Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Trpol som pri zapase Pitt vs Atlanta
ale vysiel mi tiket
Pitt vs Atl
Was vs Mon
ale vysiel mi tiket
Pitt vs Atl
Was vs Mon
Prosím vás...AKO JE DNES OTVORENÁ FORTUNA??? Ďakujem.
Pobočky majú dnes svoje bežné otváracie hodiny a stávkovanie cez internet je nonstop. 
Takisto aj zajtra by mala byť a na Silvestra si pozri na webe. Niké to má od 13:00 do 21:00 tuším, ale nie som si istý tým otváracím časom.Sp!rit napísal:Prosím vás...AKO JE DNES OTVORENÁ FORTUNA??? Ďakujem.
To sa ti oplatí hrať 1,01 a 1,10?dzuri napísal:
Určitéé, 1.01 je obzvlášť dobré k naboostovaniu výherného kurzuyazoo napísal: To sa ti oplatí hrať 1,01 a 1,10?
Celtics, Lakers, Wizards a Grizzlies 
Miami Heat by si nedával?Pilifo napísal:Celtics, Lakers, Wizards a Grizzlies
No Miami som si neni až taký istý. Hrajú vonku, síce už majú teraz dosť dobrú formu, ale Houston doma vyhral 8 zápasov v rade a tiež je rozbehnutý. Na Miami je aj dosť malý kurz, takže som tento zápas nepodával...
Skoda ze som tam hral X2
Ale aj tak
https://www.tipsport.sk/webtip-sandbox/ ... cn%2F0I%3D
Na dnes Miami a Boston, z futbalu skusim Liverpool na live a nad tymito musim este treba porozmyslat, napr. Charlotte a Atlanta a z nhl ma laka Pittsburgh ale hraju vonku tak este uvidim
Na dnes Miami a Boston, z futbalu skusim Liverpool na live a nad tymito musim este treba porozmyslat, napr. Charlotte a Atlanta a z nhl ma laka Pittsburgh ale hraju vonku tak este uvidim
Ja dnes hrám ako klasicky celé kolo NBA. Už by to mohlo kapnúť. Predvčerom 2 zápasy ušli, včera jeden tak dnes by to podľa štatistiky malo vyjsť.
Aj keď zrejme sa stránim zápasov ako Lakers pretože to čo oni robia poslednú dobu mi nedáva zmysel. Myslím, že Miami v pohode. Boston mal šnúru 14 wins v rade tak nevidím dôvod prečo by to nemohli spraviť aj Miami. LeBron dal š-4x po sebe triple-double, ten je hecnutý jak sa patrí.
yazoo, to si podal všetkých 11 zápasov?
Len pre upresnenie: LeBron mal triple - double iba proti Lakers z posledných 4 zápasov
Len pre upresnenie: LeBron mal triple - double iba proti Lakers z posledných 4 zápasov
Dnes SJ a Pitt za 3
-
PjotR1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
nó odvážny typ na ten San Jose,aby sa dnes Blackhawks neprebrali po tom čo do rána prehrali s St.Louis.No každopádne držím palce kolko máš kurz na tie dva zápasy? 
Mne do rána vyšli 2NHL a ešte včera 2KHL za 40€čok,tak som štastný.
Mne do rána vyšli 2NHL a ešte včera 2KHL za 40€čok,tak som štastný.
Ale Zraloci hraju s Minnesotou nie Chickagom
kurz je 4.50
kurz je 4.50
-
PjotR1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
jáj ja som pozeral 31.12