Stretávate sa so svojími ex?
Stretávate sa so svojími ex?
Založím aj ja jednu tému. Zaujímalo by ma, či sa so svojími ex partnermi stretávate, a ako často. My sme sa rozišli v dobrom (podrobnosti rozchodu nebudem popisovať, aby sa to nezvrtlo na diskusiu ohľadom mojej osoby a rady či výčitky) a pomaly prechádza ten prvotný smútok a zmierenie sa s realitou. Začínam rozmýšlať, kedy sa znova uvidíme už len ako kamaráti, aké to bude, o čom sa budemem baviť a podobne. V kontakte sme, a viem teda že ani on sa nebráni stretnutiu. Čiže toto je jasná vec - stretneme sa a budeme sa stretávať.
Otázky teda znejú:
Po akom dlhom čase od rozchodu ste sa prvýkrát stretli?
Ako často sa stretávate ak vôbec?
Je vôbec spráne udržiavať kontakt s ex, aj keď bol rozchod vzájomný a v mieri?
Otázky teda znejú:
Po akom dlhom čase od rozchodu ste sa prvýkrát stretli?
Ako často sa stretávate ak vôbec?
Je vôbec spráne udržiavať kontakt s ex, aj keď bol rozchod vzájomný a v mieri?
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stretávate sa so svojími ex?
je to tazke zalezi od toho ako to obaja zoberiete su taky ktory vobec a ich protiklad velmi casto...mam kamarata co sa stale stretava z ex
a co to si este uziju spolu ale ofiko nechodia spolu cize to je tazko...
ja osobne sa nestretavam nemam k tomu dovod a mozno si aj nezasluzia
kto vie
ja osobne sa nestretavam nemam k tomu dovod a mozno si aj nezasluzia
Ja sa od ex držím stranou, nepotrebujem ich spoločnosť, mám priateľku, s ktorou som maximálne spokojný a šťastný, preto pre mňa tieto osoby nejako neexistujú 
-
Soviet
Darca
Umna je to komplikovane, kedze som necitlive hovado a nemienim to ani menit..
S byvalimi sa nestretavam a ani niesom v kontakte..Skusal som to s poslednou, ale tam bolo vidno nezaujem z jej strany, takze taktiez padla do mojho vlastneho ignore listu, ktory drzim pevne v svojej hlave
Co sa tyka dlhoobejsieho hladiska, tak kontakt z ex ja udziavat nevidim zmysel..Aj keby chceli, tak mi je to fuk..Viem sa totiz tvarit bezproblemov aj na ulici, ze daneho cloveka nepoznam, aj ked caka akekolvek "Ahoj"...
Mozno prve dni po rozchode ta zaujima, co dana osoba robi, ale potom to prejde..Treba uzatvorit kapitolu a nestat na jednom mieste a hladat si novu spriaznenu dusu..Neviem si predstavit bavit sa s byvalou vedla ktorej stoji jej terajsi..O com by som sa rozpraval? Ako im to spolu pristane?
Zalezi aj od dlzky vztahu a podobne..
S byvalimi sa nestretavam a ani niesom v kontakte..Skusal som to s poslednou, ale tam bolo vidno nezaujem z jej strany, takze taktiez padla do mojho vlastneho ignore listu, ktory drzim pevne v svojej hlave
Co sa tyka dlhoobejsieho hladiska, tak kontakt z ex ja udziavat nevidim zmysel..Aj keby chceli, tak mi je to fuk..Viem sa totiz tvarit bezproblemov aj na ulici, ze daneho cloveka nepoznam, aj ked caka akekolvek "Ahoj"...
Mozno prve dni po rozchode ta zaujima, co dana osoba robi, ale potom to prejde..Treba uzatvorit kapitolu a nestat na jednom mieste a hladat si novu spriaznenu dusu..Neviem si predstavit bavit sa s byvalou vedla ktorej stoji jej terajsi..O com by som sa rozpraval? Ako im to spolu pristane?
Zalezi aj od dlzky vztahu a podobne..
Neexistujú po tom všetkom krásnom čo ste spolu zažili? Ja nevravím že máte spolu spať keď máš priateľku, ale ak vám bolo super tak aspoň to kamarátstvo netreba zabiť. Nie?eldzi napísal:Ja sa od ex držím stranou, nepotrebujem ich spoločnosť, mám priateľku, s ktorou som maximálne spokojný a šťastný, preto pre mňa tieto osoby nejako neexistujú
No v dobrom som sa rozišiel len s jednou z troch. A tá nemá záujem o kontakt so mnou, aj keď to bolo bez hádok a iných štiplavých prídavkov. No a s tými, s ktorými som sa rozišiel po zlom, tak som mal nato istý dôvod, pre ktorý sa pre mňa stali vzduchomrainbow napísal: Neexistujú po tom všetkom krásnom čo ste spolu zažili? Ja nevravím že máte spolu spať keď máš priateľku, ale ak vám bolo super tak aspoň to kamarátstvo netreba zabiť. Nie?
-
Soviet
Darca
Nikdy nedosiahnes take kamaratstvo ako bolo pred vztahom s byvalou..Nech robis co robis, ona uz nebude sa zaujimat tak o teba, ked mala k tebe sympatie a podobne..vyhasne ta iskra ktora tam vtedy bola..Preto sa zmeni sposob vnimania, ked ta vola/ju volas von, ked riesite jej/tvoje problemy, chodenie na akcie spolu a tak..rainbow napísal: Neexistujú po tom všetkom krásnom čo ste spolu zažili? Ja nevravím že máte spolu spať keď máš priateľku, ale ak vám bolo super tak aspoň to kamarátstvo netreba zabiť. Nie?
Proste si neviem predstavit ist na nejaku akciu s byvalou, kde ona sa zacne pokukovat a vraviet mi o nejakych chalanoch, ci ich tam balit..
Udrziavanie kontaktu cez chat, sms a inak neverbalne, je podla mna trochu zbytocnost, kedze vidis, ako sa ti ten clovek vzdialil, az nakoniec tie rozhovory utichnu, ked si jeden z vas najde partnera (moja prva skusenost z prveho vztahu).
-
audiotrack
VIP
Tak to ma zrovna teraz nepovzbudzujete 
//pre objasnenie pre tých čo nevedia, tiež som po rozchode a som zvedavý čo bude ďalej
//pre objasnenie pre tých čo nevedia, tiež som po rozchode a som zvedavý čo bude ďalej
po prvom vztahu som potreboval 2 roky a teraz ked sa nahodou stretneme prehodime par viet. blahozelame si ku sviatkom a podobne
po druhom si obcas nieco vzajomne okomentujeme nieco na FB, ale este sme sa nestretli od vtedy (3 mesiace), co je mozno aj fajn, lebo by som jej asi povedal nieco nepekne. a ani na to, za akych okolnosti to skoncilo, ale skor preto co na mna popisala s mojou "kamoskou"...
po druhom si obcas nieco vzajomne okomentujeme nieco na FB, ale este sme sa nestretli od vtedy (3 mesiace), co je mozno aj fajn, lebo by som jej asi povedal nieco nepekne. a ani na to, za akych okolnosti to skoncilo, ale skor preto co na mna popisala s mojou "kamoskou"...
-
Vigor
King
Osobne v kontakte s byvalou nevidim problem, avsak ani ziaden zmysel. Ako niekto pisal, nebude to nikdy ako predtym, nebude to priatelstvo ako predtym, ak nejake bolo a nebude to ani vztah. Takze co z toho? Ale pokecat, prehodit par zdvorilostnych slov, v tom problem nevidim.
-
Grim
Darca
...ani s jednou som sa nerozišiel v zlom, ale nestretávame sa...vôbec...nechýba mi to a neláka ma to...
Za pár dní.Po akom dlhom čase od rozchodu ste sa prvýkrát stretli?
Celkom často.Ako často sa stretávate ak vôbec?
Záleží na dohode. Ale dá sa to.Je vôbec spráne udržiavať kontakt s ex, aj keď bol rozchod vzájomný a v mieri?
Niektorí ste príliš kategorický, povedal by som až zatrpknutý. Pravda je kdesi uprostred a vždy záleží na oboch. Mám také, ktoré sú ťažký ignore a mám také s ktorými sa dá, dokonca s jednou sme stále aj veľmi dobrý priatelia.
V podstate záleží na tom ako dlho ste spolu - čím dlhšie tým pravdepodobnejší je scenár vzájomnej ignorácie.
V podstate záleží na tom ako dlho ste spolu - čím dlhšie tým pravdepodobnejší je scenár vzájomnej ignorácie.
-
zuzkazuzka
VIP
Ja mám za sebou 2 významnejšie rozchody a s tými bývalými sa nestretávam. Rozchody to neboli jednoduché. Jeden bývalý ma neodbytne kontaktoval mailami a smskami ešte niekoľko rokov po rozchode, nebolo mi to príjemné a tak som ich ani nečítala a rovno zmazala. O ďalšom bývalom mám náhodou nejaké informácie, nakoľko sa dal dokopy s jednou známou mojej kamošky. To dievča si aj vzal a sú spolu šťastní. Som rada, že je spokojný a tým som to uzavrela.
Myslím, že to, či dvaja po rozchode ostanú v kontakte závisí od toho, ako dlho boli spolu, kam až sa ich vzťah dostal a tiež či sa rozišli povedzme po "vzájomnej dohode", alebo z iniciatívy jedného z nich, či za dramatických okolností. Ale napríklad mám kamošku, to je už iný extrém, ktorá je v kontakte asi so všetkými svojimi bývalými a keď je príležitosť, tak neváha a dajú spolu drink, ktorý častokrát končí tým, že u neho prespí. Otrasie sa a druhý deň pokračuje, akoby sa nič nebolo stalo.
Myslím, že to, či dvaja po rozchode ostanú v kontakte závisí od toho, ako dlho boli spolu, kam až sa ich vzťah dostal a tiež či sa rozišli povedzme po "vzájomnej dohode", alebo z iniciatívy jedného z nich, či za dramatických okolností. Ale napríklad mám kamošku, to je už iný extrém, ktorá je v kontakte asi so všetkými svojimi bývalými a keď je príležitosť, tak neváha a dajú spolu drink, ktorý častokrát končí tým, že u neho prespí. Otrasie sa a druhý deň pokračuje, akoby sa nič nebolo stalo.
S prvým priateľom sme sa dosť škaredo rozišli, ale časom sme si k sebe našli nejakú tú kamarátsku cestu. Ja som teraz single, on je zasnúbený, a raz tak za dva mesiace ideme spolu von pokecať dáme cigu, "poohovárame " bývalých spoločných známich a to je tak všetko...sem tam si napíšeme na skype.... ( zdravím
)
S druhým priateľom sa nekontaktujem, nakoľko mi veľmi ublížil, a všade ho mám v ignore..Bohužiaľ chodí na tú istú výšku čo ja...ale našťastie som ho nestretla ani raz od rozchodu.. Nechcela by som ho stretnúť, ...čo bolo - bolo a nechcem s ním nič už riešiť..
S druhým priateľom sa nekontaktujem, nakoľko mi veľmi ublížil, a všade ho mám v ignore..Bohužiaľ chodí na tú istú výšku čo ja...ale našťastie som ho nestretla ani raz od rozchodu.. Nechcela by som ho stretnúť, ...čo bolo - bolo a nechcem s ním nič už riešiť..
A koľko to asi trvalo? Pol roka? Rok?kafiatko napísal:...ale časom sme si k sebe našli nejakú tú kamarátsku cestu...
Neviem presne... ale myslím že to bolo viac ako 3 mesiace.. možno aj pol roka.. neviem
-
javatar
Hardcore addict
s jednou ex ked sa stretnem tak si dokazem dobre pokecat, kontakt s nou vsak neudrzujem...
a druha sa mi ani nepozdravi...
je to individualne ale podla mna je hlupost udrzovat kontakt s ex-partnermi koli niecomu co bolo.. treba sa pohnut v pred, nie sa stale obzerat... vynimky samozrejme su...
a druha sa mi ani nepozdravi...
je to individualne ale podla mna je hlupost udrzovat kontakt s ex-partnermi koli niecomu co bolo.. treba sa pohnut v pred, nie sa stale obzerat... vynimky samozrejme su...
Nie stretávať sa kvôli niečomu čo bolo. Ale keď sme boli kamaráti a poznali sa dávno pred vzťahom, prečo to ten nevydarený vzťah má ukončiť?
-
javatar
Hardcore addict
ano, ma
a preco? to je jednoduche -> uz nieste a ni nikdy nebudete to co ste byvali
a preco? to je jednoduche -> uz nieste a ni nikdy nebudete to co ste byvali