Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone
yazoo: tak nie vsetky hry maju vhodnu cenu, ale co sa popularnejsich titulov tyka, tak sa nemozem stazovat.
Mimochodom, tym Carcassonne si ma zaujal, pockam kym to bude v akcii a mozno to vyskusam, vyzera to rozhodne zaujimavo. Navyse je to universal aplikacia, co je u mna vzdy obrovske plus.
Mimochodom, tym Carcassonne si ma zaujal, pockam kym to bude v akcii a mozno to vyskusam, vyzera to rozhodne zaujimavo. Navyse je to universal aplikacia, co je u mna vzdy obrovske plus.
Práveže tým, že to doteraz nebolo na iPad to bolo za polovičnú cenu (3,99). Tým, že prišla iPad verzia to zdraželo na 8 euro tuším resp. 10 dolárov. Čiže akcie sa zrejme nedočkáš, tak pol roka ak nie dlhšie si to držalo cenu.
Ty blaho, fakt mas pravdu, na Appshopper to vidiet ako jedinu zmenu ceny prave toto zvysenie. Tak kaslem na to, budem hrat iba Highborn 
Ta tie peniaze sa to oplatí podľa mňa. Možnosť multiplayera je super. Local som hral asi tak 6x dokopy keď som sa učil pravidlá tej hry. Odvtedy len cez net hrám, vyzerá to podobne ako pri Slide-A-Lama na ICQ keď ti to niečo hovorí, že za víťazstvo a prehru získavaš body, ktoré ti pribúdajú alebo nie. Navyše ak máš dosť známych čo majú Touche alebo iPhony tak je to veľmi dobrá vec na voľné chvíle po nete. Obzvlášť ak sa zozbierate tak traja-štyria.
game center je len od 3GS vyssie?
teda nemalo pre mna ist a JB na 4.2.1?
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2010, 12:53)
touchBB vam ide aspon na hojkovom fore?
teda nemalo pre mna ist a JB na 4.2.1?
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2010, 12:53)
touchBB vam ide aspon na hojkovom fore?
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na phpBB pouzivaj urcite Tapatalk, je ovela lepsi, ma vybornu vyvojarsku zakladnu a je na neho prisposobenych vela for. Ak nahodou nie su, tak to admin fora vyriesi len pridanim par riadkov kodu do indexu.
Všetko okolo iPhone
jj, vdaka za radu.
A co s tym GC?
A co s tym GC?
Game center je iba na 3GS a vyssie, aj podla wikipedie.
JB/nonJB?moosha napísal:Co preboha je v tom gigovom "Others" ?
pri JB snad cokolvek
-
moosha
Darca
greenpois0n. Takze cokolvek hej? 
Niekedy tam zostanu napriklad videa ktore si nahral do playeru (3rd party player) cez drag&drop a nasledne si ten player zmazal. Mne to raz spravilo s Cinexplayer a zbavil som sa toho tak, ze som ho nainstaloval este raz a potom zase zmazal.
Vskutku hnusny bug ked ma clovek 16GB zariadenie
Vskutku hnusny bug ked ma clovek 16GB zariadenie
moosha, u mna to su o.i. aj mapy do turisitckej navigacie, ktore mam scanovane az do 1600dpi
a aj hry a sw z Cydie sa tam asi zaraduju...
Hľadám nejaké počítadlo odoslaných SMS a MMS z AppStore. Najlepšie nejaké free. Nepoznáte niečo?
ja pouzivam BiteSMS, ale ten je zo cydie a stoji dake drobne.
je daky sms counter v appstore, za 79c, ale nemam s nim skusenosti...
je daky sms counter v appstore, za 79c, ale nemam s nim skusenosti...
Tiež som pozeral ten SMS Counter ale to je len na počítanie znakov. Čiže to nemá žiadnu pridanú hodnotu, už sa to dá zapnúť aj natívne v iOS.
-
viper1993
Medium Professional
Všetko okolo iPhone
Zdravim, potreboval by som poradit s jednou vecou. Mam 3GS 4.0.1 JB. Otec ma novy iP4(FW zatial neviem, zistim). Ake su momentalne moznosti JB pre najnovsie FW? Dalsia vec je ze v iTunes mam aplikacie pre moj iPhone. Je mozne k mojmu iTunes pripojit cudzi iphone a skopirovat donho aplikacie z iTunes? iTunes mam na Macu,
Teoreticky by to malo ísť ak budeš mať rovnaký iTunes účet na ňom. Nevidím dôvod prečo to neskúsiť met'dou pokus-omyl. Nič na tom nedodrbeš.
Nie, to by bolo synchronizovanie s cudzou kniznicou. Ale nic ti nebrani dotycnemu dat svoj ucet a nech si ho autorizuje na svojom iTunes a moze veselo tahat tvoje aplikacie z Appstore, pripadne mu mozes poslat svoje *.ipa subory, tiez by to mohlo zozrat.
ja mám na mojej 4ke iOS 4.1 (kupovaný týždeň pred Vianocami). Tam sa dá spraviť JB cez Limera1n alebo Greenpois0n. Ak tam má 4.2.1 tak tam sa dá spraviť iba tethred JB (po vypnutí a zapnutí iPhone ho bude treba znova spraviť JB) cez RedSn0W.viper1993 napísal:Otec ma novy iP4(FW zatial neviem, zistim). Ake su momentalne moznosti JB pre najnovsie FW?
Untethered JB je iba beta