Moja laska, no iba z jednej strany

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Airee725
Novice
Novice

Moja laska, no iba z jednej strany

Príspevok od používateľa Airee725 »

dlhu dobu som chodila na jedno nadherne miesto kde som sa toho vela naucila... bavila som sa tam s kamaratmi a tak dalej... po case som zistila ze mam niekoho rada, velmi rada az nad moje chapanie, lubim ho... kedze som sa bala povedat pravdu, tak som len tak odisla naspat domou 350 km odtial... a nedokazala som si vysvetlit preco som mu to preboha nemohla povedat? co mi branilo? netusim. Zacali sme si pisat a volat si... ked som sa tak na rok vratila dusila som to v sebe az pridlhu dobu a tak som mu to povedala a po tich vsetkych peknych smskach a telefonatoch som zistila ze moja laska existuje ale iba z jednej strany, z tej mojej...... rozpravali sme sa este dlho a dlho a dlho... na druhy den som zase odisla naspat domov a mam sa tam vratit uz za par dni... a vobec netusim co mam spravit priznat sa mu s tym este raz alebo to nechat tak, mam sa na neho hnevat, mam sa tesit, zabavat sa s nim, balit ho, pohadat sa, ignorovat ho......... boze mam tolko moznosti no nemam ani ponatia co mam spravit lebo jedine co momentalne vo mne je, je ta laska ale hlavne strach z tej lasky......
rainbow
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Moja laska, no iba z jednej strany

Príspevok od používateľa rainbow »

Žiaľ, niekedy sa musíš proste zmieriť s tým, že láska nie je vždy opätovaná. Ak ti jasne povedal alebo naznačil že o teba nemá záujem, tak to zase nevyťahuj lebo budeš pôsobiť moc vtieravo a otravne a stratíš aj to kamarátstvo
mystery
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa mystery »

rainbow napísal:Žiaľ, niekedy sa musíš proste zmieriť s tým, že láska nie je vždy opätovaná. Ak ti jasne povedal alebo naznačil že o teba nemá záujem, tak to zase nevyťahuj lebo budeš pôsobiť moc vtieravo a otravne a stratíš aj to kamarátstvo
Niekedy sa s človekom, ktorého ľúbiš, nedá byť kamarát.

Airee, ak s ním chceš byť a vieš si predstaviť, že by vám to klapalo, tak to určite skús. No ak ti naznačil, že o teba nemá záujem a že v žiadnom prípade nechce vzťah, tak skús zabúdať, čím skôr, tým lepšie.
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

jak na to zareagoval ked si mu povedala čo k nemu cítiš? ked ste si teda aj nadalej písali/volali.
ale ja tak podla mna si už vyčerpala šancu u neho a o dalšiu by som sa už nepokúšal, lebo naozaj môžeš stratiť aj to kamarátstvo.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

14 ? Vyspí sa s ním, a kašli naňho, z tejto platonickej lásky nič nebude... :) :roll: :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Airee725 napísal:dlhu dobu som chodila na jedno nadherne miesto kde som sa toho vela naucila... bavila som sa tam s kamaratmi a tak dalej... po case som zistila ze mam niekoho rada, velmi rada az nad moje chapanie, lubim ho... kedze som sa bala povedat pravdu, tak som len tak odisla naspat domou 350 km odtial... a nedokazala som si vysvetlit preco som mu to preboha nemohla povedat? co mi branilo? netusim. Zacali sme si pisat a volat si... ked som sa tak na rok vratila dusila som to v sebe az pridlhu dobu a tak som mu to povedala a po tich vsetkych peknych smskach a telefonatoch som zistila ze moja laska existuje ale iba z jednej strany, z tej mojej...... rozpravali sme sa este dlho a dlho a dlho... na druhy den som zase odisla naspat domov a mam sa tam vratit uz za par dni... a vobec netusim co mam spravit priznat sa mu s tym este raz alebo to nechat tak, mam sa na neho hnevat, mam sa tesit, zabavat sa s nim, balit ho, pohadat sa, ignorovat ho......... boze mam tolko moznosti no nemam ani ponatia co mam spravit lebo jedine co momentalne vo mne je, je ta laska ale hlavne strach z tej lasky......
V Tvojej situácii bude najrozumnejšie, pokiaľ dáš veciam vlastný priebeh a nebudeš to siliť. Pokiaľ by si začala tlačiť na pílu, mohol by to brať ako nátlak a začalo by ho to otravovať, čo by v ňom mohlo voči Tebe vypestovať averziu. Čo ty určite nechceš.
Hold, musíš rátať aj s takou možnosťou, že láska nie je vždy opätovaná, o tom vie veľa ľudí svoje. Jediné, čo môžeš v danej situácii robiť, pokiaľ ho nechceš stratiť je, že s ním budeš udržiavať kamarátsky vzťah a aspoň budeš s ním. Nechcem Ti dávať plané nádeje, že sa to vyvinie do vzťahu - to je veľmi dlhá a tŕnistá cena. Uvidíš, ako sa to bude vyvíjať v budúcnosti - no hovorím Ti rovno, je veľmi ťažké udržiavať kamarátsky vzťah s niekým, koho ľúbiš. Je to bolestivé a zničujúce. Viem, že momentálne máš danú osobu piedestalizovanú a po ničom viac netúžiš, ako po opätovanej láske, no musíš rátať aj s možnosťou, že to nevýde a budeš sa s tým musieť časom vyrovnať.
Ešte jedna vec, čo by ma zaujímala - ako presne si zistila, že Tvoje city nie sú opätované?
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

ak si si istá, že tvoja láska nie je opätovaná, tak to viacej neskúšaj, aspoň ja by som to nerobil. Ak ti to ale nepovedal priamo, a ty nie si si úplne istá, tak mu to povedz, budeš mať aspoň vo veci jasno keď sa o tom porozprávate.
Napísať odpoveď