Podla mna je naj Micheal Jordan. Tento muz strasne vela dokazal, prezil a vytrpel si. Bol to moj vzor, idol, ked som bol maly - mal som jeho plagaty vylepene na stene a chcel som byt ako on. Dalsi je menej znamy clovek - Bill Masterton, ktory ma vlastny, avsak smutny pribeh. Pre mna je taktiez taka hviezdicka
Najlepsi sportovec
Najlepsi sportovec
Kto je podla Vas najlepsi sportovec? Kto bol/je vas vzor, koho povazujete za sportovu legendu a najvacsiu hviezdu?
Podla mna je naj Micheal Jordan. Tento muz strasne vela dokazal, prezil a vytrpel si. Bol to moj vzor, idol, ked som bol maly - mal som jeho plagaty vylepene na stene a chcel som byt ako on. Dalsi je menej znamy clovek - Bill Masterton, ktory ma vlastny, avsak smutny pribeh. Pre mna je taktiez taka hviezdicka
Moj syn zasa obdivuje Ovechkina. A co som si vsimol, tak obdivuje aj Jagra. To je odomna asi vsetko, teraz vy

Re: Najlepsi sportovec
Ja za svojim vzorom nemusím ísť príliš ďaleko. Je ním už dlhé roky Mirko Karhan, keď som začínal hrávať futbal, ocino ma v tom podporoval a hovoril mi, že ak budem tak makať, ako on, tak ovocie sa dostaví. Z jeho rozprávania som sa dozvedel mnoho, tento chlap si vždy po tréningu vyzul kopačky a dal si vždy ešte ale 8-10 kolečiek na vyklusanie. Vždy drel ako kôň a môže byť vzorom pre mnoho začínajúcich futbalistov. Navyše sa po sezóne vracia do Trnavy, to mi hádam ujde aj nejaká tá slzička 
zabudol som aj na futbalistov
Zinedine Zidane a Didier Drogba.. Ale tych je viac, aj David Beckham bol a je hviezda.. A zo Slovakov hokejistov jednoznacne Dzurilla, Stan Mikita atd. je ich vela..
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tsssss mas dobry vkus na sportovcov, ale Backham?!
on je modna ikona a nie sportovec.
Pre mna su vzormi napr. Maldini, Totti a im podobni. Zasvetili sa len jednemu klubu a su/boli im verni
Pre mna su vzormi napr. Maldini, Totti a im podobni. Zasvetili sa len jednemu klubu a su/boli im verni
Môj športový vzor je Kobe Bryant. Je to proste pán basketbalista - síce nie je najrýchlejší, ale jeho basketbalové IQ je najlepšie z celej ligy...
urcit najlepsieho sportovca sa asi neda. Kazdy je svojim sposobom vynimocny. Kedze mojmu srdcu najblizsie je futbal, tak medzi mojich oblubenych partili Guti, Raul, Nedved, Zidane, Kahn, Effemberg, Roy Keane... V sucasnosti su to Chivu, Ramos, Lucho Gonzales, Mesut Ozil a samozrejme aj par futbalistov z nasej repre. 
Mesut Ozil? Ešte je podla mňa priskoro hodnotiť, či bude taký úžasný za 4-5 rokov, človek nikdy nevie...adameeec napísal:urcit najlepsieho sportovca sa asi neda. Kazdy je svojim sposobom vynimocny. Kedze mojmu srdcu najblizsie je futbal, tak medzi mojich oblubenych partili Guti, Raul, Nedved, Zidane, Kahn, Effemberg, Roy Keane... V sucasnosti su to Chivu, Ramos, Lucho Gonzales, Mesut Ozil a samozrejme aj par futbalistov z nasej repre.
Zaujal ma Chivu a Lucho, smiem vedieť prečo?
Jordan a Federer.
Lemieux a Bondra
je potrebne zohladnit konkurenciiu v jednotlivych sportoch takze hokejistu by som urcite nedaval. anketa ma nazov najlepsi sporttovec ale mnohe uverejnene tipy su uplne od veci. jaa davam za kolektivne sporty diega maradonu , individualne usain bolt
George St. Pierre - MMA
juj nejako ste sa mi rozpisali
chvilu na vas nedavam pozor aaa..
ale nie, som rad 
guess.whoo: Beckham, aj ked je aj modna ikona, moze byt aj po tejto strane pre mnohych vzorom - nikdy nevies
a pre nieco sa tou ikonou stat musel, futbal ho zviditelnil - az potom sa stal modelom
cize futbal tiez vie hrat, aspon lepsie jak ja 
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2010, 15:55)
ked uz sme pri tych sportovcoch
minule som cital velmi zaujimavy pribeh. stalo sa to este davno, rusky hokejista - inak velmi dobry a uspesny, vyhral Stanley Cup. potom mal havarku a zostal na vozicku, hral za Detroit a vtedy si jeho uz byvali spoluhraci povedali, ze prenho vyhraju pohar opat. nikdy som nefandil red wings, ale tento pribeh ma dojal, je to fakt silne, bolo tam aj video, ako kapitan muzstva nesiel spravit tu jazdu so Stanly Cupom, ale odniesol ho tomu hokejistovi, ktory tam uz bol na vozicku. Ak by ste vedeli o niecom podobnom, pripadne o nejakom sportovcovi, ktory ma tiez takyto smutny pribeh, napiste mi aspon jeho meno. taketo pribehy ma velmi zaujimaju, dakujem 
guess.whoo: Beckham, aj ked je aj modna ikona, moze byt aj po tejto strane pre mnohych vzorom - nikdy nevies
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2010, 15:55)
ked uz sme pri tych sportovcoch
Myslíš Vladimíra Konstantinova
To som už taký starý, keď ty píšeš, že máš syna a ja si ho toho Konstantinova pamätám ako som to sledoval v priamom prenose a nebolo to ani prvé ani druhé finále, čo som sledoval v priamom prenose
No takých príbehov je viac, ak ťa zaujímajú nejaké hokejové:
a) Bob Baun - v 6. zápase finále SC si zlomil nohu, ale odmietol hospitalizáciu a pokračoval v zápase so zlomenou nohou. Zápas vyústil v predĺženie v ktorom dal Bob Baun gól a vynútil si tak pre Toronto 7. zápas, v ktorom nastúpil aj napriek protestom doktorov a odohral ho celý so zlomenou nohou. Toronto pohár vyhralo (1964).
b) Mark Messier v 1994 so svojimi Rangers prehrávali na zápasy 2-3 na zápasy so svojím najväčším rivalom Devils, keď Mark Messier verejne prisľúbil, že 6. zápas vyhrajú. A vyhrali. Messier vsietil čistý hat-trick v tretej tretine, ktorý pomohol otočiť zápas z dvojgólového deficitu. Neskôr vyhrali SC.
This thread needs more of...
No takých príbehov je viac, ak ťa zaujímajú nejaké hokejové:
a) Bob Baun - v 6. zápase finále SC si zlomil nohu, ale odmietol hospitalizáciu a pokračoval v zápase so zlomenou nohou. Zápas vyústil v predĺženie v ktorom dal Bob Baun gól a vynútil si tak pre Toronto 7. zápas, v ktorom nastúpil aj napriek protestom doktorov a odohral ho celý so zlomenou nohou. Toronto pohár vyhralo (1964).
b) Mark Messier v 1994 so svojimi Rangers prehrávali na zápasy 2-3 na zápasy so svojím najväčším rivalom Devils, keď Mark Messier verejne prisľúbil, že 6. zápas vyhrajú. A vyhrali. Messier vsietil čistý hat-trick v tretej tretine, ktorý pomohol otočiť zápas z dvojgólového deficitu. Neskôr vyhrali SC.
This thread needs more of...
-
mirak2
Hardcore addict
http://mightyducks.blog.cz/0805/pribeh-milose-holane
ja som dnes cital pribeh Milosa Holana...dost huste, mozno este tazsie ako Armstrong
ja som dnes cital pribeh Milosa Holana...dost huste, mozno este tazsie ako Armstrong
Ale tak aj samotný príbeh Mariána Hossu má niečo do seba, čo poviete? Nie je to síce nič tragické, ale ako dvíhal nad hlavu SC s Chicagom, konečne sa mu to na 3.krát podarilo, to ako k nemu prišiel hneď kapitán a podal mu ho, to boli krásne chvíle 
eldzi: Hossa nie je nič výnimočné v zmysle troch finále za sebou
Ale iste, je to pekný príbeh.
tak ich príbehy nesledujem neako.
ale premňa najlepší športovci
Jordan, Federer, C. Ronaldo a z našich Budaj a Škrteľ
ale premňa najlepší športovci
Jordan, Federer, C. Ronaldo a z našich Budaj a Škrteľ
Tých by sa našlo určite viac, ale ak by som mal vybrať jedného, tak je to pre mňa Roger Federer. Pre mňa je to príkladový športovec ktorý nepotrebuje byť na titulných stranách a nepotrebuje mať aféry a pod. Jednoducho bol, je, a bude pre mňa vzorom.
Ale ak by som mal spomenúť aj ostatných,určite F.Lampard., D.Drogba, M. Essien.
Ale ak by som mal spomenúť aj ostatných,určite F.Lampard., D.Drogba, M. Essien.
begbee: ano presne jeho som myslel. a stary urcite niesi
predsa kazdy je tak stary ako sa citi, no ale toto ty vies, takze... a diky za tip, ked budem opat na nocnej precitam si 
Tomáš Rosický - Arsenal