ja som už dlho nehral, ale mával som stiahnuté všetky možné herne zistil som si kedy sa kde hrávajú freerolly a keďže väčšinou sú naplnené na maximum do pár minút tak treba čakať tesne pred tým ako začne registrácia
Ešte sa mi nestalo aby sa na PokerStars naplnil freeroll za pár minút, tam sa reigstrovalo aj 3 hodiny predtým niekedy a nikdy to nebolo full. O akej herni hovoríš?
Možné to je. Neviem ako aktuálne sú tieto freerolly keďže som z JokerStars prešiel na Full Tilt, ale je to podľa mňa kravina celkom. Aj keď rozumiem, že pri vysokej dotácii musia dať limit. Naopak hrať poker zadarmo môžem aj na Facebooku, ak už mám hrať poker tak už tam nejaký ten money balance aj mám, ináč je to skúšanie šťastia či mi vyjdu karty v danom turnaji pre mňa.
Na FB ten zynga poker, najdrbnutejsia hra aka moze byt
Clovek si raisne pred flopom s dobrymi kartami, typek mi to callne s 3-7 a pride mu flash napriek tomu tam hravam takze vedel by som rozpravat
Na visu vyberies aj 10 USD (cca 7€) // hmm asi menim nazor na CG, z jedneho freeroll dolara som spravil na CG 8 ale je pravda ze je to diametralne odlisny styl hry ako pri turnajoch alebo SnG
//tak pribeh dopadol tak ze z freerolloveho dolara som spravil 16.50 na CG + nejake drobne z inych freerollov, uz som si to vsak poslal na ucet aby mi nula na ucte dovolila absorbovat skuskove obdobie.. mozno by som inak skoncil na troch milionoch, kto vie?
na ich stranke som nič take nenašiel ani ziadne info o zmene takže mi to možeš nejako potvrdiť ? linkom ? ale počul si je že kamarat povedal ? .......peniaze si už niekedy vytahoval ?z PS ? ak nie tak problem može byt v udajoch ktore si zadal(musia sa stotožnovať z udajmi na učte) vtomto je PS vychcaný peniaze som si poslal vpohode ale ked som chcel vybrat už sa udaje nestotožnovali s učtom ale ked im peniažky posielaš tak to nekontroluju
inač tých 80€ by som sa ani nečudoval tak to vačšinou je. ked je niekto najvačšia spoločnosť(vtomto pripade herna) tak zabuda na obyčajnych ludi čo si chcu len zahrat a idu len po velkych peniazoch vid. Orange(M.O) ale to už je OT
Je to blbost, dnes som si konecnce nasiel cas spravit z tych 8mich USD 10 a bez problemov som to poslal na ucet.
//Dnes 15te miesto z 3600 hracov na cz/sk freerolle, bral som sice len 2,27 ale zahral som si
neviem ci ste to uz zaznamenali, ale pokerstars spustil tzv "home games", kde si mozete spravit vlastny klub, pozvat hracov a hrat len medzi sebou. takze by bol zaujem, tak by uz nebol ziadny problem spravit v buducnosti nejaky private tournament len pre uzivatelov fora.