Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kacjak116 »

Za cely moj zivot (17 rokow) som mal 4 cigaretky, a to ked som bol 13 rocny sopliak kt. chcel skusit nieco nove --- sak normalka.

Prestal som lebo cigi neuveritelne smrdia a predsa lizat sa s babou - tuhou fajciarkou to tiez nie je to prave orechove.
Tym ze nefajcim nemam take skazene zuby, nepachnu mi veci ako za opekackou na plantazi tabaku pri Cernobyle, Dokazem viac behat a setreim velke mnozstvo €,...

Jedine vodna fajka :) predsalen ma to pekelny filter :) mozem fajcit doma - steny od toho nesmrdia a izbu vyvetram aj za pol minuty v pripade nudze :D

KU TEME
Cigu podla mna nenahradi nic elektronicke, digitalne ani plazmove :)
originali
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa originali »

Pilifo napísal:Ale takýmto prístupom k životu nič nedosiahneš. Veď keď konštatuješ, na niečo zomrieť musíme, tak načo vôbec žiješ? Má to pre Teba nejaký zmysel, keď aj tak zomrieš?

Toto určite nie je najlepšia životná filozofia.
viem ze zomriem a preto sa snazim zo zivota vymackat vseeetko co sa len da!!! zijem naplno!
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

A to ti je jedno ci zomries 40 rocny,alebo 70 rocny?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nechajte to tak, kazdy zavislak sa snazi svoju zavislost pred sebou ospravedlnit.
ricksyth
Novice
Novice

Dá sa kúpiť už aj na slovenku

Príspevok od používateľa ricksyth »

Ahojte,

el. cigareta sa dá kúpiť už aj osobne v stánku jedného predajcu. Zatiaľ má stánky v OC MAx, Prešov a v OC Cassovia, Košice. Perfektné je, že sa to tam dá aj vyskúšať. Tvrdia, že budú mať stánky po celom slovenksu a natrvalo, tak uvidíme. Ja som z PO, takže mne to v PO vyhovuje... :D
bender44
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bender44 »

Som tuhy fajciar, uz niekolko rokov. Avsak, rozhodol som sa prestat. O tychto elektronickych cigaretach som pocul prvykrat asi 2 tyzdne dozadu, kamos mi dal link na blog jedneho maniaka, co kedysi fajcil 40 denne a e-cigy mu pomohli prestat, ak by mal niekto zaujem tak tu - http://elektronickecigarety.info/

Dost ma to motivovalo a asi to skusim. Postupne by som znizoval davky nikotinu.

Uz to niekto skusal? Podarilo sa niekomu prestat? Uplne prestat?

Dakujem

//autoeditácia príspevku ( 13 Aug 2009, 7:52 )
nikto?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

podarilo sa mi obmedzit. kedze vydrz baterky nieje nic moc, za vecer mam nutkanie si dat aj jednu normalnu.
ale jej nakup v mojich ociach e-shop elboro.eu poriadne zhodil. ak niekde elektronicku cigaretu kupit, tak nie cez tento shop. ignoruju maily, nenapisu, ze dodavatel ma zdrzanie... imho sa takto ku zakaznikom nesprava.
sidlia v Brezne, v budove kde je evidovanych niekolko inych organizacii, ale dvere oznacene nemaju.
som rad, ze som za svoje peniaze dostal co som chcel
bender44
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bender44 »

jackb napísal:podarilo sa mi obmedzit. kedze vydrz baterky nieje nic moc, za vecer mam nutkanie si dat aj jednu normalnu.
ale jej nakup v mojich ociach e-shop elboro.eu poriadne zhodil. ak niekde elektronicku cigaretu kupit, tak nie cez tento shop. ignoruju maily, nenapisu, ze dodavatel ma zdrzanie... imho sa takto ku zakaznikom nesprava.
sidlia v Brezne, v budove kde je evidovanych niekolko inych organizacii, ale dvere oznacene nemaju.
som rad, ze som za svoje peniaze dostal co som chcel
Máš pravdu, na internete som našiel kopu sťažností a podozrení z podvodov :)
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

venomancer
Amateur
Amateur

Re: Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa venomancer »

hjte, tak aj ja som okusil e-cigaretu. prvy dojem bol dobry aj dobre fungovala. objednal som si z internetu znacku royal smokers, avsak po mesiaci zrazu prestala fungovat volal som s tym clovekom co mi to predal povedal ze to je atomizerom, tak som kupil novy nefungoval, potom som kupil novu baterku a nefungovala, tak som sa na e-fajcenie vykaslal az do dna ked som nenarazil na elektronicku cigaretu Gamucci, ktoru mi kamarat doniesol z anglicka, dnes uz je distribucia aj na slovensku. s gamucci som uplne spokojny, ked si aj pozrete vnutro gamucci a royal smokers alebo inej znacky tak je to rozdiel, a cena je priblizne rovnaka co som mal moznost vidiet

tu dodavam link ak by mal niekto zaujem
http://www.gamuccishop.sk/
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

po dlhom zmyslani som sa rozhodol ze nieco taketo si kupim.dnes som v tescu nadabil na tuto vecicku http://www.e-nick.cz/cz/produkty/elektr ... areta-nick

co na to poviete? ma stym niekto aj osobnu skusenost? popripade ine alternativy
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Spolužiak si kúpil niečo podobné a podľa môjho názoru je to sračka. Som to koštoval a následne mi bolo z toho dosť zle a takú debilnú pachuť som mal v ústach. Proste normálnej cigarete sa to nemôže vyrovnať.

Radšej si daj na nový rok predsavzatie, že prestaneš fajčiť :).
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

to ze ti bolo zle moze zalezat aj od toho kolko mg nikotinu v nej bolo a ta pachut mohla byt sposobena tym ze ti liquid vtiekol do ust ak bola zle naplnena tak sa to pri potiahnuti stane...

a prestat fajcit nechcem len chcem skusit nieco nove :wink: :?: skoda ze u nas sa to neda vyskusat pred samotnou kupou :x
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Blbosť.Prečo? Mám 16 ešte som cígo v hube nemal a ani sa nechystám..
Ono je to síce pekné, že to neškodí, ale kto nepozná video children see, children do pochopí.
Pretože všetci tí gangsta, čo fajčia dve krabičky denne to robia len preto , že keď bolo malé a ich rodičia fajčili jedna radosť no im to zakazovali tak to chceli proste skúsiť.... mne nieje ľúto žiadneho fajčiara... skôr tých naokolo
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Fajčím viac menej škatulku denne a preto som podľa teba gangsta?Fajčenie je relax.A nie neospravedlňujem závislosť ani prestať fajčiť nechcem.Fajčiť prestanem keď budem mať núdzu o peniaze.Ako náhle núdza pominie kúpim si škatulku znova.Je to rovnako ako keď si niekto dá kávu každé ráno a podobne.A k tomu dymu z cigariet ti poviem len toľko aby si sa najprv pozrel koľko áut je na cestách a koľko splodín 300 krát škodlivejších ako cigaretový dym vypúštajú.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Nejaky aktivny fajcar ? Cez vikend som to vyskusal a je to neskutocna parada a preto uvazujem o zakupeni vlastnej.
Chcem nieco poriadnejsie a nie tie jednorazovky, konkretne po tejto pokukujem http://www.elcigareta.sk/ecigareta/esho ... l-e-liquid , nejake rady ? popripade odporucania, ako je to s bateriou da sa kupit nahradna ? a co ten atomizer ? tie tanky na naplne treba menit to viem...lebo konkretne zivotnost toho atomizeru je vraj len 2 mesiace a kedze z toho neni az taky bordel jak z normalnych cigariet, tak zo zaciatku predpokladam, ze to budem fajcit nonstop. A ak nahodou sa mi podari k tomu aj vynechat uplne tabakove cigarety, comu neverim, ale ak by som dokazal ich obmedzit tak na 1/3. Tak zhruba za mesiac aj nieco sa mi tie peniaze vratia, pretoze vcelku dost usetrim.

A vlastne teraz som si to vsetko zistil priamo na webe :) takze za cca 15 euro novy atomizer raz za dva mesiace. Takze i tak koniec koncov nejake tie peniaze na tom usetrim, co je moje asi hlavne lakadlo. A, ze som ju fajcil cely vikend skoro nonstop a skoro vsade :)

a ku koncu, poprosim ak mi niekto vie odporucit obchod kde to kupit, najlepsie kamenny obchod v BA, ale nebudem sa branit ani eshopu. A co naplne ? aspon to neviem zohnat len tak v trafike ? nechce sa mi kupovat kamiony zasob dopredu alebo zase potom sa natahovat s kurierom kvoli 5eurovej krabicke kde bude dovozne pomaly drahsie nez ta napln ? A ako je to zo zakonom ? smiem to vsade fajcit ? ci je to ekvivalent tabaku a teda len v priestoroch kde je normalne fajcenie povolene ?

vdaka
Raz0r123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Raz0r123 »

teraz vam nieco poviem. zacal som fajcit v 14, ked som si myslel ze to je najvecsia frajerina a teraz si uvedomujem co za blbost som spravil. snazim sa prestat ale vzdy ma zlaka ked ostatny fajcia v mojom okoli. nastastie mam jednu velmi dobru priatelku ktora ma vie vzdy odlakat od cigariet :-)

a ku tomu dohadovaniu o smrti, je uplne jedno kedy zomrieme lebo potom nam to uz bude akurat tak jedno. a mozno po smrti je ovocnickovo.. ci? :)

ospravedlnujem sa, nevsimol som si datum..
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Mrk: vykasli sa nato, prestane ta to bavit a hlavne klasicka cigareta ta nikdy neprestane lakat. osobne som nejaky ten tyzden vydrzal fajcit len elektricku, no musis dobijat zabudnes atd atd..dalsia vec bola ze ma to bavilo a potom sup hned z minuty na minutu prestalo. jedine co ma tesilo bolo fajcenie v aute nakolko nenapachol interier a nesmrdelo cele auto .))
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja som na e-Cig presiel na zaciatku leta. Objednal som si drahsi/kvalitnejsi kusok z DX http://www.dealextreme.com/p/quit-smoki ... ills-45795 (Fotky aj recenzia je odomna)
Fungoval som na tom asi do zaciatku leta, nemal som k tomu ziadne vyhrady, okrem niektorych liquidov ktore sposobovali pocit vyschnuteho hrdla ... + Nie najlepsie skonstruovane spojenie atomizera a cartrigu cez ktore obcas trosku presakoval liquid.

Skoncil som s tym v momente ked zacala obhajoba prace a pod, ked mi proste ten nikotin v Cartridgi nestacil na ukludnenie :D

Inac to mam velmi rad, pafkal som si to v meste, v kaviarnach a pod.
Skusal som kvantum "prichuti" a najlepsi bol "Marlbo" (Nahrada Marlboro s vysokym obsakom nikotinu), Cool Mint (Low), Redbull (High), Camel (High). Z tych co vytvarali neprijemny suchy pocit v krku je Ananas, Cherry, Strawberry, Cola ... Vsetky High.

Obcas sa k tomu vratim ale teraz som ju nechal v Polsku a nechce sa mi pre nu vraciat.
Ak chcete e-cig pre chut, kupujte naplne s nizkym obsahom nikotinu.
freax_xo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freax_xo »

Kamarát prešiel z normálnych cigariet na elektrickú zo dňa na den, bafka to skoro všade, myslím že má príchut Marlboro ..
Napísať odpoveď