Zdravím,chcel by som sa Vás opýtať ako odborníkov na pc mam noteboook a rozmýšľam že by som si kúpil ešte stolný pc skôr na hry chcel by som tam hrať mafia II GTA 4 far cry 2 a hry podobného charakteru, rozlíšenie chcel by som asi mi to pri tých hrách nesekalo a nemusí to byť na najvyšších detailoch
pozeral som po nete nejaké pc z okololia tak do 200-250 eur čo poviete na toto? moc tam toho nenapísal ale moc sa mi nezdá to Čo píše reálne
Predám počítač vhodný aj pre náročných. Nová grafická karta ATI RADEON HD 3870. 64-bitový procesor INTEL CORE 2 DUO E6400.2GB ramka, windows 7 profesional. Pôjdu vám na ňom všetky nové hry.
Kupa pc
Re: Kupa pc
Tak táto téma sem vôbec nepatrí
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kupa pc
Za prve, nauc sa pisat ako clovek, pouzivat interpunkcne znamienka (bodky, ciarky, otazniky, vykricniky), rozdeluj vety ako mas. Za 200-250 eur kupis akurat tak graficku kartu do pocitaca, aby ti nove hry.
To co pises tucnym pismom je na smiech, zavadzas ludi, ze na HD3870 s 2GB RAM a procesorom E6400 pojdu vsetky nove hry, ked uz pred dvomi rokmi to bol podpriemerny procesor s ubohou grafickou kartou. Okrem toho tato cast fora nie je bazar.
To co pises tucnym pismom je na smiech, zavadzas ludi, ze na HD3870 s 2GB RAM a procesorom E6400 pojdu vsetky nove hry, ked uz pred dvomi rokmi to bol podpriemerny procesor s ubohou grafickou kartou. Okrem toho tato cast fora nie je bazar.