STEAM - diskusia / problemy / otazky
-
palciii
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
nazdr chcem sa spytat... mozu mi dat ban ked si gifnem cez ten vytvoreny USA profil hru? a zaplatim cez entropay??
ťažko povedať, ja si myslím že nie, ale ja by som to so svojím účtom (54 hier) neskúšal
-
palciii
neskusal by si co? poslat si taku hru ? ja mam 41 hier takze asi sa nevyplati riskovat :S ale chcem frajerke kupit fear2 tych hier ma menej ale aj tak
FEAR 2 frajerke? 
-
palciii
noa?:D teda hlavne jej otcovi ale mam milu co rada zahra aj riadnu hru!:D
-
HeadShot ^
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Mám problém.. Hrám na CSku s friendom,pri avatare má toho panáčika akože sme priatelia,ale keď sa pozriem na Steame v okne friends,tak mi píše,že tu nieje.. K+ kto mi pomôže..
-
Corn Flake
Guru wannabe
Asi mal len vypnutý chat
-
HeadShot ^
Light Star
Myslíš v CSku? Tam som si s ním písal.. Ale proste Steam má zapnutý,ale mne ho ukazuje ako off..
hore lišta priatelia, nech sa dá online
Friends sa dá vypínať samostatne, je to niečo ako chat na FB ak vieš. Môžeš sa logoutnúť aby ťa nikto neotravoval.
-
HeadShot ^
Light Star
Hm,no ok.. Takže u mňa chyba nemôže byť teda

//pretože taz mi ukazuje že bol online pred 19 hodinami,potom pred 2 hodinami...
//pretože taz mi ukazuje že bol online pred 19 hodinami,potom pred 2 hodinami...
u teba chyba nieje, vlastne nikde nieje chyba... proste je offline pre ostatných
podobny problem som mal pocas halloween eventu.. Pri hrani TF2 mi zobrazovalo panacika pri polke hracov servra ktorych som nikdy nemal vo friendliste..
-
HeadShot ^
Light Star
No,ale teraz keď si chcem niekoho pridať do friendov,cakam na potvrdenie,pise ze su offline a hram s nimi.. Akože neverim ze su nastaveni off piati..
//jaj,no ok,mám v tom trochu zmatok..
ale vďaka 
//jaj,no ok,mám v tom trochu zmatok..
-
Corn Flake
Guru wannabe
No kým ťa nepotvrdia, tak ti bude ukazovať, že sú offline.
ked som si aktivoval BC 2 cez EA ale oni maju posratu tu instalacku na servri tak zo steamu to nemozem stiahnut, ze?
ty to neťaháš cez ten ea download manager?
ano, cez EADM to islo proste zadal som CD key a objavila sa mi ta limited edition ale vela ludi ma problem neda sa to stiahnut len mozno na 95% aj sme pisali na EA forum ale ten co tam chodi zo supportu jeho len to zaujima pre ktore krajiny to nejde a uz tam plno ludi pisalo, ze sa to neda stiahnut na 100%...posraty je tam autorun ale urcite zopar suborov tam aj chyba lebo aj updater vypise ze corrupt files, reinstall game...proste takto:
http://img691.imageshack.us/img691/2983 ... ncrash.jpg
uz som stiahol aj RLD verziu, ktora riadne fungovala ked som prebehol single este ked to bola novinka ale to je nemyslitelne, ze clovek stiahne original a nefunguje...keby aspon tu instalacku vyhodili a dali funkcnu, ja neviem co tam robia z toho supportu...
http://img691.imageshack.us/img691/2983 ... ncrash.jpg
uz som stiahol aj RLD verziu, ktora riadne fungovala ked som prebehol single este ked to bola novinka ale to je nemyslitelne, ze clovek stiahne original a nefunguje...keby aspon tu instalacku vyhodili a dali funkcnu, ja neviem co tam robia z toho supportu...
ja keď som ťahal tak to išlo, bolo to niekedy v tom období keď tá hra vyšla..odvtedy som neskúšal, radšej som to spravil ako ty z RLD verzie ktorú som mal na disku..v podstate sa ale nemám(e) na čo sťažovať lebo ja som kúpil len cd-key z g2play a ten samozrejme ide..neviem kde si to kupoval ty..
a neni to tak ze ked si kupis bc2 z g2play tak cdkey funguje iba cez EA down managera?