[Blog] Prechod na phpBB3

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
17
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

[Blog] Prechod na phpBB3

Príspevok od používateľa 17 »

Vela vela zmien, len ci dobrych. Zauzivany system je zrejme nenavratne prec a tak je treba si zvyknut. Cim skor, tym lepsie. Z mojho pohladu je to pozitivna zmena, ale nic nemoze byt dokonale a tak aj preto ma toto svoje minusy:

:plus:
- prijemny dizajn (az na tu docasnu oranzovu), som zvedavy na tmavy vzhlad
- rychla odpoved
- prehladne temy
- aj tento blog je celkom OK
- viac funkcii v defaultnej instalacii phpBB3 (v porovnani s dvojkou)

:minus:
- je to tu znacne komplikovanejsie, a tusim aj o cosi pomalsie (uvidime, ako to bude zvladat server, uz tu vidim zbierku na novy HW ;D)
- ta reklama hore je (aspon mne) neprijemna
- zmena moze odlakat vela ludi, nakolko phpBB3 nemaju vsetci az tak radi ako dvojku (kvoli komplikovanosti)

R.I.P. old HOJKO forum @ phpBB2

Ak ma este nieco napadne, dopisem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: [Blog] Prechod na phpBB3

Príspevok od používateľa hojko »

"zmena moze odlakat vela ludi, nakolko phpBB3 nemaju vsetci az tak radi ako dvojku (kvoli komplikovanosti)" - A prave preto sme sa znazili forum co najviac priblizit ku staremu.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Zelena farba a tmavsie pozadie sa podarili. Vyzera to dobre a netaha to tak oci
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

Tak to je fakt super už nebudem musieť uberať jas na monitore :) ale ma trápi ešte jedna vec, že i po odhlásení a opätovnom prihlásení mi ukazuje neprečítané témy ak "zelené" a to robí fórum dosť neprehľadné (to mi vadí oveľa viac ako chýbajúca karma a profil hore v menu ;) )
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hojko napísal:"zmena moze odlakat vela ludi, nakolko phpBB3 nemaju vsetci az tak radi ako dvojku (kvoli komplikovanosti)" - A prave preto sme sa znazili forum co najviac priblizit ku staremu.
A podla mna to uz dnes bude omnoho pokojnejsie. Nie je tu tak vela zmien aby sa na to za 1 den nedalo zvyknut. Aj keby sme presli na vBulletin, tak by to neodlakalo nejake velke mnozstvo ludi. Vsetko je len o prisposobeni sa a myslim si, ze tento prechod sa podaril velmi dobre. A ked je niekto natolko naviazany na staru verziu, ze po roku (a viac) s forom si nedokaze najst trochu casu na trochu objavovania a na cele forum sa vykasle, tak je to viac jeho problem ako problem fora.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ako neviem ako vy ale ja som sa už na starom fóre nudil. Viem že je to len prísť, prečítať, prípadne napísať... Teraz keď je tu všetko nové, budem mať zas radosť keď sem dojdem a budem si môcť poprezerať, poprečitovať, ponastavovať popísať /v blogu/ všeličo možné.
Som rád za zmenu, design, phpBB 3 ani nvm čo je ale ľúbi sa mi co to dokáže.
Všetko bude ako má byť a hotovo. A keci boli vždy a vždy budú...
A vyrenderovalo sa mi video tak môžem ísť strihať ďalej
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

hrban napísal:ale ma trápi ešte jedna vec, že i po odhlásení a opätovnom prihlásení mi ukazuje neprečítané témy ak "zelené" a to robí fórum dosť neprehľadné
Je o tom pisane v clanku blogu, ze je to preto, lebo sa udaje ukladaju nie u teba v prehliadaci ale na strane servera. Takze si pred odchodom klikni na uvodnej stranke fora, ze Oznacit vsetky temy ako precitane a ked prides opat na forum, tak ti zobrazi nove temy. Je to takto lepsie, lebo ked si prisiel v minulosti na foruma po chvilu ti padol prehliadac alebo si musel ist prec, tak pri dalsej navsteve ti uz neukazalo tie temy, ktore si necital. Takto ti ostanu stale oznacene, az kym si ich neoznacis sam ako precitane. Je to dobra funkcia, ktora sa dlhe roky pouziva na fora vBulletin.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

ahá tak to je pecka tak potom nemám už žiadne výhrady, osobne toto sa mi páči viac ako staré fórum
Napísať odpoveď