COLIN MCRAE: DIRT2
Re: COLIN MCRAE: DIRT2
tak to áno, škoda že to není tak ako v EA download managery alebo steame
Hoši čo hráte multiplayer (singl ma nezaujíma), je to fajn? V pohode sa to dá hrať na kláve? Keď zbožnujem grida, budem zbožnovať aj toto? 
-
HeadShot ^
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
s gridom sa to nedá vôbec porovnávaťDunlop napísal:Hoši čo hráte multiplayer (singl ma nezaujíma), je to fajn? V pohode sa to dá hrať na kláve? Keď zbožnujem grida, budem zbožnovať aj toto?
ak zbožňuješ dirt 1 tak toto budeš nie že zbožňovať ale milovať
dirt som nikdy nehral 
podľa videí mi to príde úplne ako grid ibaže s inými autami a iným prostredím
podľa videí mi to príde úplne ako grid ibaže s inými autami a iným prostredím
Dnes som si zakupil na Steam Dirt 2. Ak chcem hrat multiplayer tak by malo byt vytvorene konto, ktore je registrovane v UK.
Pri vytvarani som zadal krajinu UK, ale v hre mam country/region Slovakia. Pojde mi napriek tomu multiplayer ?
Pri vytvarani som zadal krajinu UK, ale v hre mam country/region Slovakia. Pojde mi napriek tomu multiplayer ?
Pôjde
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2010, 12:31)
Ľudia, ako to môžete hrať na klávesnici? Som odchovaný na hranie autových hier na klávesnici, ale toto je snaď prvýkrát čo priznávam že to je nehrateľné. To niesú závody áut, ale vznášadiel. Nehovoriac o tom keď idem rally, a treba len jemne strafe dolava doprava dolava doprava, tak ma vždy otočí pretože to dáva plný rajd...
Škoda, bavilo by ma to.
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2010, 12:31)
Ľudia, ako to môžete hrať na klávesnici? Som odchovaný na hranie autových hier na klávesnici, ale toto je snaď prvýkrát čo priznávam že to je nehrateľné. To niesú závody áut, ale vznášadiel. Nehovoriac o tom keď idem rally, a treba len jemne strafe dolava doprava dolava doprava, tak ma vždy otočí pretože to dáva plný rajd...
Škoda, bavilo by ma to.
mne sa to na klávesnici hrá perfektne 
-
JeffHardyy
Light Professional
mne tak isto
Mne sa to tiež hralo dobre, ale keď som si kúpil Gamepad, tak to bola ina šupa 
mne sa to hra s volantom Logitech G25 perfektne :]]
-
frankocean11
Medium Star
Mam taky problem. Mam zakupeny Dirt 2 len ak ho idem spustit tak sa nespusti. Chyba je v Screene. Viete mi neako pomoct ?
Skusal som reinstalaciu OS, reinstalaciu Dirt 2 a nainstalovat najnovsie ovladace.
Dakujem za kazdu pomoc, odmenim sa

Skusal som reinstalaciu OS, reinstalaciu Dirt 2 a nainstalovat najnovsie ovladace.
Dakujem za kazdu pomoc, odmenim sa
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skus tu sa riešil tento problem : http://www.hojko.com/openal32-dll-problem-t133007.html
Ked este skus aktualizovat z : http://connect.creativelabs.com/openal/default.aspx
Ked este skus aktualizovat z : http://connect.creativelabs.com/openal/default.aspx
-
frankocean11
Medium Star
Skusil som ale nepomohlo 
Skús toto. Je to openal inštalačka.
Link
Link
-
frankocean11
Medium Star
nic 
Edit: Problem som vyriesil nasledne.
Nasiel som si v Dirt Openal32.dll zmazal a znovu nainstaloval openal32 co je v dirt2 instalacka.
Dakujem kto sa mi snazil pomoct k+
Edit: Problem som vyriesil nasledne.
Nasiel som si v Dirt Openal32.dll zmazal a znovu nainstaloval openal32 co je v dirt2 instalacka.
Dakujem kto sa mi snazil pomoct k+
tiež mám problém s tou čiernou obrazovkou na youtube som našiel toto video . Keď sa riadim podľa videa a napíšem tam "-safemode" tak mi vyhodí, že názov v cieli nie je platný. Čiže sa mi to nedá prepísať. Neviete mi s tým poradiť prosím???