Steam - akcie
Re: Steam - akcie
čo si myslíte o Shatter? vyzerá to dosť dobre podľa mňa
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Episodes form liberty city je samostatna hra ci datadisk? teda ze ci sa to aktivuje samostatne,lebo GTA4 uz mam krabicovku 
// aha samospustitelny datac
// aha samospustitelny datac
14GB? GtaIV+EFLC má 33GB, na 512kB/s mi písalo cez 17 hodín..
-
jamesiq
Medium Star
no dokonca..Rion napísal:14GB? GtaIV+EFLC má 33GB, na 512kB/s mi písalo cez 17 hodín..
oplati sa kupit za tu cenu zlava je tam velka len aj ta hra je velka
//a dakujem za vymazanie postu...
-
Runes
Addict
shater som kupil ako mnoho inych cez treasure hunt mal som rad tento styl hry ale toto me nechytilo :-/ klasika arkanoid je lepsie. Tuna mas este taku schopnost ze lavym a pravym tlacitkom pritahujes abo odtlacas elementy a tym vlastne trosku vies aj ovladat lopticku ako za 2€ sa to mozno oplati ale vravim mna to nechytilo, len som spravil achievment pre treasure hunt a uz som to nezapol to si radsej kup flight controlFilipito napísal:čo si myslíte o Shatter? vyzerá to dosť dobre podľa mňa
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Je ten oblivion dobrý? Odporúčili by ste to?
Oblivion GOTY je zabava na stovky hodin.
-
Qerten
Medium Star
Neviem ako vy ale hry čo sú určené na single sťahujem a hry čo sú určené na multiplayer (cs, tf2 etc.) si kupujem na Steame.. Oblivion si radšej sosnite aby ste si VOBEC mohli nainštalovať slovenčinu.. (ktorej vývoj trval viac než polrok?)
Oblivion radsej vobec nehrajte, ak neviete ani po anglicky.
A za par rokov, ked MP tych hier bude mrtvy, budes mat na Steam-e uplne zbytocne hry.
A za par rokov, ked MP tych hier bude mrtvy, budes mat na Steam-e uplne zbytocne hry.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Querten má sai pravdu, oblivion som síce nerhal ale mám chuť na dobre RPG a tá slovenčina by mi pomohla. K tým MP hrám. Niektoré hry aj napriek tomu že sú staršie sú stále hrávane.
-
Qerten
Medium Star
Taký CS16 je tu už 10 rokov a hrá sa stále, TF2 3 roky... atďicefiresr napísal:Oblivion radsej vobec nehrajte, ak neviete ani po anglicky.
K tomu oblivionu: doteraz nepoznám lepšie RPG, sosni si to a sosni aj slovenčinu a máš doma raj
Qerten prečo stále povieš len jednú stranu pravdy?
Teraz by som ti dokázal vymenovať možno aj stovku hier pri ktorých skvelý multiplayer bol zrušený.
ty si nám tu povedal 2 PG hry, pri ktorých MP tak skoro ani nezanikne
Teraz by som ti dokázal vymenovať možno aj stovku hier pri ktorých skvelý multiplayer bol zrušený.
ty si nám tu povedal 2 PG hry, pri ktorých MP tak skoro ani nezanikne
zistil som zaujimavu vec, kupoval som gift L4D2 kamosovi, aj ked on nema kupene L4D1, platil som 3.75 lebo ho mam kupene ja
To je blby argument ze MP hry budu stat na ucte. Ved aj kopa SP hier ktore raz prejdem - uz sa k nim viac krat pravdepodobne nevratim tak aj tie budu stat na ucte zbytocne... A vacsinu MP hier aj ked im zrusia servre tak mozem este napr. zahrat cez LAN.
beardie: to je jasna vec
To ze giftujes ale najprv to kupujes ty pre seba cize ono pozera na hry z tvojho uctu.
beardie: to je jasna vec
Mainstream Daily Deals
FarCry 2 -75% 7,49€
Theatre of War -75%
Team Fortress 2 -75% 3,75€
Star Wars Jedi Knight Collection -75% 4,75€
STALKER Bundle -83% 4,99€
The Hitman Collection -75% 7,49€
Guardians of Graxia -75% 2,49€
C&C: Red Alert 3 -75%
Supreme Commander 2 -75% 4,99€
Flight Control HD -66% 1,36€
Empire & Napoleon Total War - GOTY -50% 24,99€
Anno 1404 -50% 19,99€
FarCry 2 -75% 7,49€
Theatre of War -75%
Team Fortress 2 -75% 3,75€
Star Wars Jedi Knight Collection -75% 4,75€
STALKER Bundle -83% 4,99€
The Hitman Collection -75% 7,49€
Guardians of Graxia -75% 2,49€
C&C: Red Alert 3 -75%
Supreme Commander 2 -75% 4,99€
Flight Control HD -66% 1,36€
Empire & Napoleon Total War - GOTY -50% 24,99€
Anno 1404 -50% 19,99€
-
Corn Flake
Guru wannabe
Všetci čo ešte nemáte TF2, tak kupujte. Je to povinnosť 
Mám len ja pocit, že sa táto téma uberá iným smerom na aký je určená alebo aj niekto iný?
mas tfko?lebo mam pocit ze ked hra stoji 5,01 tak je to odpad a neoplati sa to jednoducho kupiticefiresr napísal:Hat Fortress? Nemam taky pocit. Co s tou hrou porobili nie je pekne. Vsetky CNC kupene. Okrem 4 dielu - ten je odpad.
mARILYN mANSON - huh? Skutocne si to pisal mne? Ak ano, zrejme si ma poriadne necital. Prosim, naprav to. Prave preto maju tie hry dobry SP lebo nemaju ZIADNY MP (chvala bohu). Hry ktore maju oboje, obycajne maju jedno priemerne a druhe podpriemerne. Za jedno alebo druhe si dosad SP alebo MP.
A s tym TF2 suhlasim.. tak to prekombinovali az im to prerastlo cez hlavu. Stale plati, menej je niekedy viac. Uz ako TF2 poznaceny hrac, ked som sa k nemu na halloween vratil takmer po roku, tak som bol zmateny a ciastocne znechuteny, ze sa hra 4fun zmenila na hru 4collect.
A s tym TF2 suhlasim.. tak to prekombinovali az im to prerastlo cez hlavu. Stale plati, menej je niekedy viac. Uz ako TF2 poznaceny hrac, ked som sa k nemu na halloween vratil takmer po roku, tak som bol zmateny a ciastocne znechuteny, ze sa hra 4fun zmenila na hru 4collect.
ma niekto Flight Control HD ? vyzera to zaujimavo, aj ked to stoji teraz len 1,36€ tak zbytocne prachy vyhadzovat nechcem 
EDIT// dneska sa mi dako nechcelo cakat na odpoved ci to niekto ma tak som si to kupil a nie je to zle, taka oddychovka, len to vyzeralo lahsie
EDIT// dneska sa mi dako nechcelo cakat na odpoved ci to niekto ma tak som si to kupil a nie je to zle, taka oddychovka, len to vyzeralo lahsie