Stronghold Crusader po nete
Stronghold Crusader po nete
Dobrý deň.
Mám tu jeden problém s multiplayerom Stronghold crusader V1.2. Pokúšali sme sa s kamáratom pripojiť na seba aj cez hamachi,ale nepripojilo nás na seba. Dokonca mám aj odblokovaný firewall. Proste na žiadnej hre nemôžem byť host. Ak tu niekto pozná iný spôsob napojenia, alebo ak niekto tento problém vie vyriešiť, nech mi poradí.
Vopred ďakujem
Mám tu jeden problém s multiplayerom Stronghold crusader V1.2. Pokúšali sme sa s kamáratom pripojiť na seba aj cez hamachi,ale nepripojilo nás na seba. Dokonca mám aj odblokovaný firewall. Proste na žiadnej hre nemôžem byť host. Ak tu niekto pozná iný spôsob napojenia, alebo ak niekto tento problém vie vyriešiť, nech mi poradí.
Vopred ďakujem
Re: Stronghold Crusader po nete
A máte rovnaké verzie hry?
Jasné,že máme rovnaké verzie. Aj mi hosta občas nájde, sa pripojím a o niekoľko sekúnd ma odtiaľ vyhodí. A takto to mám skoro s každou hrou MP.Samozrejme že ideme obaja cez TCP/IP.
Nikde sa mi nedá hostovať. Ja neviem, skúšal som už všetko čo viem. 
Aký máš Firewall ?
Tejto otázke som moc neporozumel, ale viem, že mám firewall pre Stronghold crusader odomknutý. Viac ti neviem k tomu povedať. Prosím konkrétnejšie sa vyjadri.Adom napísal:Aký máš Firewall ?
Alebo ak ti pomôžu tieto snímky:
Vypni ho celkom, niekedy nestačí, keď más povolenú výnimku. Mne to tiež nejde, keď ho mám zapnutý.
Firewallov existuje veľa ja používam Comodo a ten ti vypiskuje na všetko a aspoń vieš čo zakazuje. Windows ti možno nechce dovoliť odosielanie informácii lebo týmto spôsobom získavajú info hackeri. Skús ho vypnúť celkom inak už neporadím.
Skúšal som a nepomohlo. Proste nič. čím to môže byť: Internetom? PC?
Možno by ešte stálo za pokus reinstal hamachi (obaja).
Re-instal??Muffi napísal:Možno by ešte stálo za pokus reinstal hamachi (obaja).
každý druhý deň sme si pre istotu hamachi znovu preinštalovali. Máme tú najnovšiu verziu, ešte pred hrou sa napojíme do jednej miestnosti(pre istotu restartneme hamachi) a nič... Chyba je v mojom PC alebo TCP/IP.
Ak tu niekto z vás dokáže vyriešiť tento problém, tak je macher
Chyba už bude iba v hamachi alebo v tebe. Existuje viacej spôsobov ako prepojiť počitače ale sú veľmi zložité pre teba a ešte ti to vysvetlovať.
Skus namiesto Hamachi pouzit Leaf, je to nieco podobne. My sme s kamosmi hrali BFME a tiez nam to postupne zacinalo blbnut s Hamachi, niektori sa nevedeli napojit, niektori ani nevideli hosta... S Leafom sa to vyriesilo. A ak nepomoze ani Leaf tak este skus Garenu.
Pre mňa to až také zložité nebude... To ti garantujem.Adom napísal:Chyba už bude iba v hamachi alebo v tebe. Existuje viacej spôsobov ako prepojiť počitače ale sú veľmi zložité pre teba a ešte ti to vysvetlovať.
Tak ak nie tak by si si to už spravil. Robí sa to cez príkazový riadok.jokel napísal:
Pre mňa to až také zložité nebude... To ti garantujem.
-
Qerten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
možno blbá otázka, ale nežiada stronghold pri multiplayery cd-key? ak máte rovnaký, mohol by to byť problém..
viem narábať cez cmd ale akurátne neviem čo mám doň napísať. Ak vieš, mohol by si mi poradiť
//autoeditácia príspevku (01 Jan 2011, 20:28)
On má odomnňa toho crusadera, ale nepýta si to cd-key, lebo máme crack. A pochybujem že by to nešlo preto, že on má eng a ja som si dal češtinu.Qerten napísal:možno blbá otázka, ale nežiada stronghold pri multiplayery cd-key? ak máte rovnaký, mohol by to byť problém..
jokel - presne pre to to práveže môže nefungovať. Skúste si nakopčiť tie isté hry - obaja presne z jednej inštalačky, neinštalujte češtiny (veď tam ani nie sú texty, tak načo? ) a malo by to šľapať.
ja som mal podobny problem prave preto lebo som mal nove hamachi dal som si verziu tušim 1,0,3,0 a šlapalo to v pohode.. Popripade by som na tvojom mieste skusil skontrolovať ping či sa chyta na teba a naopak on to iste
hej bez na WWW.gameranger.com
a tam si ho stahni na instaluj zaregistruj se tam atd potom potvrd email potom se na gameranger prihlas a potom tam muzes vitvorit hru atd a muzes si ho dat do pratel hkyby neco tak mi nepis na email [email protected]