Chyby na hojko.com
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyby na hojko.com
Vsimol som si, ze zmizol odkaz na blog. Predpokladam, ze asi preto, ze sa to velmi nechytilo, co je skoda. Boli vymazane aj existujuce clanky?
-
Grim
Darca
...tie vymazané neboli a blog daľej funguje: http://www.hojko.com/blog.php
-
Holubar
Darca
Tak potom som objavil chybu v hornom menu 
-
audiotrack
VIP
neobjavil, blog sa rušiť skutočne bude. Kedy, to ešte nie je dohodnuté. Články z neho budú zrejme presunuté do fóra, do príslušných kategorii pod autorom toho blogu
-
weroro
Flash coder
A čo odkazy z fóra smerujúce do blogu, aj tie sa zmenia automaticky alebo to budem musieť prelinkovať?
-
lekoklatik
VIP
weroro neviem či ti správne rozumiem ale
Blog proste koniec. Žiadny blog. či?
//A čo je na tom potrebné prelinkovať? nick užívateľa ktorý blog napísal?
Takže aké "prelinkovanie" máš na mysli?audiotrack napísal:blog sa rušiť skutočne bude
Blog proste koniec. Žiadny blog. či?
//A čo je na tom potrebné prelinkovať? nick užívateľa ktorý blog napísal?
Myslel tým totoaudiotrack napísal: Články z neho budú zrejme presunuté do fóra, do príslušných kategorii pod autorom toho blogu
-
audiotrack
VIP
Asi sa nechápeme, tak skúsim eše raz:
1) blog sa celý zruší
2) každý užívateľ ktorý mal blog, bude mať vytvorené nové témy. Týchto tém bude toľko, koľko článkov v blogu mal. Ich názvy budú totožné s názvami blogu. Ich obsah bude totožný s obsahom článku v blogu. Komentáre k blogu budú vo forme príspevkov v tejto téme. Čiže celá transformácia článkov z blogu do témy na fóre
3) z profilu užívateľa tiež zmizne link na založené blogy, rovnako tak z nastavení
ak máš niekde v príspevku na fore link na svoj blog, nebude to prevedené automaticky. Ak si tieto príspevky pamätáš, môžeš si to potom prepísať ručne. Prípadne by sa mohlo spraviť htaccess, čo by bola lepšia voľba ak sú niektoré blogy už indexované na googli, aby sa po zadaní tej url automaticky presmerovalo na nový topic ktorý ho nahrádza. Toto sa bude musieť ešte doladiť
1) blog sa celý zruší
2) každý užívateľ ktorý mal blog, bude mať vytvorené nové témy. Týchto tém bude toľko, koľko článkov v blogu mal. Ich názvy budú totožné s názvami blogu. Ich obsah bude totožný s obsahom článku v blogu. Komentáre k blogu budú vo forme príspevkov v tejto téme. Čiže celá transformácia článkov z blogu do témy na fóre
3) z profilu užívateľa tiež zmizne link na založené blogy, rovnako tak z nastavení
ak máš niekde v príspevku na fore link na svoj blog, nebude to prevedené automaticky. Ak si tieto príspevky pamätáš, môžeš si to potom prepísať ručne. Prípadne by sa mohlo spraviť htaccess, čo by bola lepšia voľba ak sú niektoré blogy už indexované na googli, aby sa po zadaní tej url automaticky presmerovalo na nový topic ktorý ho nahrádza. Toto sa bude musieť ešte doladiť
-
Soviet
Darca
Audiotrack..moj blog teda mozte kludne zmazat
nepotrebujem novu temu miesto neho..Nebude vadit, ked zmizne..
-
weroro
Flash coder
Presne na toto som narážalaudiotrack napísal: ak máš niekde v príspevku na fore link na svoj blog, nebude to prevedené automaticky.
// Aha tak ten druhý link to nebolo radenie, ale použil som ho keď som sa hádal v jednej téme
-
audiotrack
VIP
Blogy máme už skompletizované ako témy + príspevky, tak si tie svoje dva príspevky niekde poznač. V blízkej dobe ich presunieme a potom si môžeš svoje linky v príspevkoch editovať
A co take, ze ked si uzivatel da do URL adresu svojho stareho blogu, tak ho presmeruje na tu temu? A nebude treba prelinkovanie v postoch..
-
audiotrack
VIP
Spoteny programator napísal:A co take, ze ked si uzivatel da do URL adresu svojho stareho blogu, tak ho presmeruje na tu temu? A nebude treba prelinkovanie v postoch..
audiotrack napísal:...Prípadne by sa mohlo spraviť htaccess, čo by bola lepšia voľba ak sú niektoré blogy už indexované na googli, aby sa po zadaní tej url automaticky presmerovalo na nový topic ktorý ho nahrádza. Toto sa bude musieť ešte doladiť
Ah pardon.
-
audiotrack
VIP
Takže témy boli presunuté. Každý kto mal blog si ho nájde ako tému založenú pod jeho nickom, a komentáre sú prevedené do formy príspevkov. Sú v kategoriach kde sa najviac hodili, i keď niekedy to bolo ťažko zaradiť. Kto ste mali blog, a nechcete túto tému tak ju nahláste. Soviet a ešte niekto sa ozval že nechce vopred, tak tie sme ani nepresúvali. Ak by ste mali problém s nájdením svojej témy / blogu, vyhľadáte si ich cez svoje založené témy (link s textom "Hľadať založené témy od užívateľa" vo vašom užívateľskom profile) a majú prefix [BLOG]
karma patrí Gotenovi, ktorý odviedol kopec mravenčej práce
karma patrí Gotenovi, ktorý odviedol kopec mravenčej práce
Prave o 23:52 som dostal sukromnu spravu, pri refreshi mi normalne vyhodilo hore, ze mam jednu spravu, ked som na to klikol, nasledovalo toto:
Co s tym? Ako sa mam dostat k mojej sprave?
-
Grim
Darca
...prišla mi SS, ale nemôžem si ju prečítať...po kliknutí na odkaz "Máte 1 neprečítanú správu" mi otvorí viď. príloha...to isté sa stane aj po kliknutí na profil...napadli nás mimozemšťania?... 
//...aj po kliknutí na Nastavenia a Záložky...ostatné funguje...
//...aj po kliknutí na Nastavenia a Záložky...ostatné funguje...
-
Georgeo88
Light Star
hej aj mne to vypisuje ked sa chcem dostat do profiluLub0$ napísal:Prave o 23:52 som dostal sukromnu spravu, pri refreshi mi normalne vyhodilo hore, ze mam jednu spravu, ked som na to klikol, nasledovalo toto:
Mne zas nejde otvorit zalozky.
potvrdzujem... pri kliku na profil, zalozky, nastavenia, spravy