Dal screen, ktorý viac menej nič nedokazuje a popísal, veď každý toho popíše...
Jedno to nie je, pretože mi tu píše do onanistov atď. Či zrazu pripúšťaš, že aj ja mám v tom dosť vysokú časť pravdy ? Inak tvoj brat, a asi aj ty si debil, na rodinu nadávať je úbohe v tvojom veku by si to mal vedieť...
BTW - Na karme mi nezáleži, len som tu napísal, aký tu máte bordel, že aj sám CS admin sa mi tu vyhráža a potvrdzuje moje slova a vašu neschopnosť, len v jeden deň som vám dokázal 2 porušnia pravidel, z toho 1 hrube, pretože to robil CS admin... Máte v tom bordel a dúfam, že to teraz už chápeš. Nech si každý spraví názor aký chce, je mi to jedno... a je mi jasne, že admíni ťahajú za jeden koniec...
Silmarill a ty si zabúdol dopísať, že ta kur*a naozaj je, a ďalej nebolo to zamazané admínom, ale samotným cenzurovaním pri písaní nadávok. A hlavne to tak napísalo 95% ľudí, a každého si minuskoval...Inak slovo kur*a nie je žiadna nadávka, je to pomenovanie, ktoré sa len zauužívalo, zato ako to berieš ja nemôžem. Ban som dostal po 3 dňoch od odoslanie, si myslím, že to je tiež brain... Inak určite taký audio to čítal a ban mi nedal...
// A ešte dopíšem významú vec pre silmarila a modoch. Všetko riešite hej ? Ako je možné, že ja som dostal ban hneď na 24 hod bez upozornenia, a maki, simlaril, nedostanú ani upozornenie a ďalej porušujú pravidlá... Myslím, že to je ďalšia blbá vec od Vás. Z toho mi vyplíva, že nie každý prípad prediskutuvaváte... A audio ty si to nepamätáš, ale Goten to vie až nápadn do bodky presne
Goten a k tebe len toľko, že nabudúce si svoje dôkazy ukladaj, pretože tak len mlátiš hubou prázdnu slámu (ale to by si po dlho-ročnej praxy mal vedieť. Či si až také motovidlo, a prvé pracuješ s niečim čo ani nevieš čo je...)
/// Rofl, to mě poser, ako vidim nie len ja sa nato sťažujem a vyhovorku, že to len novačikovia neberiem, pretože sú tu ľudia od roku 2008, a toto fórum sa stalo z diskusného fóra na nahaňanie karmy nič viac...
Môj posledný post k tejto téme.
BB!