Problém vo vzťahu
Re: Problém vo vzťahu
nechcem ti písať vulgarizmy tak len stručne, spravila si blbosť, ak ho chceš tak bojuj ty, očividne ho ale nechceš, lebo ak by si chcela tak sa nezbalíš a neodídeš preč, čo si čakala že ti padne k nohám a bude ťa prosiť(to si fakt tak egoistická, že vidíš, len to ako je to pre teba strašne ťažké? čo si myslíš, že on doma oslavuje?)? zbaliť sa a nechať to tu tak, je vrcholne zbabelé, je jednoduché strčiť hlavu do piesku... čo vlastne chceš? je to skvelý pocit, keď sa okolo teba točí ďalší chlap, keď ten "tvoj" niekde zarába, čo? keď sa na to tak pozerám, jemu je bez teba lepšie, teraz to nevidí ale príde nato, akurát má chudák smolu, že kým mu to docvakne, tak zo seba spraví idiota a zrejme sa poníži...keď niekto podviedol raz podvedie znova, ruky preč od žien ako ty...hnus velebnosti
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
len tolko?????
cakal som este viac btw ako sa k tebe na to vyjadril ? povedal ze da ti este sancu alebo nie ?avsak uz by som si daval na teba sakramensky pozor, resp to by si si mala davat pozor ty. alebo ze to necha tak a potrebuje si to urovnat v hlave? tu sms pisal on tebe ci ty jemu? ale asi ti jemu ak som spravne pochopil... nuz bohuzial
nie kazdy den je nedela...
Modli sa aby ti odpustila zobral ta spat...pretoze aj ten druhy ta odkopne a budes mat tak akurat holu rit a nie priatela a potom mozes plakat buchat si aj hlavu o stenu uz s tym nic nespravis...
Lutujem skor jeho ako teba...
Cize spat ako sa vyjadril on? povedal ze to este bude klapat alebo uz ta nechce vidiet? alebo ako
btw preco si odisla? jaaj ci nedalo sa nan pozerat?
blbe ze?
PS sa cudujem ako sa mozes vobec pozriet do zrkadla...
Modli sa aby ti odpustila zobral ta spat...pretoze aj ten druhy ta odkopne a budes mat tak akurat holu rit a nie priatela a potom mozes plakat buchat si aj hlavu o stenu uz s tym nic nespravis...
Lutujem skor jeho ako teba...
Cize spat ako sa vyjadril on? povedal ze to este bude klapat alebo uz ta nechce vidiet? alebo ako
btw preco si odisla? jaaj ci nedalo sa nan pozerat?
PS sa cudujem ako sa mozes vobec pozriet do zrkadla...
Tak napísala, že ju nechal odísť v tichosti a bez záujmu o ňu. Nič iné sa čakať nedalo, jedine že by to bol impulzívny typ človeka, ktorý ti hneď na mieste jednu strelí.
Už je zbytočné ti volačo vyčítať, sama teraz najlepšie vieš, o čo/koho si prišla a že už to späť nevrátiš. Osobne by som sa veľmi čudoval, ak by ti dal ešte jednu šancu, na svete sú stále ženy, na ktoré je v tejto oblasti spoľahnutie a ja mu držím palce, nech si takú nájdu. A tebe zas držím palce, aby ti pri tvojom budúcom už nepreplo...
Už je zbytočné ti volačo vyčítať, sama teraz najlepšie vieš, o čo/koho si prišla a že už to späť nevrátiš. Osobne by som sa veľmi čudoval, ak by ti dal ešte jednu šancu, na svete sú stále ženy, na ktoré je v tejto oblasti spoľahnutie a ja mu držím palce, nech si takú nájdu. A tebe zas držím palce, aby ti pri tvojom budúcom už nepreplo...
-
lollo
Professional
ale prepne sam vies ako to je ci sama? (ozaj neviem cize preto ten dvojtvar) zla minulost sa s tebou vies dlho... a staci ze urobis hoc aj malu chybu ale toto budes napravat dlho...ked to vobec opravis a chudak tvoj dalsi priatel ked toto bude vediet 
maciatko99 nemala si sa zbaliť a odísť preč. takto to berie že ho už nemiluješ a že s ním byť nechceš.
mimochodom odpisovala si mu na tie SMSky? alebo si s ním aj prestala komunikovať?
mimochodom odpisovala si mu na tie SMSky? alebo si s ním aj prestala komunikovať?
Ty by si ostal po niecom takomto pri nom? Cakal by si, ze ti padne k noham?
-
t0m4s3
Admin
No co, kazdy si je strojcom svojho (ne)stastia. Nadavky na mieste urcite nie su, vytrestala sa sama. Prajem vela sil do dalsich dni, tyzdnov, mesiacov mozno rokov. Budu zrejme tazke.
-
jin
VIP
Amen.t0m4s3 napísal:No co, kazdy si je strojcom svojho (ne)stastia. Nadavky na mieste urcite nie su, vytrestala sa sama. Prajem vela sil do dalsich dni, tyzdnov, mesiacov mozno rokov. Budu zrejme tazke.
...a ja pridám len toľko, že maciatko99 sa bude musieť rozhodnúť. Rozbije dlhodobý perspektívny vzťah hlúpym (ba až naivne telenovelovým) románikom? Každopádne kríž si už naložila riadny a s následkami treba rátať tiež. Božie mlyny zrejme v tomto prípade budú mlieť rýchlejšie.
Najhoršie je to ak ti začne pracovať svedomie, ak ti začne pracovať tak intenzívne že ťa to zaženie až do stavu zúfalosti. Vtedy si uvedomíš, že mala si všetko a vlastne už nemáš nič. Vtedy začneš rozmýšlať čo keby som toto, a čo keby som bola urobila toto, a čo keby som to neurobila.. Svedomie má každý, a záleží len na čase kedy sa prejaví
Rozhodne ti nezávidím tie stavy ktoré onedlho prídu, zistíš že za takú kravinu si neskutočne zaplatila... (viem to podľa seba)
Mala by si napísať ako to dopadlo, či ťa kontaktoval, alebo ty jeho, či sa to dá ešte nejako zachrániť, alebo je to už definitívne
ľutujem vás oboch... Chalanisko, má teraz také myšlienkové pochody ako šlak, pretože keď si mu oznámila svoj počin, tak si mu pošlapala predstavy a dôveru v teba ... prečo sa to stalo práve jemu, prečo práve ty si niečo také spravila, a prečo práve s tým s kým si to spravila, toto sa určite teraz pýta každý deň sám seba
(zas viem o čom hovorím) ...
Mala by si napísať ako to dopadlo, či ťa kontaktoval, alebo ty jeho, či sa to dá ešte nejako zachrániť, alebo je to už definitívne
(zas viem o čom hovorím) ...
-
maciatko99
Medium Star
Ahojte. Vam sa to povie jednoducho, ze mam bojovat. Musite sa na to pozriet aj z mojej a aj jeho strany - spravila som nelogicku vec po ktorej trpime obaja a zasiahla nas oboch, to sa mu mam len tak pozriet do oci a ziadat o odpustenie? A co on, ako sa ma citit asi on, ked som mu to povedala, ma moznost este mi doverovat a byt so mnou, a vlastne ma dovod mi odpustit a chce mi vobec odpustit? To je aj jeden z dovodou, preco som bola rozhodnuta ist prec na tyzden az dva, potrebujem, aby mi vychladla hlava, aby som prisla na ine myslienky, aby som porozmyslala nad sebou. Neviem ako to dopadne, sklamala som jeho, sklamala som seba. Som vsak rozhodnuta po navrate na Slovensko spravit aspon urcite radikalne zmeny a to je napriklad okamzita zmena telefonneho cisla, aby ma uz nemohol jeho kolega kontaktovat, hoci som uz jeho cislo zmazala. A potom neviem co bude dalej.
Este tu mam taku celkom dobru spravu, ze som s tym mojim dnes telefonovala, volali sme doobeda spolu asi hodinu, trochu som si poplakala, posmiali sme sa, neviem vsak ako to dopadne a pravdupovediac neverim v dobry koniec ako tomu byva v rozpravkach, rozhodne chcem vsak o neho bojovat, pretoze viem co k nemu stale citim, co mame spolocne a ze tie tri roky stali za to a nechcem ich len tak zahodit.
lollo - Zmohla som sa len na to, aby som sa mu ospravedlnila za to co sa stalo a podakovala mu za to krasne. Potom pisal on mne. Ty by si po niecom takom ostal pri priatelke a normalne by si sa na dalsi den s nou naranajkoval, cez den spolu pozerali televizor, isli niekde do baru, spali v jednej posteli? Dokazal by si to a aj ona, alebo by bol lepsi odchod?
silmarill - Snazila som sa, ale nevedela som mu vysvetlit dovod.
kafiatko - Svedomie ma hryzie uz trochu dlhsie.
Tu mate este tu fotku co sa niekto pytal, aj tak neviem na co vam bude. Nevedela som to inak pridat, musela som to z mobilu poslat na mail a z mailu sem. Nemam tu svoj notebook a nemam ani ako stiahnut fotky z fotoaparatu.
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2010, 14:52)
Pozeram a akesi male to tu je, skusim este raz.
Aby som vsak nezabudla, tak prajem vsetkym Stastny Novy rok a prijemne prezity Silvester. Vazne si to co a koho mate a prezite s tymi milovanymi krasny koniec roka.
Na ziadost autorky temy boli fotky pre nevhodne sukromne spravy vymazane.
Este tu mam taku celkom dobru spravu, ze som s tym mojim dnes telefonovala, volali sme doobeda spolu asi hodinu, trochu som si poplakala, posmiali sme sa, neviem vsak ako to dopadne a pravdupovediac neverim v dobry koniec ako tomu byva v rozpravkach, rozhodne chcem vsak o neho bojovat, pretoze viem co k nemu stale citim, co mame spolocne a ze tie tri roky stali za to a nechcem ich len tak zahodit.
lollo - Zmohla som sa len na to, aby som sa mu ospravedlnila za to co sa stalo a podakovala mu za to krasne. Potom pisal on mne. Ty by si po niecom takom ostal pri priatelke a normalne by si sa na dalsi den s nou naranajkoval, cez den spolu pozerali televizor, isli niekde do baru, spali v jednej posteli? Dokazal by si to a aj ona, alebo by bol lepsi odchod?
silmarill - Snazila som sa, ale nevedela som mu vysvetlit dovod.
kafiatko - Svedomie ma hryzie uz trochu dlhsie.
Tu mate este tu fotku co sa niekto pytal, aj tak neviem na co vam bude. Nevedela som to inak pridat, musela som to z mobilu poslat na mail a z mailu sem. Nemam tu svoj notebook a nemam ani ako stiahnut fotky z fotoaparatu.
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2010, 14:52)
Pozeram a akesi male to tu je, skusim este raz.
Aby som vsak nezabudla, tak prajem vsetkym Stastny Novy rok a prijemne prezity Silvester. Vazne si to co a koho mate a prezite s tymi milovanymi krasny koniec roka.
Na ziadost autorky temy boli fotky pre nevhodne sukromne spravy vymazane.
-
lollo
Professional
hmm vies co ak by som vedel ze ozaj si to rozmyslela a lutuje to a mala gule sa priznat tak ano, ale ako sa ja poznam tak by som stale pri nejakej vacsej hadke vytiahol a tym dal podpasovku....a to by nebolo fer
Btw pekne ziena ale toto sa priatelovi nerobi
dufam ze tvoj ti da druhu sancu a dufam ze to co si mu spravila bolo prvy a posledny krat...inac boh ta varuje!!!!
to ze ta hryzie svedomie mozes sama avsak chvalim ze si sa priznala a dufam ze po tom telefonate svitla nadej, ja by som sa ho skusil opytat ty viac menej uz stratit nemozes len ziskat...ale nie si vitaz....
Btw pekne ziena ale toto sa priatelovi nerobi
to ze ta hryzie svedomie mozes sama avsak chvalim ze si sa priznala a dufam ze po tom telefonate svitla nadej, ja by som sa ho skusil opytat ty viac menej uz stratit nemozes len ziskat...ale nie si vitaz....
-
hojko
Site Admin
lollo: V tomto boji niet vitazov, len porazenych 
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Skus zabojovat (ano jednoducho napriek vsetkemu zabojovat...spytaj sa samej seba, co mozes stratit), a ak ti da dalsiu sancu, tak sa snaz robit vsetko preto, aby to na teba nikdy nemusel vytiahnut, lebo to bude strasne, a aby si to uz nikdy v zivote nespravila takuto ani inu tomuto podobnu blbost. Drzim Ti prsty
, napriek vsetkemu co som napisal v predoslych postoch. Good Luck
BTW, vsetko dobre do Noveho roku, dufam, ze toto bude to prve dobre
BTW, vsetko dobre do Noveho roku, dufam, ze toto bude to prve dobre
-
maciatko99
Medium Star
lollo - Dakujem pekne.
S.T.E.A.L.T.H - Viem com som stratila a co mozem aj stratit, ak sa to stratit da. Dakujem a aj tebe vsetko dobre.
S.T.E.A.L.T.H - Viem com som stratila a co mozem aj stratit, ak sa to stratit da. Dakujem a aj tebe vsetko dobre.
-
javatar
Hardcore addict
dost blba kombinacia, ze ho chces a priznala si sa, ale chapem preco si to spravila...
podla mna mas realnu sancu, ze ti to odpusti a ze budete spolu (tento krat uz definitivne), nie je to lahke ale da sa to (preskakal som si cosi podobne)
ty sa vsak takehoto niecoho uz nikdy nesmies dopustit a samozrejme jeho kolegovi sa vyhybat (ale to si uz pochopila sama)
prajem vela stastia a poucte sa obaja z tohto krizoveho vyvoja
podla mna mas realnu sancu, ze ti to odpusti a ze budete spolu (tento krat uz definitivne), nie je to lahke ale da sa to (preskakal som si cosi podobne)
ty sa vsak takehoto niecoho uz nikdy nesmies dopustit a samozrejme jeho kolegovi sa vyhybat (ale to si uz pochopila sama)
prajem vela stastia a poucte sa obaja z tohto krizoveho vyvoja
-
Janio
Zablokovaný
Zdá sa mi to, alebo naozaj slečne stúpla karma hneď po tom čo tu pridala fotku ?
To ste až taký perverzáci a myslíte len vtákom, alebo čo ?
Mimochodom - Áno si pekná, ale to, že si tu hneď pridala fotku ma potvrdzuje v to čo som napísal... Ako vidím teraz to zase ľutuješ...
To ste až taký perverzáci a myslíte len vtákom, alebo čo ?
Mimochodom - Áno si pekná, ale to, že si tu hneď pridala fotku ma potvrdzuje v to čo som napísal... Ako vidím teraz to zase ľutuješ...
-
Fabo
Hardcore addict
Tak kedze slecna nema pristupnu karmu, posudia to len ona a moderatori... ale nemusi to byt tym, neviem ci si si vsimol, maciatko zacala byt aktivna aj v inych castiach fora, napr. ohladne tohoto: http://www.hojko.com/post1554627.html#p1554627 prispevku si myslim ze by par plusovych kariem mohla dostat uplne kludne...
sranda sranda sranda
ale tak neni to take neobvykle ako sa moze zdat... toto sa deje furt
a aj z opacnej strany ... sak poznam par pribehov... a mam aj vlastnu skusenost
je taka doba a treba sa s tym zmierit...a hlavne NEOPAKOVAT chyby.. ak sa nepoucis je to stratene ale ak hej aspon mas sancu byt lepsi clovek
btw teraz k ostatnym
reagujte si ako chcete ale priznajte si kolko poznate ludi ktorym sa toto stalo?
btw teraz k ostatnym
nic prelomove nepise ale v momente ked si ebne fotku tak sup ide sa hore.hlavne ze ide s davom
Ak je este stale co zachranit tak by si mala vediet ze kym mu na tu otazku rozumne neodpovies a logicky nevysvetlis v com bola konkretne chyba, nikdy sa to neprestane pytat a nikdy ti nezacne verit.maciatko99 napísal:...pytal sa preco, preco a preco...