last.fm plugin pred foobar2000 0.9.5.2

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Lord_3D
Addict
Addict

last.fm plugin pred foobar2000 0.9.5.2

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Zdravím, hľadám nejaký Last.FM audioscrobler plugin pre foobar 0.9.5.2.
Všetko čo som našiel boli pre foobar 1.X verzie kt. nemôžem použiť.

Vopred ďakujem.
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: last.fm plugin pred foobar2000 0.9.5.2

Príspevok od používateľa KoCi »

otvor si last.fm, tam v Tools\Get plugin... vyber "Add", zo zoznamu vyberies 0.9 a zadas umiestnenie foobaru.
Inak 0.9 mi funguje aj na verziu 1.1.1.

A preco sa tak striktne drzis 0.9.5 verzie? :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Super, ďakujem :)
Preto lebo som si stiahol nejaký skin (spolu s plugnimi) a funguje len na 0.9.5.2 :).
Totiž v "stavaní" vlastného Foobaru som totálne mimo (urobiť skin po grafikej stránke by problem nebol, ale následne ho funkčne nahodiť, to už veru áno) a bohužiaľ sa mi ešte stále nepodarilo nájsť "pack" kt. by mi plne vyhovoval, konkrétne v žiadnom mi nevyhovuje správa/zobrazenie media library.

edit: mne by úplne stačilo aby v tomto packu ( http://browse.deviantart.com/customizat ... /#/d2k323j ) bola medialibrary v tom hlavnom okne. Lebo ono síce zobrazuje albumy, ale boh vie podľa čoho. Najlepšie by bolo radenie Artist | Year > Album.
Lebo správa media library v tom malom pôvodnom okne je fakt o nervy..
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

Tak s tym ti nepomozem, ja foobar pouzivam len ako playlist vsetkeho co v PC mam. Rozdelenie Artist/Album a pod, mi robi samotna organizacia adresarov na disku, na ktorej si davam zalezat, takze v tom nemam chaos.A ked z tych tisiciek skladieb potrebujem prave tu jednu, alebo konkretneho autora, ci album, tak to tak ci onak najdem rychlejsie cez CTRL+F, ako keby som sa mal preklikavat v medialibrary :)
Napísať odpoveď