Steam - akcie

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Steam - akcie

Príspevok od používateľa KoCi »

Leniv3c napísal:Chalani, Sniper Elite je u mňa samozrejmosť alebo opýtam sa vás na Section8 a SimCity4. Ďalej neviem, či mám ísť aj do toho dirtu :idea:
Nadych, vydych, nadych, vydych, nadych... Klud priatelu, akcia trva do zajtra 19:00, mas dost casu sformulovat prispevok menej chaoticky tak, aby bolo jasne co sa vlastne pytas, alebo nam oznamujes.
Runes napísal:omg a to ma aky zmysel ??? a to aj steam robi taketo veci ??? co im hrabe ????
Steam je len digitalny distributor, nie vydavatel. Steam nerozhoduje o tom, ake ochrany bude mat ktora hra, navyse tych hier s urcitou formou DRM je na Steame kopec.

A k tym piatim aktivaciam na roznych PC - ja som este ziadnu hru tolko krat neinstaloval. Hru si instalujem preto, aby som si ju zahral, nie preto, aby som sa bavil na jej instalacii :). Ako obmedzujuce DRM to moze byt v pripade, ze su v domacnosti traja-styria hraci, ktori chcu hrat jednu zakupenu kopiu hry, kazdy na svojom PC (niekomu sa rozhasi PC a musi reinstall, dalsi to medzicasom odinstaloval a chce zahrat este raz..). Steam konto, predpokladam, nesharujete s viacerymi v domacnosti. Navyse, Crysis patri skor ku hram, ktore pobavia svojim detailne vysperkovanym spracovanim a grafikou. Po hernej stranke, ak uz to niekto dokaze dohrat, neviem co ho motitovuje k opatovnemu hraniu. Ale ako hratelny benchmark je to za tu cenu dobra kupa.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Ked si casto menis komponenty tak tych 5 aktivacii je malo. A navyse steam je uz sam o sebe ochrana. To uz je ich starost vybavit to s vydavatelmi danej hry.
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

KoCi napísal:...
Namiesto alebo tam malo byt slovíčko ale :) Takže oprava. Sniper Elite a Dirt 2 už mám ale chcel by som vedieť váš názor na Section8 a SimcCity 4 :?:
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

SimCity4 sa za tie peniaze ani nepytaj. Som ju planoval kupit za 5€, tato cena je super. Plus je to aj s datadiskom.

Section 8 neber, priemerna FPS, akych je vela.

Uz len CNC serie v zlave (ocakavam do 2 dni najneskor) a kupil som vsetko, co som chcel.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Pre simcity maniakov mozno potesujuca sprava. "Konkurencia" city life 2008 je v akcii tiez za 2.49eur http://store.steampowered.com/app/4460/
icefiresr
Addict
Addict

Je to od Paradoxu a nema to ani vlastne Steam forum. Moc tomu nedavam.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

section 8 som kupil taham potom poviem minimalne trailer to ma dorby :-D na youtube to az take dokonale nebolo ale zasa ani prepadak sa to netvarilo. Sim city som cel kupit ale potom som si uvedomil jedno ze tieto budovatelske strategie som nikdy dako nehral predstava stavania si mestecka ot hej ale neviem dkao ma to nebere mam aj cities xl a za 2mesiace co som to mal nainstalovane som mal tusim hodinu odohratu :-D

CRYSIS - no mna to trosku aj teraz stve bo ted mam book na ktory to chcem dat, do pol roka kupim novy komp a tam to pojde tez a to uz mam 2 instalacie. Raz za rok preinstaluvavam win obcas aj castejsie koli skolskemu softu. Napr TFko mam rok a 2 mesaice za ten cas som ho instaloval asi 4 abo 5x. Teraz si zoberme len situaciu na steame nie moc vynimocnu a to ze musis deletnutnut hru a stiahnut znova ako to obcas zmagori. :-/
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

Čo viac odporúčate ? SimCity alebo CityLife ?
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

k téme crysisu - drm skúma, či sa zmenila základovka
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Section 8 je sracka, to fakt nekupujte.
palciii

Príspevok od používateľa palciii »

OT ale:
Crysis Warhead uses a modified version of the digital rights management software SecuROM as copy prevention, which requires authentication on installation and when online access is used. It can be installed up to five times on a limited number of machines and hardware configurations before the user must contact EA to reset their install count.EA has released an installation revoke tool which allows users to de-authorize their Crysis Warhead installations.(Wikipedia)
http://activate.ea.com/deauthorize/
Neskusal som to ale nevidim dovod preco by to neslo... ohladom DMR vacsinou vzdy strasia a nakoniec vydaju REVOKE tool vid taky bioshock
///ak chcete to zmazte =DD
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Crysis Warhead ma revoke tool cize za tu cenu sa oplati ale pre Crysis 1 revoke tool nieje cize po vycerpani aktivacneho limitu mate smolu.
palciii

Príspevok od používateľa palciii »

na steam forach pisu ze s tym toolom to ie aj pre klasicky crysis
btw, zobrat crysis alebo doomov? doomov som nikdy nehral(a myslim ze by som hral iba ten 3jku a datak),teda neviem co to zac a crysis je kvalita ...
///som zobral ten crysis pack nakoniec :) neviem kamosi toho dooma dako nechvalili vraj nuda ....
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Ja som zobral Crysis. Este teraz pamatam ked som instaloval Crysis 1 ako vysiel a slo mi to na LOW :D Je to ozaj skvela hra vynikajuca grafika . MUST HAVE ! :)
icefiresr
Addict
Addict

palciii napísal:na steam forach pisu ze s tym toolom to ie aj pre klasicky crysis
btw, zobrat crysis alebo doomov? doomov som nikdy nehral(a myslim ze by som hral iba ten 3jku a datak),teda neviem co to zac a crysis je kvalita ...
Doom 3 a RoE su kvalitne hry, na par desiatok hodin. Su to ale linearne strielacky plne akcie. Ale vybornej akcie. Ak si ich nehral, kludne do toho chod. Lutovat nebudes ak mas rad FPS.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

nemali akcie trvat do 2 januara?
Rion
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rion »

Tak dnes na moje sklamanie sa na Steame zľavy nekonajú :cry:
//už to nahodili :lol: ale som sa zľakol

Mainstream Daily Deals
Brothers in Arms: Earned in Blood -75%
The Ball -75% 4,49€
Swords and Soldiers HD-75% 2,50€
Sniper: Ghost Warrior -75% 7,50€
QUAKE Collection -66% 10,20€
Plants vs. Zombies GOTY -60% 4,--€
Kane & Lynch 2: Dog Days-75% 4,99€
Dead Space -66% 5,10€
City of Heroes Going Rogue Complete Collection -75% 7,50€
Hearts of Iron 3 Complete -75% 14,10€
Greed Corp -75% 2,50€
Amnesia: The Dark Descent -66% 5,10€
icefiresr
Addict
Addict

Kupena Amnesia: DD za 3,6€ :) Odporucam.
Rion
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rion »

No :D to asi nebude moc pre mňa, stačilo mi pustiť trailer na steame a spadol som zo stoličky čo ma tak trhlo.
btw. @icefiresr 3,60€ ťa stála iba preto že máš Penumbru, inak by stála 5,10€ ;)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no ten kane & lynch 2 ma strašne láka. oplatí sa? MP stojí zato alebo nie?
Zamknuté