Inštálácia Windows 7 bez DVD Mechaniky a USB kľúča?
Inštálácia Windows 7 bez DVD Mechaniky a USB kľúča?
zdravím hojko, mám nový netbook na ktorom som mal od začiatku rozdelený hardisk na dve partície 80gb a 60gb ... no kedže neviem ako by som tých 60giga využil chcel by som tam nainštalovať windows 7 ale je tu problém... usb kľúč nemám, a dvd mechaniku to nemá ako na to?
jedná sa o ASUS EEE PC 1001PX
-rayiner
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2010, 19:22)
up
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2010, 19:24)
up1
jedná sa o ASUS EEE PC 1001PX
-rayiner
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2010, 19:22)
up
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2010, 19:24)
up1
Re: Inštálácia Windows 7 bez DVD Mechaniky a USB kľúča?
bez USB zariadenia nijak...
mozno este cez pamatovku.
mozno este cez pamatovku.
nedá sa nainštalovať cez iný OS? na utube som niečo také našiel, ale neviem či je to aj funkčné
aky je iny OS ? a da sa instalovat napr. z XPcka.Rayiner napísal:nedá sa nainštalovať cez iný OS? na utube som niečo také našiel, ale neviem či je to aj funkčné
áno, tak som to myslel len som to akosi zabudol napísať. je to teda funkčné aj bez toho aby ma to vyhodilo z OS?
a potom už len tratatata, a rr a win funkční?
postupoval by som asi tak ze stiahnute DVD s Windowsom by som nakopiroval do nejakej zlozky na particiu C: (aby to neslo cez nejaky Deamon Tools, alebo iny ale priamo z disku)... potom samozrejeme dal setup, zvolil novu instalaciu na inu particiu disku, tam ti prekopiruje zavadzacie subory... a teraz je otazka ked instalacia restartne pc, ci bude vediet instalator odkial ma citat instalacne subory... a to ti na 100% zarucit neviem, skus uvidis. Nic tym nepokazis... ale nerozumiem naco chces 2 windowsi.Rayiner napísal:áno, tak som to myslel len som to akosi zabudol napísať. je to teda funkčné aj bez toho aby ma to vyhodilo z OS?
takže takto : stiahnem si dvd(neberte ma ako nejakého warezmana) a obsah celého dvd si prekopčím do danej partície na disku a potom fičí všetko ako má?
mas XP na C.
stiahnes Windows, obsah DVD prekopirujes(ctrl A) na C:/Windows7
kliknes na C:/Windows7/setup.exe
zvolis Nova instacia na particiu D.(alebo daco take), vsetko sa ti spusti... potom bude nasledovat restart PC a potom sa uvidi... nikto ti nezaruci ze to pojde.
stiahnes Windows, obsah DVD prekopirujes(ctrl A) na C:/Windows7
kliknes na C:/Windows7/setup.exe
zvolis Nova instacia na particiu D.(alebo daco take), vsetko sa ti spusti... potom bude nasledovat restart PC a potom sa uvidi... nikto ti nezaruci ze to pojde.
áno viem čo myslíš, ja to vyskúšam a poviem čo a ako 
zatiaľ nothx
zatiaľ nothx
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Este jedna moznost: nainstalovat cez LAN. 
-
halabaster
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Boze moj. To je taky problem v dnesnej dobe zohnat si (kupit, pozicat) USB kluc? Cele tato tema mi pripada ako skrabat sa pravou rukou z predu na lavej strane riti.
Za ten cas co to tu riesis,si mohol mat uz usb kupeny a system nainstalovany. Preco si nenapisal jeziskovi nech ti donesie k nb aj usb kluc
Za ten cas co to tu riesis,si mohol mat uz usb kupeny a system nainstalovany. Preco si nenapisal jeziskovi nech ti donesie k nb aj usb kluc
ach, to si taký múdry alebo taký sprostý?
-
Dildogripak
Medium Professional
Forsaken určite inšalácia po reštarte bude vedieť čo robiť 
Včera som to riešil pri inštalácii u "zákazníka".
Mal hnusne zavírený PC, ktorému nič nepomáhalo. 1TB disk a na ňom XP. Nefunkčné bootovanie z CDROMKY(resp. išlo bootovať, ale inštaláciu nie a nie spustiť/.
Tak som to riešil cez núdzový režim XPčka v ktorom som spustil inštaláciu z mechaniky a pri prvom reštarte som DVD normálne vybral z mechaniky a inštalácia prebehla korektne až do konca.
Takže no problemo el capitan
Tá inštalácia všetko potrebné uloží niekam na nedotknuteľné miesto 
Včera som to riešil pri inštalácii u "zákazníka".
Mal hnusne zavírený PC, ktorému nič nepomáhalo. 1TB disk a na ňom XP. Nefunkčné bootovanie z CDROMKY(resp. išlo bootovať, ale inštaláciu nie a nie spustiť/.
Tak som to riešil cez núdzový režim XPčka v ktorom som spustil inštaláciu z mechaniky a pri prvom reštarte som DVD normálne vybral z mechaniky a inštalácia prebehla korektne až do konca.
Takže no problemo el capitan
-
vladenko007
VIP
Rayiner
Presne ako povedal halabaster ma pravdu. Kup si alebo pozicaj 4GB USB kluc.
Podľa tohto navodu
si priprav USB na inštalaciu (najlepsie u niekoho znameho ktory ma PC z windowsom 7)
A nepovec mi ze nemas kamarata ktory ma 4 alebo 8 GB USB kluc. A ma PC z Windows 7 to ti neuverím.
Presne ako povedal halabaster ma pravdu. Kup si alebo pozicaj 4GB USB kluc.
Podľa tohto navodu
Kód: Vybrať všetko
http://pc.sk/microsoft-windows-7-instalacia-na-sto-sposobov?page=1A nepovec mi ze nemas kamarata ktory ma 4 alebo 8 GB USB kluc. A ma PC z Windows 7 to ti neuverím.
dakujem, dnes to vyskúšam