je to viac než iste lebo Android jediny nežiada licenčne poplatky ako to je u symbiana(preto ho teraz používa len nokia) tak isto taka BADA keby tiež nemala licenčne poplatky tak by sa do niektorych mob. dávala miesto androidu a potom by bol vačši záujeme o tento OS ako ked je len v pár mob. a zas by sa aj viac samsung zaujimal o rozvoj tohto OS ale ako napisal chalan nadomnou --> to su len dohady
Stopa
te chyby su aj preto lebo jednoducho Android sa neroby pre každy telefon zvlásť a preto proste niektore funkcie su pre slabšie mob. prípadne z divnými rozlišeniami problemove ale tak isto ide aj o stále novy OS a ma svoje chybyčky krásy chcem tym povedať ze premna je to OS ktory ma umna dobru víziu do buducnosti i ked teraz možno su nejake problemy ktore si ty opisoval a ktore som tiež postrehol na iných forach(osobne nie)
iOS ked maš prispôsobiť jednemu druhu mob. tak je to určite jednoduchšie
K žeby som niekomu nahneval jeho iphone ? (ked sa bojiš podpísať aspoň napiš dôvod)
ja sa rozhodujem medzi THC Wildfire, nokiou c6 a samsung B7610 omnia pro... ale zatial sa mi najviac z tychto pozdava THC (vdaka OS android a celkom dobrej cene) len potrebujem este vediet 1 vec ci THC podporuje zobrazenie doc ppt suborov bo neviem o tom nikde najst info
Vidim, ze Stopa tu ma jedine obhajitelne argumenty, v ktorych ma aj neprekvapivo pravdu. Dokonca ich aj vypisal, na rozdiel od ostatnych.
A aby som si daval Market Enabler, aby som si nieco mohol kupit? To je ako keby som musel spravit nacierno Visa, aby som si mohol platit v obchode za jedlo. Dakujem, neprosim. Nie, pokial to je v takom stave, v akom to je.
A siroka HW zakladna len skodi, to si konecne zapamatajte. Potom vznikaju neodladene kusky HW, ktore mozu zachranovat akurat len uzivatelia. Zoberte si taky Galaxy S a jeho podporu 2.2 na niektorych trhoch. Predalo sa ho 10 milionov kusov a Samsung nevie vydat jeden update.
a čo tu pletieš samsung ? to že nevie samsung spraviť update je akože chyba androidu ? spametaj sa !
stopove argumenty su obhajitelne ? spametaj sa ! nedal mi tu ani jednu officialnu spravu alebo odkaz na jeho tvrdenia iba same reči čo počul a čo videl
te chyby čo vypisal su častokrat chybou mobilu a nie OS ale berem android ma nejake chybyčky ešte ako som písal stale je to novy OS
ja tu tiež nepišem že na Iphone 3G sa vypaluju pixeli skoro na každom 4 displey. ale to tiež nieje chyba OS proste niektore časti sa opotrebovaju(myslim po určitom čase sa toto deje aspon čo som sa dočítal )
-su iP4 z tmob tiez blokovane? (predpokladam, ze ano)
-su HTC-cka z tmob blokovane? (ked som bol s kamaratom kupovat HD2, tak ten, co mu ju predaval pracuje v tmob a hovoril mi, ze tie high-end HTCcka tmob neblokuje.. ma niekto podobnu informaciu?)
smejo napísal:-su iP4 z tmob tiez blokovane? (predpokladam, ze ano)
-su HTC-cka z tmob blokovane? (ked som bol s kamaratom kupovat HD2, tak ten, co mu ju predaval pracuje v tmob a hovoril mi, ze tie high-end HTCcka tmob neblokuje.. ma niekto podobnu informaciu?)
-iPhony vsetky, bez znamosti
-brali sme HTC Desire, locknute tiez na T-Mobile (lahko sa daju odblokovat). 3ks, mesiac dozadu.
Zaxman napísal:a čo tu pletieš samsung ? to že nevie samsung spraviť update je akože chyba androidu ? spametaj sa !
stopove argumenty su obhajitelne ? spametaj sa ! nedal mi tu ani jednu officialnu spravu alebo odkaz na jeho tvrdenia iba same reči čo počul a čo videl
te chyby čo vypisal su častokrat chybou mobilu a nie OS ale berem android ma nejake chybyčky ešte ako som písal stale je to novy OS
ja tu tiež nepišem že na Iphone 3G sa vypaluju pixeli skoro na každom 4 displey. ale to tiež nieje chyba OS proste niektore časti sa opotrebovaju(myslim po určitom čase sa toto deje aspon čo som sa dočítal )
Daj sa dokopy. Ked sa vypalia pixely, tam dostanes uplne NOVUCKY telefon. To ti ziadny iny vyrobca neda, vsade to opravuju a nemenia kus za kus ako Apple.
aj ked telefon neni už v záruke ? ak ano ospravedlnujem sa nevedel som
aj HTC DESIRE/HD/Z meni kus za kus
ale ako vravim neporovnaj jeden mobil z 50 inymi a s 5 rôznymi výrobcami
Mam jednu otazku, zistil som ze uz visiel 2.2 update na WF ale ja telefon este nemam, budem ho moct updatnut aj neskor, respektive ponukne mi telefon update aj potom? alebo je to nejak casovo obmedzene? Diki za odpoved
No takze na zaklade vasich odporucani idem objednat HTC Wildfire pre seba a aj pre otca. Pre seba z Orangu a pre otca asi z netu kvoli GPS. A tu je prva otazka: zvykne aj na tomto mobile orange blokovat GPS a WIFI? A teraz ta podstatnejsia cast. Budeme asi na 99% objednavat otcovi z netu a preto sa pytam, ze ktory obchod by splnal dve kriteria? Lacna cena a Spolahlivost. Proste ja som si dal najnakup alebo heureku, nasiel som, dal som zoradit ale proste niektore obchody mi nic nehovoria. A este by som k tomu WF potreboval jeden invisible shield, ale iba na displey. Najlepsie aby to bolo z jedneho obchodu. Moze byt aj z dvoch keby to vide aj s dopravou lacnejsie ako z jedneho.
Velmi si cenim kazdu pomoc a K+ tym co mi pomozu.
?? Cooo? Ved aj tu na hojku sa toho vela popisalo ako Orange blokuje WIFI na HTC Desire aby si mal net od nich a takisto sa mi zda, ze blokuju/blokovali aj GPS. No nevem.
Nie to... Nevem ci to najdem teraz na hojku ale proste viem, ze som nieco cital ze blokoval GPS na Desire. Proste, ze kus sa lisil od kusu. Raz to padalo v kuse raz to slo raz neslo vobec a tak. Ale ked ma presvedcis o opaku budem len rad
tak ja pochybujem o tom, ze by nieco take orange robil. naco by im to bolo? podla mna to bola skor softverova chyba od sygicu, navigonu atd. hladal som to tu, ale nic take som nenasiel
Vecer ked budem mat cas tak pozrem aj ja. Nieco sa mi zda, ze Uplink o tom tiez nieco vedel, bolo by dobre ho do tejte debaty privolat . Ale teraz som si neni vobec isty bolo to davnejsie.
Niekto kto s telefonmi robi, ma ich dennodenne v ruke a ma prehlad, sa tu najde urcite, preto sem pisem a ziadam ho tymto o radu:
Hladam MOBILNY TELEFON (to znamena, ze ziadne dotykove somariny o formate A6, nadupane mrte funkciami, len ta najpodstatnejsia je kdesi v uzadi - telefonovanie/smskovanie)
Poziadavky:
-numericka HW klavesnica (nie qwerty), perfektna odozva tlacidiel a aj istota pri pisani
-velmi rychle reakcie telefonu
-akotak reprezentativny vzhlad
-pevna konstrukcia, pokial mozno nic co pri stlaceni vrzga ako hracka z trhu od vietmancov, ziadne vysuvacky ani vyklapacky
-co najmensie rozmery SxVxH, 90% casu ho budem nosit vo vrecku
-dobra citatelnost displeja za kazdych okolnosti
-bluetooth
-najlepsie ziadne dotykove ovladacie prvky (tlacidla/displej)
Nezalezi mi:
-na pouzitom systeme
-na funkciach ako multimedialny prehravac, fotoaparat, a kopec dalsich, co s telefonom nema nic spolocne