GAMES FOR WINDOWS LIVE
-
W0Lf
Expert
- Kontaktovať používateľa:
GAMES FOR WINDOWS LIVE
CAFTE. MAM PROBLEM.
KED CHCEM HRAT HRU GEARS OF WAR PO NETE , TAK SA NEDA !
NECHCE MA PRIPOJIT A STALE ZIADA ZE SI MAM VYTOVIRT PROFIL NA - GFW LIVE !
HRU MAM ORIGINAL AJ CD KEY , LEN DVD SA DOSKRABALO TAK SOM HO VYHODIL A HRAJEM S CRACKOM !
VIE NEKTO POMOCT ?
KED CHCEM HRAT HRU GEARS OF WAR PO NETE , TAK SA NEDA !
NECHCE MA PRIPOJIT A STALE ZIADA ZE SI MAM VYTOVIRT PROFIL NA - GFW LIVE !
HRU MAM ORIGINAL AJ CD KEY , LEN DVD SA DOSKRABALO TAK SOM HO VYHODIL A HRAJEM S CRACKOM !
VIE NEKTO POMOCT ?
-
lekoklatik
VIP
-
Royalflush
Guru wannabe
Re: GAMES FOR WINDOWS LIVE
Zdravim
Rozmyslam nad vytvorenim noveho uctu GfWl a mam jednu otazku. Budem si moct aktivovat moje sucasne hry, ktore su uz pouzite na inom ucte? Pojde to alebo nie?
Rozmyslam nad vytvorenim noveho uctu GfWl a mam jednu otazku. Budem si moct aktivovat moje sucasne hry, ktore su uz pouzite na inom ucte? Pojde to alebo nie?
-
Geogomeogo
Light Professional
Da sa aspon niekde zmenit emailova adresa? Nejako to neviem nikde najst.
myslím že nie keďže účet je priamo viazaný na GFWL 
No pecka. Prekne to maju spravene.
Mam taku mozno hlupu otazku ale...
doteraz som pouzival offline profile na GFWL (teda bol aj online ale mal som nastavene Slovensko ako country, tak mi vypisovalo ze to nieje podporovane bla bla bla...)
dnes som si skusil vytvorit druhe live konto lebo som si chcel zahrat Section 8 multiplayer, tak som si zaregistroval novy email s tym ze som ako krajinu dal US (googlil som ze to staci... ?...), no stale ked sa chcem prihlasit priamo v hre tak my vypisuje chybu, teraz neviem ci maju oni nejaky problem, alebo som nieco spravil zle...
Vedel by niekto poradit co s tym pls ?...dik.
doteraz som pouzival offline profile na GFWL (teda bol aj online ale mal som nastavene Slovensko ako country, tak mi vypisovalo ze to nieje podporovane bla bla bla...)
dnes som si skusil vytvorit druhe live konto lebo som si chcel zahrat Section 8 multiplayer, tak som si zaregistroval novy email s tym ze som ako krajinu dal US (googlil som ze to staci... ?...), no stale ked sa chcem prihlasit priamo v hre tak my vypisuje chybu, teraz neviem ci maju oni nejaky problem, alebo som nieco spravil zle...
Vedel by niekto poradit co s tym pls ?...dik.
mozno blbost ale nepamata si este tvoj stary profile? teda nie je tam niekde autologin alebo tak?
-
DeJF
Addict
Cez GFWL nemože dako komunikovat s ludmi čo mam vo friendliste bez toho, aby som hral nejakú hru ?
nie, nazaciatku som zadal ten novy...ked som skusil prehodit na stary, tak to islo...samozrejme offline...stuka napísal:mozno blbost ale nepamata si este tvoj stary profile? teda nie je tam niekde autologin alebo tak?
Keď si si vytvoril druhý profil, tak ti nevyhodi chybu ale informáciu že nemáš spojený účet s xlive alebo tak nejak (aspon mne to tak spravilo)... potvrd a otvorí ti browser
boha som vedel ze to bude nejaka blbost...pri overovani e-mailu som neklikol na "finish".
no teraz mam horsi problem...product key k tej hre som assignol k mojmu staremu kontu...a teraz ked chcem dat na nove tak mi pise ze uz je registrovane...predpokladam ze sa to z toho stareho vymazat neda, takze mi ostava cakat kym Live nebude podporovane aj na slovensku...pekne som to spravil gratulujem si...
ak je to inak opravte ma nieto pls
no teraz mam horsi problem...product key k tej hre som assignol k mojmu staremu kontu...a teraz ked chcem dat na nove tak mi pise ze uz je registrovane...predpokladam ze sa to z toho stareho vymazat neda, takze mi ostava cakat kym Live nebude podporovane aj na slovensku...pekne som to spravil gratulujem si...
ak je to inak opravte ma nieto pls
bohužial, odpovedal si si sám 
-
Runes
Addict
no ja mam error iny, na konto sa pripojim cez web ale cez manazera nie, skusil som aj vo firewalle pridelit vynimku ale stale nic. Kupil som si na steame section 8. Ked ju pustim tak ce spojit s win live akurat ze nespoji a hodi len ze som bol odhlaseny z konta. Ked chcem pripojit GFRmarketplace tak mi hodi error 80154017
-
lekoklatik
VIP
Asi to bude problém s regionom
http://forums.gamesforwindows.com/t/565.aspx
http://forums.gamesforwindows.com/t/565.aspx
-
Runes
Addict
to forum som uz cital ale dako som sa nedostal k problemu nakonic akurat ten admin pise ze mozno router abo firewall a v tom to neni bo som zmenil uz pripojenie a to iste firewall ma uz vynimky. :-/ a region ??? to by neslo nikomu zo slovenska 
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2010, 19:53)
aha tak : http://www.xbox.com/en-us/live/countries keby som vedel ako sksuim zmenit na cechov
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2010, 19:58)
super takze zmenit krajinu sa neda :-/ omg hlavne ze som si hru zaregistroval uz na toto konto .... pi...ce to je taky problem spustit tu je... aplikaciu pre slovensko ci co ???
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2010, 19:53)
aha tak : http://www.xbox.com/en-us/live/countries keby som vedel ako sksuim zmenit na cechov
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2010, 19:58)
super takze zmenit krajinu sa neda :-/ omg hlavne ze som si hru zaregistroval uz na toto konto .... pi...ce to je taky problem spustit tu je... aplikaciu pre slovensko ci co ???
-
DeJF
Addict
Runes
Prihlás sa na Xbox.com -> My Xbox -> Accounts -> a Manage account regions . Nejako na tento spôsob by to malo byť
.
//Ale dá .
Prihlás sa na Xbox.com -> My Xbox -> Accounts -> a Manage account regions . Nejako na tento spôsob by to malo byť
//Ale dá .