Problem s grafikou
Problem s grafikou
Ahojte, mam taky problem. Kupil som si notebook Compaq F500 v ktorom bola original Vista, preinstaloval som na Windows 7, ale mam nejaky problem s rozlisenim obrazovky, mam na vyber len 800x600 alebo 1024x768 a to mam sirokouhly monitor. Pravdepodobne je problem s grafikou, ale aj ked som stiahol ovladace na Nvidiu co tam mam, Windows si automaticky dal ako grafiku VGA Standart Adpater. Ma niekto nejaky napad, co by sa s tym dalo robit ? Lebo z toho roztiahnuteho obrazu mi pride asi zle o chvilu ..
Re: Problem s grafikou
a nainštaloval si tam originálnu sedmičku?
to s tym urcite nic nema. Najprv som nainstaloval original Windows 7 Professional, teraz tam mam neoriginal Ultimate a vzdy to iste. Len treba aby nejak Windows nasiel moju graficku a nepouzival tu svoju zakladnu ... ale neviem ako
a aký? 32bitový alebo 64?
32 bitovy a grafika Nvidia GeForce 6150, ale aj ked som stiahol ovladac z original stranky, tak mi ho nechce nainstalovat, lebo Windows pouziva ten Standart VGA Adapter, teda tak som to pochopil
joj tak to ti fakt neviem, a je to fakt také zlé?
uuf, to si mi ale pomohol ... a hej je to dost otravne 
prepáč, ale do notebookov som jeleň...
rozlíšenie je aké?
rozlíšenie je aké?
800x600 alebo 1024x768 
A netusim, co ma legalita windowsu spolocne s ovladacmi
Skus nainstalovat toto, ak nepojde, skus niekde na nvidia oficialnej stranke pohladat tie drivery... Kazdopadne nenechaj windows rozhodovat sa sam... Nikdy
A netusim, co ma legalita windowsu spolocne s ovladacmi
Skus nainstalovat toto, ak nepojde, skus niekde na nvidia oficialnej stranke pohladat tie drivery... Kazdopadne nenechaj windows rozhodovat sa sam... Nikdy
suhlas, windows je ako taky bot v csku 
-
Dildogripak
Medium Professional
Rayiner myslím že bez tých tvojich komentárov by sa to obišlo...trt tomu rozumieš sa mi zdá 
Spoteny programator:
Tie ovladace su na XP, a uz som skusal stiahnut originalne, to ako prve mi napadlo samozrejme, ale nejak neviem ten Windows prinutit aby pouzival Nvidiu
ale ten program co si k tomu prihodil je dobry, ten DriverUpdater, len ak chcem updateovat, tak uz pyta zakupenie, nevies o nejakej free verzii, skusal som googlit, no nenasiel som ...
Dildogripak:
Absolutne s tebou suhlasim
Tie ovladace su na XP, a uz som skusal stiahnut originalne, to ako prve mi napadlo samozrejme, ale nejak neviem ten Windows prinutit aby pouzival Nvidiu
Dildogripak:
Absolutne s tebou suhlasim
Noo toto neni warez forum, takze tu sa toho isto nedockas, ale skus sa pozriet na torrenty alebo po warezoch, isto to najdes 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
skúšal si inštalovať driver takto pravý klik a spustiť ako správca
- Prílohy
-
- run_as_admin1.png (3.24 KiB) 411 zobrazení
tak vsetky co som nasiel boli nejako poruchane, uz stahujem asi 10ty driver updater
patram dalej, nechapem preco ma ten windows taky problem s mojou grafikou ...
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2011, 12:43)
HEUREKA
uz som to nejak spojazdnil .. ku mojej grafike mali na nvidia stranke asi nedobry ovladac, lebo mi stahovalo vzdy nejaky 100mb a nakoniec si Windows Updater sam vyhladal akysi 70mb a uz to ide, stastny prestastny som
dakujem aj tak 
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2011, 12:43)
HEUREKA