Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone
OT: Ach ľudia, kupujete si 20 tisícové telefóny a nemáte pár šupov na aplikácie... 
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Stopa: To by slo s tym ze by som mu dal moj ucet. Akurat ked mu dam aplikacie z mojho uctu len jednorazovo tak potom bude moct pouzivat dalej iny ucet?
Schwollo: Dik, vecer sa na to pozriem.
Schwollo: Dik, vecer sa na to pozriem.
uzivatelia BitSMS, ktorym sa resetuje springboard pri pouziti volume buttonu, pridajte si toto repo: http://www.bitesms.com/cydia/beta5.0
po updatovaniu vsetko funguje ako predtym
po updatovaniu vsetko funguje ako predtym
Ja mam na svojom PC aplikacie z 3 uctov sucasne (2 moje a jeden otcov, zdielame si navzajom aplikacie), takze moze si kludne autorizovat na svojom PC tvoj ucet a nasledne sa prepnut na svoj a vsetko pojde po starom.viper1993 napísal:Stopa: To by slo s tym ze by som mu dal moj ucet. Akurat ked mu dam aplikacie z mojho uctu len jednorazovo tak potom bude moct pouzivat dalej iny ucet?
zdravim chcem sa opytat kde a ako stahovat tie free aplikacie na iphone spravil som jailbreak ale netusim ako a kde stahovat hry a aplikacie prosim pomozte mi
dakujem
na iP4 zatiaľ JB nemám. Okrem toho JB slúži aj na iné účely ako warez. Na iTouchi som to mal 90% hier a aplikácií kúpených.yazoo napísal:OT: Ach ľudia, kupujete si 20 tisícové telefóny a nemáte pár šupov na aplikácie...
Čo viac ti to môže ponúknuť? Multitasking máš, video máš, MMSky máš. Nevidím dôvod to brejkovať. Možno tak nepekné témy pre SpringBoard (aj keď to je subjektívne), len hovorím, že je to zbytočné.
no však práve preto ho zaitaľ nemám.
-
Andreso
Medium Professional
Môže ponúknuť WiFi Sync, iFile, iBlueNova a určite ešte kopu užitočného softu.
-
moosha
Darca
A hlavne moze ponuknut mega drahe apps, ktore vyuzivam, ale za tie peniaze by som si ich nekupil. iTeleport, NanoStudio, MusicStudio, ...
+ o MyWi z Cydie ani nehovorim. Wi-Fi tethering na AppStore nie je
+ o MyWi z Cydie ani nehovorim. Wi-Fi tethering na AppStore nie je
moosha: O tom hovorím. Máš telefón za 20 tisíc a je ti ľúto dať za app napr. 10 euro, to je dosť nepomer.
Andreso: Je pre teba napr. ten WiFi sync taký dôležitý a každý deň ho využívaš? Podľa mňa je to najmenej napichnúť telefón ak chcem niečo zosynchronizovať. A sync riešim ináč cez iné apps napr. Things, Evernote a pod. Ak sa teda bavíme o produktívnosti na telefóne pretože snychronizuje sa prevažne ak chceš mať niečo po ruke, typu dokumenty atď.
Andreso: Je pre teba napr. ten WiFi sync taký dôležitý a každý deň ho využívaš? Podľa mňa je to najmenej napichnúť telefón ak chcem niečo zosynchronizovať. A sync riešim ináč cez iné apps napr. Things, Evernote a pod. Ak sa teda bavíme o produktívnosti na telefóne pretože snychronizuje sa prevažne ak chceš mať niečo po ruke, typu dokumenty atď.
-
moosha
Darca
Obcas mi to pride blbe, mas pravdu ale... v podstate mna ten iPhone 4 stal 29€ v T-Mobile. Ale raz, ked budem mat viac penazi nazvys, tak nebudem mat s kupovanim aplikacii ziadny problem. Par rokov si kupujem hudbu, tak pridu aj apps na rad 
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2010, 15:02)
Ozaj, Facebook si s tym novym updatom aplikacie robi srandu? Notifications sa nacitavaju asi 5 sekund kym ich vobec zobrazi, fotky sa malokedy uploadnu, fotky sa nadalej nezobrazuju obcas... hruza.
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2010, 15:02)
Ozaj, Facebook si s tym novym updatom aplikacie robi srandu? Notifications sa nacitavaju asi 5 sekund kym ich vobec zobrazi, fotky sa malokedy uploadnu, fotky sa nadalej nezobrazuju obcas... hruza.
Nahodil som si cez vikend 4.1 cize uz aj ja mam GameCenter.
Nick: roch3do. mozte si ma pridat
Nick: roch3do. mozte si ma pridat
S fotkami problém nemám ale notifikácie serú aj mňa. Tiež ma na nich sere, že ak som na wifi a následne sa mi zablokuje obrazovka tak ak sa vrátim späť niekedy tam mám už notifikáciu (badge) ktorú som odklikol predtým.
-
Andreso
Medium Professional
Áno, wifi sync používam každý deň a myslím si, že je to ozaj užitočná app tak ako aj ostatné apps, ktoré som spomenul.
A ďalšia výhoda JB- problém s facebookom nemám nakoľko mám možnosť stiahnuť si staršiu verziu.
(Aplikácie si kupujem, jedinú app,za ktorú by som nezaplatil, je navigácia)
A ďalšia výhoda JB- problém s facebookom nemám nakoľko mám možnosť stiahnuť si staršiu verziu.
(Aplikácie si kupujem, jedinú app,za ktorú by som nezaplatil, je navigácia)
Tak priateľka ide kupovať iPod Touch 4 32GB a zaujímajú ma tieto otázky:
a) keď kúpim v UK, ako je to so slovenčinou resp. aspoň podporou znakov?
b) čo čítanie ebookov resp. zobrazovanie .doc a .pdf?
c) rádio?
a) keď kúpim v UK, ako je to so slovenčinou resp. aspoň podporou znakov?
b) čo čítanie ebookov resp. zobrazovanie .doc a .pdf?
c) rádio?
-
moosha
Darca
Jazyky su v kazdej krajine rovnake, teda aj Slovensky jazyk. S eBookmi a PDF-kami si poradi app iBooks, co je oficialny reader od Apple. Na .doc, .xls, .ppt pouzivam app DocsToGo, ktora ich dokaze aj vytvarat a editovat. FM radio nema, hoci vies kupit pridavny modul na to. Niektore radia maju vlastne aplikacie na stream.
A .doc prečítaš možno tak v maily, takže je lepšie to vyexportovať do .pdf a hodiť to do iBooks.
Napíš viac o tom rádiu pls. Myslím klasické rádio - tuner - nie len stream, predsa len wifi nemáme úplne všade 
Tak to z toho nedostaneš. Sú to len apps od FUN Rádia, prípadne v US Store je to Pandora, Spotify a pod.