1. som si do Avataru vložil RANK
2. som mal v príspevku veľa smajlíkov.
v oboch prípadoch som bol upozornený a vyzvaný na úpravu svojho avataru a príspevku cez SS.
// sry nestihol som
audiotrack napísal:Javiť fajn sa ti môžu, lebo tak vystupujú. To čo je ale skryté verejnosti nevidíš. Zoznam vecí ktoré keď budeš dodržiavať tak určite nedostaneš ban máš v pravidlách. Ban sa dáva za veľké prehrešky, často menšie prečiny riešíme iba napomenutím. A dôvod banu nepokladáme za dôležité zverejňovať. Je to vec medzi previnilcom a vedením. On vie za čo ho dostal, rovnako tak vie každý z vedenia. Ostatných sa to netýka. Človek na ktorého si sa ma pýtal cez ICQ je tiež ten prípad, ktorý vážne porušil pravidlá ale bol upozornený. Napriek upzorneniu ich zase porušil rovnakým spôsobom.
t0m4s3 napísal:Protiotazka: preco by to aj iny mali vediet? Ako sa uz vyjadril audio, je to medzi previnilcom a vedenim. Bodka
Zákon sa neporuší, pravidlo tiež nie (iba ak interné lebo je pravidlom to nezverejňovať). Kódex.. možno ak za kódex pokladáme aj etiku a to, že netreba zverejňovať informácie do ktorých verejnosť nič. Polícia tiež nezverejňuje trestný register. Poskytne ti z neho výpis, ale iba tebe a nikomu inému. To isté je u nás. Nezverejňujeme tieto veci, ale sám previnilec vie za čo bol potrestaný. AK sa spýta dodatočne mailom na upresnenie dôvodu, nemáme problém mu ho poskytnúť či napísať dôkazy prečo sme tak jednali. Ale zvyšok ľudí do toho nič. Ak ťa to zaujíma, pošli mu mail (samozrejme že mu príde iba ak mal na fore skutočný mail) a či ti odpíše je už jeho vec. A myslím že t0m4s3ho protiotázka bola na mieste. Inde nech si to zverejňujú, to je ich vec. Neviem prečo sem ťaháš veci z iných fórlollo napísal:
na otazku otazkou? hmm
nuz ved sa pytam vsade kde som sa stretol s tym bolo to tak, nevidim dovod preco by to nemoholo byt aj tu, porusi sa nejaky kodex,zakon,pravidlo? alebo sa zacne za to vrazdit ? alebo aky je dovod? a nie medzi previnilcom a vedenim Bodka
my na chyby poukážeme. Vždy banu predchádza upozornenie. Ak sa niekto nepolepší, dostane basu a ak je to vážny alebo opakovaný prečin, tak až potom ban. A vás ostatných nemáme prečo upozorňovať že XY urobil chybu. Pravidlá sú verejné, ak ich dodržuješ tak to "zle a bodka" ti nikto nepovielollo napísal:ako keby povies ze robis to zle a bodka ale kde je chyba nepoukazes
myslím že by sa dalo. Na základe ankety zo súťaže sme zvolili dva či tri čo sa majú rušiť. Príde steam a niektorý z tých zvyšných by sa teda mohol nahradiť za to last.fmKoCi napísal:Len taky mensi napad, sice sam odkazy na ine profily a IM nepouzivam, ale myslim ze by nebol najmensi problem doplnit aj Last.fm profil.
Tu ide aj o to, ze v banliste je vela dvojitych uctov a bolo by to zbytocne neprehladne. Mame tu notorikov ktori si kazdy tyzden zakladaju novy ucet a to vsetko by sa tam objavovalo.lollo napísal:
na otazku otazkou? hmm
nuz ved sa pytam vsade kde som sa stretol s tym bolo to tak, nevidim dovod preco by to nemoholo byt aj tu, porusi sa nejaky kodex,zakon,pravidlo? alebo sa zacne za to vrazdit ? alebo aky je dovod? a nie medzi previnilcom a vedenim Bodka
ako keby povies ze robis to zle a bodka ale kde je chyba nepoukazes
určite viac ako tie jabbery či aké programy, môžeš si pozrieť tému last.fm koľko nás tam jehojko napísal:KoCi: Kolko ludi pouzije ten Last.FM vo svojom profile???
Corn Flake: Horne menu je presne v strede, je to v strede od konca loga po okraj stranky.