Armin Van Buuren
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Armin Van Buuren
Čo poviete na tohto Dj-a? Práve ide byť live na DI.FM (20:00)... oslavuje 300tý set tak priam nádherne hrá..
Alebo aj tu: http://www.danceradio.cz/
Imho, z trance je to moj oblubenec. Cenim si ho ale predovsetkym ako producenta.
Imho, z trance je to moj oblubenec. Cenim si ho ale predovsetkym ako producenta.
-
Betarik
Professional
Re: Armin Van Buuren
taku sancu si ja nenecham ujst pri takom line upe aky tam bude ? budem zit svoj sen
21.00 - 22.00 - Ashley Wallbridge
22.00 – 23.00 - Myon & Shane 54
23.00 – 24.00 - Dash Berlin
24.00 – 1.00 - Gareth Emery
1.00 – 3.00 - Armin van Buuren
3.00 – 4.00 - Daniel Kandi
4.00 – 5.00 - W&W
5.00 – 6.00 - Marcus Schossow

len dufam ze to bude vyriesene lepsie z alkoholom ako v lani , aj ten satnik stal za h. cakat hodinu na vodku ? cakat hodinu na to aby som sa dostal k bunde ?
21.00 - 22.00 - Ashley Wallbridge
22.00 – 23.00 - Myon & Shane 54
23.00 – 24.00 - Dash Berlin
24.00 – 1.00 - Gareth Emery
1.00 – 3.00 - Armin van Buuren
3.00 – 4.00 - Daniel Kandi
4.00 – 5.00 - W&W
5.00 – 6.00 - Marcus Schossow
len dufam ze to bude vyriesene lepsie z alkoholom ako v lani , aj ten satnik stal za h. cakat hodinu na vodku ? cakat hodinu na to aby som sa dostal k bunde ?
Ja stale rozmyslam, musim trosku popracovat, aby boli korunky a potom sa rozhodnem
Line up si viem predstavit aj lepsi, ale kedze ostatni budu hrat iba hodinu, tak snad sa pokusia zo seba vydat to najlepsie a nebudu zdrzovat zdlhavymi uvodmi setov 
kto sa chystá 10.júna 2011 na ARMIN ONLY - MIRAGE do blavy?
ja kupujem na 99% fan zone vstupenky aj ked VIP by boli najlepšie
ale na to zas nemám ueráče
.najlepšie to mal môj kamarát ten dostal VIP na vianoce
i love ARMIN
ja kupujem na 99% fan zone vstupenky aj ked VIP by boli najlepšie
i love ARMIN
-
Soviet
Darca
Ja tma budem aj s bandou..mam vstupenky este za tu vianocnu cenu kupene..takze uvidime co z toho bude..Este velmi daleko, kym to zacne..
-
seth82
Darca
Možno sa dotrepem aj ja, práve na ten dátum plánujem dovolenku v SR, tak o tom vážne uvažujem, hoci jeho najnovší album práve nemusím. Najradšej samozrejme VIP, len či so mnou bude mať kto ísť, to je už iná otázka. A či ešte (alebo už) ten štadión bude vôbec stáť...
Ja uz mam doma pekne 4 listky fan zone
Fakt skvele, ze sa znova vratil do Bratislavy!
-
Chalesnik
Medium Professional
stara tema ale podla vas najlepsi asot ?
Asi 500ka z Den Bosch, tam vsetci zahrali vyborne. Ale aj Arminov set z Cape Town (ASOT 500.0) bol skvely, potom napriklad Dash Berlin z ASOT 500.3 a tak. 500ka bola proste velkolepa a aj vsetky jej "hymny" sa mi pacili - oficialna Status Excessu D a neoficialne Sun & Moon a Punk.
Co si pamatam, tak dobry bol aj Sean Tyas pocas ASOT 300 a samozrejme vsetky yearmixy, aj ked tento posledny bol trochu slabsi.
Co si pamatam, tak dobry bol aj Sean Tyas pocas ASOT 300 a samozrejme vsetky yearmixy, aj ked tento posledny bol trochu slabsi.
-
Chalesnik
Medium Professional
co hovoris na 550 teraz aktualne mne to dako nereze sice sa mi skor pacia taka vocal hudba
No napriklad Dash Berlin, Arty a W&W z 550.2 sa celkom daju. 550.1 som minul a z 3ky som zatial skusil iba Boliera, ale vraj Schulz zahral paradne, len sa mi este nechcelo zhanat link
Co sa tyka arminovho setu, tak to bol skor jeho standard, cize super, ale vie zahrat aj lepsie.
No 550.4 uz vyzera lepsie: http://cuenation.com/?page=tracklist&fo ... 012%29.cue
//tak som stiahol toho Schulza a potvrdzujem, zatial to vyzera na najlepsi set z 550ky.
JoC z 550.4 tiez stoji za vypocutie
No 550.4 uz vyzera lepsie: http://cuenation.com/?page=tracklist&fo ... 012%29.cue
//tak som stiahol toho Schulza a potvrdzujem, zatial to vyzera na najlepsi set z 550ky.
JoC z 550.4 tiez stoji za vypocutie
myslim ze trance thread tu uz je, tak naco zakladat novy?
btw Armin je dost charizmaticky clovek, mal som tu cest sa snim stretnut den pred Armin Only v BA, ale inak ako producenta ho nejako nemusim a ani ako DJa, pred 6 rokmi mal ovela lepsiu produkciu + sety 
No jednak je to uz stara tema a len teraz bola ozivena a hlavne si Armin ako niekolkonasobny Top 1 DJ vlastnu temu zasluzi.quiku napísal:myslim ze trance thread tu uz je, tak naco zakladat novy?![]()
kde su tie stare dobre arminove tracky ako in and out of love, fine without you atd
to boli najlepsie tracky.jeho nova tvorba ma moc nebavi takisto ani asot 550 nic moc..ludia tiez oznacuju tento asot ako jeden z najnudnejsich, zato vsak tyas ten zahral brutalne