Ja som kedysi dávno pre samsung robil (pásová výroba - strašné spomienky na sikmáčov) a ako pracovník som musel prejsť testami a kurzom kde sme sa učili históriu Samsungu od jeho vzniku (potom nás z toho skúšali hajzli), a Samsung začínal v 30-40 rokov minulého storočia v potravinárstve, produkoval a exportoval cukrovú trstinu, až niekedy v 50-60 rokoch sa dal na elektro.uplink napísal:a budú ako samsung, alebo LG. Aj LG a Samsung začínali podobne, akurát nie v oblasti potravín.
Tesco začne produkovať vlastné filmy
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tesco začne produkovať vlastné filmy
hm ak to pre nich bude robiť Asylum productions alebo Uwe Boll tak koniec sveta 
-
Renovacio
Light Expert
Som najmä zvedavý na cenu DVD s daným filmom alebo telenovelou. A tie reklamy : Buy 1 get 1 free ...
citacia : Prvým filmom z produkcie maloobchodného reťazca a Amber Entertainment bude Paris Connections, pre ktorý upravila svoj román Jackie Collins. --
Darmo B-čkové filmy sú teraz v móde.
citacia : Prvým filmom z produkcie maloobchodného reťazca a Amber Entertainment bude Paris Connections, pre ktorý upravila svoj román Jackie Collins. --
Darmo B-čkové filmy sú teraz v móde.
ináč tipujem že tam budú vsunuté nejaké podprahové reklamy na ich výrobky... prípadne si počas deja pôjdu hlavné postavy nakúpiť do Tesca a potom sa budú tešiť že ako výhodne nakúpili... 
-
Renovacio
Light Expert
No bez reklamy to asi nepôjde, v každom prípade som naozaj zvedavý ako to bude vyzerať. Ale mám pre nich nápad na horor z produkcie Tesco, Tesco masaker Tesco OEM motorovou pílou. Dej by sa odohrával priamo v hypermarkete, hlavné postavy zombie SBS-ka, rozzúrený zákazník kt. už nestihol nakúpiť akciový tovar ...
A zakončiť by to mohli nejakým Giant Octopus.

Som zvyknutá na úvod filmu vidieť reklamu WB, alebo FOX neviem si predstaviť, že tam bude to krásne červené TESCO ... bleee
Ale som zvedavá ako bude vyzerať slogan.
Ale som zvedavá ako bude vyzerať slogan.
Jak asi? "Tesko tesko, kupte si rybu".. 
Ak sa nemýlim toto by mal byť ten prvý film
Čakal som v traileri aspoň jednu reklamu na mlieko a nič.
Čakal som v traileri aspoň jednu reklamu na mlieko a nič.
-
Renovacio
Light Expert
Ak je to fakt trailer z toho filmu tak neviem či mám byť sklamaný alebo sa mám tešiť že tam zatiaľ nebola reklama na nič s Tesca ...
Možno podprahová ... 
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mali oblečene veci módy F&F
-
Renovacio
Light Expert
he dik za napad, to ma nenapadlo ...spojka13 napísal:mali oblečene veci módy F&F
tak toto je moc