tri roky?
To nieje lakomost, ale zdravy rozum, nesom debil aby som menil podlozku koli tomu, ze mam na nej flak...pockaj ked dospejes a zacnes si na tie veci zarabat sam...
Lub0$: mozem ta ubezpecit ze si nato zarabam sam, ale miesto toho aby som sa je*al s umyvanim radsej kupim novu a neriesim zbytocne blbosti s tym spojene
Hellboy248 napísal:Lub0$: mozem ta ubezpecit ze si nato zarabam sam, ale miesto toho aby som sa je*al s umyvanim radsej kupim novu a neriesim zbytocne blbosti s tym spojene
Cize ked ospinis tricko tiez ide do kosa? Ked pretelefonujes kredit na mobile, kupujes novy telefon? Fajne...
nemozes porovnavat nieco neporovnatelne. tricko je*** do pracky, no podlozku by si tam nedal. koniec off topicu, snad raz pochopim tieto dedinske setrenia uz aj na podlozkach
Kamarát, nemá to každý tak ako ty : "mámííí, mam na podložke škvrnku, idem si obedjnať novú podložku"
vieš mojko, tak si daj studenú sprchu a potom sa ti zapne rozum a zistíš že život nieje len o kupovaní podložiek.
za tých 9 eúr si môžem kúpiť napr nové tričko alebo kredit na mobil.. nie ďalšiu podložku.
Tu sa krásne odzrkadľuje kto je z akých pomerov, a kto vie ako narábať s peniazmi
Ja som mal jednu podlozku aj z opierkou na zapastie,..ani neviem kolko stala a po case ma to zapastie aj bolelo,.. tak som ju dal prec a tiez mam mysku na stole,..po case ostanu take jemne akokeby fliaky na stole od pohybujucej sa mysky
ked človek vyhodí veľké prachy za myšku, nebude s ňou predsa behať po obyčajnom stole, nie? alebo je stôl nevhodný. a po podložke behá tá myška úplne inak ako po stole/papieri. podložka je dobrá vec