Hypnoza
Re: Hypnoza
gogo956: tak by si sem teda mohol postnúť podrobnejší návod?
a podarilo sa ti teda už niekoho takto "zmanipulovať"?
a podarilo sa ti teda už niekoho takto "zmanipulovať"?
najepsie by bolo si precitat nejaku prakticku prirucku o hypnoze, tam je presne vysvetleny sposob tvorby slov - to je velmi dolezite. Tiez si treba uvedomit nejaku logicku suvislost medzi jednotlivymi prikazmi, aby vedomie objektu lepsie program prijalo za svoj. Clovek totiz nikdy nerobi veci len tak, vzdy to ma nejaky dovod a ten dovod mu tam musis "dat". 
A ci sa mi podarilo nieco take- ano podarilo, ale detaili si necham pre seba..
Napr. este v 50tych rokoch sa skumal fenomen hypnozy za denneho vedomia bez uspania objektu v ZSSR pod dohladom NKVD-neskorsie premenovanej na KGB a mali zopar naozaj fantastickych hypnotizerov, ktory dokazali za par minut prinutit cloveka k niecomu co sam nechcel.
A ci sa mi podarilo nieco take- ano podarilo, ale detaili si necham pre seba..
Napr. este v 50tych rokoch sa skumal fenomen hypnozy za denneho vedomia bez uspania objektu v ZSSR pod dohladom NKVD-neskorsie premenovanej na KGB a mali zopar naozaj fantastickych hypnotizerov, ktory dokazali za par minut prinutit cloveka k niecomu co sam nechcel.
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ty si to teda uz skusal, na om to bolo? A co si to vlastne skusal? Aku informaciu si vlozil do tej hudby? Dana osoba sa tomu poddala? Ako reagovala?

tak mohol by si tu teda dať ten návod?gogo956 napísal:
SUBLIMINAL MESSAGES
Ked chces, tak mozem dat aj uplne presny navod, krok za krokom.![]()
Zakladny princip je opisany tu http://en.wikipedia.org/wiki/Subliminal_stimuli
silmarill
postup mas tu:
Ze to ma realny zaklad mozes vidiet napriklad na klasickej posthypnotickej sugescii- co je nezvratny realny fakt ktory sa pouziva aj v klinickej medicine. Hypnotizer objekt zhypnotizuje a povie jej, ze ked bude v bdelom stave a on napr. povie nejake konkretne slovo, tak objekt ihned pojde k oknu a otvori ho. A naozaj to tak aj moze fungovat. V nasom pripade je zlozitejsie to ze program musime dostat do podvedomia objektu pri jeho plnom dennom vedomi,preto je postup ovela zdlhavejsi.
Adulko1
boli rozne stupne uspesnosti, tych pokusov bolo asi 4-5, iba zopar som ale dopracoval do naozaj 100percentneho vysledku pretoze je s tym dost vela prace a niekedy sa clovek uspokoji aj s ciastkovym uspechom ked vidi ze kolko by ho to stalo este prace. Nemozno totiz robit v citeni a mysleni cloveka prilis velke zasahy, zmeny, lebo to zacne pocitovat ako negativum a bude to odmietat.
postup mas tu:
A pokial ide o slovnu stavbu konkretneho programu, tak ten zavisi od toho aky ma mat ciel a od objektu.gogo956 napísal:najprv vytvoris zvukovu stopu na ktorej bude tebou nahovoreny text ktory by mal byt podstatou toho celeho programu./treba dodrzat spravnu stavbu viet, intonaciu hlasu, zasady ohladom vyznamovych zaporov a pod/
nasledne to prekryjes šumom a cele vlozis do nejakej hudby, pesnicky, tak aby si vedome nedokazal rozsifrovat ze v tej pesnicke je este aj nieco ine.
Potom uz len zabezpecit aby to dotycny objekt pocuval co najcastejsie, minimalne 4-5 hodin kazdy den po dobu minimalne 3-4tyzdnov ale niekedy aj ovela dlhsie.
Ano mam skusenost, moze to fungovat. Pisem toto len na studijne ucely tohto fenomenu, nakolko podvedome manipulacie bez vedomia objektu su uz na hrane zo zakonom. Tak co vy na to, ze to nie je vobec take jednoduche? Este nejake otazky?
Ze to ma realny zaklad mozes vidiet napriklad na klasickej posthypnotickej sugescii- co je nezvratny realny fakt ktory sa pouziva aj v klinickej medicine. Hypnotizer objekt zhypnotizuje a povie jej, ze ked bude v bdelom stave a on napr. povie nejake konkretne slovo, tak objekt ihned pojde k oknu a otvori ho. A naozaj to tak aj moze fungovat. V nasom pripade je zlozitejsie to ze program musime dostat do podvedomia objektu pri jeho plnom dennom vedomi,preto je postup ovela zdlhavejsi.
Adulko1
boli rozne stupne uspesnosti, tych pokusov bolo asi 4-5, iba zopar som ale dopracoval do naozaj 100percentneho vysledku pretoze je s tym dost vela prace a niekedy sa clovek uspokoji aj s ciastkovym uspechom ked vidi ze kolko by ho to stalo este prace. Nemozno totiz robit v citeni a mysleni cloveka prilis velke zasahy, zmeny, lebo to zacne pocitovat ako negativum a bude to odmietat.
-
Adulko1
Light Professional
gogo956: a co si vlastne teda dosiahol?
Donutil si niekoho nieco urobit?
Adulko1
nemas moznost ako si overit to co by som napisal, takze ani nie je dovod o tom hovorit. Vyskusaj sam metodu a uvidis.. Mozes to napriklad skusit na sebe na odvykanie od fajcenia a pod.
A este nieco- to ani nie je o donuteni niekoho nieco robit, ako skor o zmene postoja subjektu k niecomu, zmena v mysleni alebo citeni.
nemas moznost ako si overit to co by som napisal, takze ani nie je dovod o tom hovorit. Vyskusaj sam metodu a uvidis.. Mozes to napriklad skusit na sebe na odvykanie od fajcenia a pod.
A este nieco- to ani nie je o donuteni niekoho nieco robit, ako skor o zmene postoja subjektu k niecomu, zmena v mysleni alebo citeni.
-
Adulko1
Light Professional
Ved to nevadi
Mna len zaujima, co si dokazal, co sa ti vlastne podarilo. Inak ja nefajcim 
Adulko1
postup mas, aj info ze to funguje, konkretne pripady zo svojich skusenosti pisat nebudem uz som to naznacil dost jasne, to naozaj
nikto druhy vediet nemusi..
postup mas, aj info ze to funguje, konkretne pripady zo svojich skusenosti pisat nebudem uz som to naznacil dost jasne, to naozaj
nikto druhy vediet nemusi..
co sa da vlastne hypnozou dosiahnut?
neviem, co stym clovek ziska? ja hypnozu nodsucdzujem, uz ako 8 rocny som nasiel taku knihu doma a cital, len nechapal som este pojmy
teraz rozmyslam, ze sa vratim aspon okrajovo.
ale neviem ktorym smerom sa ubrat, je toho dost vela. nevravim, ze cisto hypnoza, ale rozmyslal som nad silvovou metodou (samozrejme ako samouk, pretoze seminare su dost drahe) taktiez ma na tejto veci zaujima nieco ako meditacia, pre "vycistenie" tela a hlavy...
-chcem len vediet, ktory clovek sa tomu aspon malinko venuje a co uz dosial na sebe aj na okoli
dakujem
ale neviem ktorym smerom sa ubrat, je toho dost vela. nevravim, ze cisto hypnoza, ale rozmyslal som nad silvovou metodou (samozrejme ako samouk, pretoze seminare su dost drahe) taktiez ma na tejto veci zaujima nieco ako meditacia, pre "vycistenie" tela a hlavy...
-chcem len vediet, ktory clovek sa tomu aspon malinko venuje a co uz dosial na sebe aj na okoli
SEID
Silvovka je celkom fajn a da sa ist v pohode aj iba podla knih, netreba kurz. Mozes si pomocou nej preprogramovat niektore svoje zlozvyky, alebo naopak vypestovat pozitivne navyky a pod.
Silvovka je celkom fajn a da sa ist v pohode aj iba podla knih, netreba kurz. Mozes si pomocou nej preprogramovat niektore svoje zlozvyky, alebo naopak vypestovat pozitivne navyky a pod.